מצטערת על האוף

Paranoid Eyes

New member
מצטערת על האוף

אבל אתם חייבים לראות את זה הרגע הגיעה אליי המצגת /סרטון הזה.. מלווה בנעימה מתוך "רקוויאם לחלום" שיחד עם התמונות שם.. הופכת את הסרטון להרבה יותר מצמרר ומזעזע ממה שהוא. לא לבעלי לב חלש... אני אישית.. נאלמתי דום.

נצל"ש אוף (ויש לי לב חלש לא ראיתי.)

יש אחת שלמדה איתי יג והיא מעצבננננת ומגעילה ומה לאא קיצר הייתי איתה סבבה בזמן הלימודים יעני ניסיתי לייעץ לה בדברים אבל היא דפוקה מדי כדי להבין משהו... אבל יותר מזה היא מרגיזה אותי תמיד... עכשיו היא בטירונות... והיא פשוט מזייייייינת לי בשכל כל היום!!! זה לפחות 3-4 שיחות ביום אפילו ב8 בבוקר!!! היום זה היה ב6 וחצי בבוקררררררררררררררררר אני לא יודעת כבר איך להפטר ממנההההה =[[[[ והיא מתקשר חסום אז זה בעיה לסנן...(במשהו אחד לפחות היא חכמה..) עכשיו כל הזמן היא מספרת לי ש-ק-ר-י-ם יעני חיה בסרטים קשים עם עצמה.. ופשוט נשבררררררררררר לי.... וזה מעצבן אותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתי היא משקרת שבחורים רודפים אחריה בטירונות וכל מיני שכיף לה ולא יודעת מה...יש לה חבר היום ומחר היא לא תזכור מי זה "כי נפנפה אותה" ואני מכירה אותה מספיק טוב ויודעת מה זה טירונות וכמה היא מגעילה כדי לא להאמין לה!!! אבל זה פשוט מעצבן כברררררררר....זה הטרדהההההההההה אני מנתקת לה בפנים אפילו!!! אבל היא ממשיכה!!! גם אמרתי לה על זה... אבל אין לה קליטה במוח!!!! דוגמא אתמול היא אמרה לי שהיא תהיה מכית...איך ממאבטחת מתקנים היא הפכה למכית...!??!?! פשוט גועל נפש כמה שהיא משקרת... ואני משתגעת בא לי לשבור את הפלאפוןןןןןןןןןן!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףף כוסססססס רבקקקקקקקקקקקקקק הייתי חייבת לפרוק אם יש לכם עצות איך להפטר ממנה זה יתקבל בברכה יום טוב ושקט.

pardoi

New member
קודם כל אל תקחי אותה קשה

אנשים כאלה רק נהנים מזה יותר... הייתי אומרת לך לסנן חסומים אבל זאת בעיה... לי למשל יש חברה (מהצבא) היא חמודה והכל אבל גם חיה בסרטים..יום שישי היא מתקשרת אליי ב11 וחצי בלילה (מה לעשות קורה..ישנתי..) והיא שולאת אותי מה אני עושה אז אני אומרת לה-במטה הולכת לישון..ואני אשכרה נרדמת לי בטלפון ואני אומרת לה-כן אני ישנה..והיא ממשיכה לדבר.. עד שאמרתי לה-טוב יאללה ביי!!!!!!!! בקיצור (סתם רציתי לשתף) תנסי להמציא לה משהו.אמנם אני הכי דוגלת באמיתות אבל יש כאלה שלא ממש קולטים את זה..

הכל נסיתי אין לה קליטה בשכל...

עזבי היום היא התקשרה כבר התקבלה לקורס טיס (היא כנראה שכחה אתמול שהתקבלה למכי"ם)...התחלתי לבכות מצחוק באמצע הבנק חחח אני פשוט כבר משתגעת ואני מסננת אין מה לעשות לכל מי שגם מתקשר חסום ביקשתי שיתקשרו לפלאפון השני... זה כבר פשוט בלתי נסבל... היום היא התקשרה ב6 וחצי בבוקר בלי הפסקה ואני לא יכולה לכבות את הפלאפון בלילה... זה פשוט בעיהההה אני חושבת לחזור למספר הישן שלי לזמן מה ואת המספר הזה להשאיר כבוי.. אבל לכי תסבירי את זה לכל האנשים (פעם 3 השנה שאני מחליפה מספר כבר לא עומדים בקצב חחח) אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף

pardoi

New member
אני כבר הייתי חוטפת עלייה

וואחד קריזה ובמילים האלה הייתי אומרת לה-תקשיבי ותקשיבי לי טוב.. טוסי לי מהעיניים לא רוצה לראות אותך לא רוצה לשמוע ממך תמחקי את הטלפון שלי ותשכחי שאני קיימת!!! חתיכת קרצייה וואי...מה היא רוצה ממך?היא עוד לא התקשרה להגיד שהיא הרמטכ"ל?

עכשיו הבנת כמה זה עצצצצצצצצצבים

אני בטוח איזה יום אתפרץ עליה.... שלא יהיה לך ספק...!! והיא יותר גרוע מקרציה!!! גם לרמטכל היא תגיע.. כבר הייתה מכית וטיס.. צריך להודיע לדן חלוץ שהמחליפה שלו עושה טירונות 02 עכשיו ....

pardoi

New member
למה לדחות למחר

מה שאת יכולה להספיק היום? ז"א...צאי עלייה עם כל העצבים ויאללה שתתחפף

נועם m

New member
אופי ג'ינג'י, הא?

פעם הבאה, אל תתני לה אפילו להתחיל לדבר: איך שאתה עונה לה לטלפון תפתחי עליה את הג'ורה, ותהי מגעילה כמו שבחיים לא חשבת שאת מסוגלת להיות
פשוט שפכי הכל... ואם זה לא עוזר- הגיע הזמן לנקוט באמצעים פיזיים...

מיטללל

New member
לשם שינוי, אני ממש לא מסכימה איתך

"לפתוח פה ג'ורה? להיות מגעילה יותר מאי פעם?" פספסתי משהו? מה החברה ההיא כבר עשתה? פגעה בבת אל פיזית? גנבה לה את החבר? דרסה את סבא שלה?.... יכול להיות שהחברה ההיא מתקשרת כ"כ הרבה כי אין לה למי להתקשר. יכול להיות שהחברה ההיא ממציאה סיפורים בגלל חוסר הבנה בסיסי בצבא. יכול להיות שהחברה ההיא ממציאה סיפורים מתוך איזשהי מצוקה שיש לה. ויכול להיות שהחברה ההיא סתם שקרנית מגעילה. בכל אחד מהמקרים - אני אני לא מוצאת סיבה שלפייה צריך לנקוט בתגובה מרושעת. בת אל, הבנתי שכבר נפנפת אותה, סיננת אותה,אף ניתקת לה בפרצוף. אבל ניסית את הגישה הישירה? פשוט להגיד לה: "x; אני רוצה שננתק את הקשר, בבקשה אל תתקשרי אליי יותר, ביי ביי"
פשוט תבהירי לה את זה, חד, חלק וברור. זה יגרום לה להפסיק להתקשר.

נועם m

New member
עם כל הכבוד...

לא צריך להיות יותר צדיקה מהאפיפיור... את באמת לא רואה סיבה לנקוט בתגובה מרושעת? מה שה"חברה" הזו עושה זו ממש הטרדה! בת- אל אשכרה חשבה להחליף מספר בגללה! זה לא מספיק? אני מניחה שאם היא בת אל "חושדת" שאיזו מצוקה נפשית חמורה (מלבד דפיקות בשכל...) מסתתרת מאחורי השיחות הללו, היא הייתה כותבת את זה. מכיוון שהיא לא ציינה שום דבר כזה, ואחרי הכל, היא מכירה אותה יותר טוב מאיתנו, אני נוטה להאמין שאין דברים בגו. נראה לי קצת נאיבי לנסות לתלות את ההטרדות בזה. יש אנשים שהם סתם קרציות. ובסופו של דבר- סיטואציה נואשת דורשת אמצעים נואשים. אין שום סיבה שאיכות החיים שלה תפגע בגלל הבחורה הזו.

מיטללל

New member
ויש כבוד? ../images/Emo3.gif

תראי, אני לא כזו צדיקה, ולמרות זאת, גם נגד אנשים שאני לא אוהבת, או שמציקים לי ברמה זו או אחרת, אני חושבת פעם או פעמיים לפני שאני נוקטת ב"תגובה מרושעת". כמעט תמיד יש אופציות אחרות. כמעט תמיד זה מצליח לי. לא אמרתי שבת אל צריכה להישאר חברה שלה, רק בגלל שאולי יש לה בעיות, או להמשיך להיות נחמדה אליה כי אולי היא בודדה. רק אמרתי שצריך לבחור בגישה אחרת, קונקריטית, בלי לצרוח, בלי לריב, בלי לפגוע, ישר ולעניין. שוב - קשה לי להאמין שהחברה תמשיך להתקשר לספר לבת אל מה היה בבסיס, אחרי שהיא תגיד לה דוגרי, שהיא פשוט לא רוצה לדבר איתה יותר. (מניסיון שלי, גם נגד "פשוט קרציות", זה עוזר) שוב, בת אל - ניסית את הגישה הישירה ?

אני אבהיר כמה דברים...

הייתי נחמדה אליה... אבל היא תמיד קרצייהההההה... כאילו היא לא מובנת כזאת ונדבקת!! אני נחמדה לאנשים ומכבדת כל אחד... אבל היו רגעים שרציתי להתפוצץ עליה.. היה פעם טיול לאילת רציתי להטביע אותה בים וברחתי לה ונפנפתי אותה ואני ועוד כמה צרחנו עליה שהיא מעצבנת אבל כלום לא עוזרררררררררר היא בלתי נסבלתתתתתתתתתתתתת! אין לי מושג אם יש לה בעיה נפשית.. נראה לי שיש לה היא תמיד המציאה כל מיני חברים שהיו לה...והמציאה פשוט כל דבר שיש כמו עכשיו. ואולי אין לה עוד למי להתקשר ואולי הרבה דברים אבל זה מפריעעעעעעעעעעעעע לי!!! בתכלס (ואולי אני נשמעת רע עכשיו) זה כבר לא מעניין אותי בכלל לא אכפת לי כבר מה הבעיות שלה פשוט אין לי עצביםםםםםםם להיות בסדר כשהיא לא מכבדת אותי ומטרידה!!! ועוד ב6 בבוקר אינעל העולםםםםםם אין לי בעיה שיתקשרו אליי כל היום (בשעות נורמליות) יש לי ידיד כשהוא בבסיס זה 70 טלפונים ביום אבל הוא לא מחרטט לי בשכל.. ואיתו אפשר לדבר!!! אני מנסה לדבר איתה והיא עונה לי בשקרים פשוט או משהו אחר לגמרי... ואני בטוחה שאם הייתן מכירות אותה גם אתן הייתן מעיפות אותה בצעקות כי רק ככה אולי (דגש על אולי) היא תבין.... למרות שחסר לה שכל אז אין מקום קליטה כלכך.... ניסיתי כבר את הגישה הישירה ביקשתי אל תתקשרי כלכך הרבה אני עסוקה וזה מפריע לי.... אבל זה עזר? ממש ל-א!!! שתבינו ביום רביעי דיברתי איתה אמרתי שיש לי יום הולדת ביום חמישי... יום חמישי היא לא התקשרה!!!! ואז יום שישי התקשרה אליי ב8 בבוקר... ואפילו מזל טוב לא שמעתי... לא נקלט לה כלום בשכלללללללללללללללל!!!! אז למה שאני לא אפגע? למה לי להיות בסדר ונחמדה??? כשתבוא לי הקריזה כמו שהייתה בבוקר אני כן אפתח את הג'ורה !!! כי פשוט נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס לי.... מאז הבוקר הפלאפון שלי על שקט בארון אין לי כוח פשוט... באמת שאין! מי שצריך אותי יש עוד מספרים... והכי מצחיק לרגע היא עוד אומרת לי עכשיו אני כמוך מקובלת ועם הרבה בטחון ועושה סקנדלים... ואני מתתי מצחוק... ואני אומרת לה לרבע ממני את לא תגיעי לא משנה מה תעשי.... היא שתקה... ואז אמרה טוב מה חוץ מזה... (כאילו תפגעי תעלבי משהו בלאטטט תפסיקי להתקשר חחח אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוף) כל דרך אפשרית חוץ מלהתפרץ עליה כבר עשיתי...אז בקרוב הקריזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה ואם זה לא יעזור אני אבוא לה עד הבית.. מיטל כבר לא נשאר פה איפה להיות צדיקה... אין לך מושג כמה סבלנות הייתה לי עד עכשיו שעוד לא הבאתי לה כאפה... ועוד אני אחת עם פתיל קצר....

היא כבר יומיים לא מתקשרת!!!

יום וחצי הפלאפון היה בארון והיה 19 שיחות מחסום... עכשיו יומיים אין שיחות מחסום!!! (מי שמתקשר חסום עבר למספר השני חח) כנראה זה נגמרררררררררררררררר!!! אמן אמן אמן בלי ע הרע טפו טפו טפו

RVD18

New member
אין לה זמן להתקשר

היא כבר בצמרת צה"ל... חחחחח =]

Paranoid Eyes

New member
לפחות יש מישהו שמתייחס למצגת...

אתה יודע ברקע רקוויאם לחלום.. מצגת של 5 דקות + תמונות מקרוב של מדינת ישראל אחרי פיגועים.. דברים שקשה לראות.... ועוד כל מיני....

למעלה