מצחיק..........

funkbass

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בטוח שחצי מהרשימה בחיים לא שמעת.......... או שאפילו אתה לא מכיר!!! הייתי רוצה לראות אייך יגיבו ההורים שלך אם בחתונה שלך תהיה מוסיקה בסגנון של victor wooten או stanley clark .... עם כל הסלאפים והטמפו המוזר .... או עם john scofield כשעל התופים יושב לא אחר מאשר denis chambers .... ויידפוק סולו שנשמע כמו להקת כלי הקשה של 5 אנשים !!! דבר אחד בטוח .... כשתשים maceo parker או חלק מהדיסקים של lenny white או במיוחד soulive אז אולי יהיה שמח ... כי הfunk יזיז לאנשים את התחת ... אם תהיה פעם אחת רציני ... אני אתן לך המלצות על קטעים שכשתשמע אותם אתה תצטער שבכלל חשבת על המושג ג´אז חתונות .... אבל אני מבין שאתה עקשן ולא מוכן להודות שטעית ואתה לא מכיר ... חבל ..

Nanook

New member
לא מעניין?

WEATHER REPORT מעולים.. ןצ´יק קוראיה פסנתרן ענק... אני לא זוכר מה עוד היה ברשיהמ אבל זה לא נראה לי כמו ג´אז חתונות בכלל...

פיוז´ן כהילכתו

ובכן,רשימה נאה אבל נעדרים ממנה כמה שמות המהווים את אבות המזון של הז´אנר. ג´ון מקלפלין.ואני מבין שאתה מכליל אותו המהווישנו אבל הוא החל ליצור פיוז´ן בשנת 1970 עם התקליט הענק DEVOTION.כידוע,מהווישנו הוציאו את THE INNER MOUNTING FLAME בשנת 1971. מי שהקדים את הגיטריסט הענק היה טוני וויליאמס,המתופף,שיצר פיוז´ן אוריגינלי משובח כבר בשנת 1960 עם LIFETIME ביחד עם מקלפלין ולארי יאנג באורגן,תקליט שהיווה סמן ימני לשורה של יצירות פיוז´ן מרטיטות כמו EGO משנת 1970 עם ג´ק ברוס,רון קרטר,דון אליאס ולארי יאנג. לארי קורייל.כל מילה מיותר על התקליט THE ELEVENTH HOUSE INTRODUCING LARRY CORYELL משנת 1972.שורה ארוכה של נגנים בהרכב חד פעמי שעשה היסטוריה אבל היווה התחלה להמשך קרירה פיוז´נית של הגיטריסט אולי הכי מוכשר בעולם הג´אז. להקת BRAND X בהנהגת פיל קולינס מג´נסיס,הגיטריסט ג´ון גודסול מהתרנגול האטומי,הבאסיסט פרסי ג´ונס,הנפיקו את ראשון יצירות המאסטרפיס של הלהקה הזאת אמנם רק בשנת 1976-UNORTHODOX BEHAVIOUR,תקליט חריג ומבריק בתחום הפיוז´ן העולמי,אבל,הם הטביעו את חותמם על הז´אנר ללא ספק כאחת מלהקות הפיוז´ן המקוריות ביותר אי פעם. ז´אן לוק פונטי-הכנר הצרפתי הענק,נגן בלהקת אמהות האמצאה של פראנק זאפא,מראשוני הכינור החשמלי,יוצר פיוז´ן מכונר משובח,מש מתחילת שנות השבעים,עם תקליט בכורה (פיוז´ני) משנת 1969-EXPERIENCE. וכמובן,אי אפשר בלי מיילס,מאבות הפיוז´ן.אמנם היזכרת אותו אבל,ר קלרענון,BITCHES BREW משנת 1969,GET UP WITH IT,הכפול החי משנת 1972,ושורה ארוכה נוספת כמו TUTU,AMANDLA,ההופעות החיות הכפולות ב-FILMORE EAST ו-WEST עם כמעט כל מי שניגן פיוז´ן,קוראה,הנקוק,מקלפלין ,וויליאמס ואחרים. ואגב הפיוז´ן החדש,משהו שמנוגן בארה"ב ממש בשנים שלנו-נסו את ההרכבים הבאים: POLYTOWN BOZIO LEVIN STEVENS MARTIN MEDESKI WOOD VENERDI 13 (פיוז´ן צרפתי חדש)לגביו תוכלו לקרוא ביקורת שכתבתי,בלינק הבא: http://groups.yahoo.com/group/IsraelProgressive/message/198

funkbass

New member
zed off

תעסה טובה פה לאנשים ... (אני מאמין שאני לא לבד), אם אין לך מה להגיד על המוזיקה ... אז אל תגיב ... אני מבין שהתלהבת מהמילה חתונות ,אבל בפעם ה1000 זה כבר באמת נראה פאטתי.... תגיד מה לא אהבת בקטע מסויים!! הסאונד? הגיטרה? הבס? התופים? המורכבות? הסגנון? כי עכשיו זה באמת נראה כאילו אתה מנסה בכח לעצבן ... אני אישית הייתי רוצה שהמוזיקאים האלה ינגנו בחתונה שלי ... אבל זה רק חלום רטוב!!! תפסיק להוכיח לנו עד כמה אתה ילדותי

מה יותר גרוע?

הטיפשות או הבורות? כנראה המקרה של זד אוף הוא המקרה הקלאסי ואולי היחיד בו אין תשובה מוחלטת כי הוא מהווה שילוב של שניהם.

למעלה