מצטערת לנדנד אבל...

R O N Y1

New member
למה אתה קורה לה "ילדה קטנה"?

למה אתה קורה לגברת בת 23 ילדה קטנה מה הקטע? אני מעריך את זה שאתה "מישתדל להתעלם מימני". שוב אם אתה אומר "אני לא יכול להתעלם כשמכים,בעל חיים,או להבדיל ילד קטן" אז למה ירדתה על רובין בצורה אלימה?!!! RONY

avi9

New member
לסיון ג

למרות שלא עניתי לשאלון ואיני מחסידי הקלינאיות,אני חש צורך להתנצל בשמי ואני מניח בשם של עוד כמה מחברי הפורום! האופן בו נכנסת לפורום,פנית והתייחסת לאנשים,מעוררת כבוד וזאת גם הסיבה שזכית לתשובות. ההשתלחות חסרת הרסן בך ע"י אחד מהכותבים מייצגת אותו בלבד. ללא קשר לנושא העבודה, יש לך גישה בריאה ונכונה ביחסי אנוש ומאחל לך הצלחה בלימודים.

b e ll

New member
סיון, אני מסכימה עם אבי.

כתבתי לך שעניתי לך בגלל שביקשת בצורה כל כך מכובדת ומכבדת. צר לי מאוד שחבר בפורום שהוא חלק מאיתנו מעליב אותך בפומבי, וטועה לחשוב שאת נציגת הקלינאים עליי אדמות. אני מאחלת לך הרבה הצלחה, מקווה שתקבלי ציון גבוה על העבודה שלשמה ביקשת לעשות מחקר - בהחלט מגיע לך. אשמח לקבל עותק של המחקר שלך ושל כל המסקנות.

סיון ג

New member
לאבי ובל

ראשית כל, תודה על התמיכה. פרט לאדם אחד, כל חברי הפורום התייחסו לפנייתי מאד יפה ובכבוד. גם אנשים שלא בהכרח מעריכים קלינאיות תקשורת היו חביבים מאד והראו המון נכונות לעזור, ועל כך אני מודה לכולכם. בל, תודה שוב על נקודות המבט שלך. חשוב היה לי לשמוע את הדברים שאמרת מאדם שמבין בטיפולי דיבור קצת הרבה יותר ממני.

RobinhooDw

New member
roni ואבי, די...

לכולנו קשה וכולנו רוצים לפרוק את כעסנו על מישהו, אבל שכחתם שכולנו כאן שותפים באותו אבלה, כולנו מגמגמים וכולנו עברנו הרבה. כולנו כאן כדי לקבל תמיכה ולהנות מחברת אנשים שמבינים אותנו, אז למה להתייחס ככה?

למעלה