מצטערת על האוף

pardoi

New member
ממי אל דאגה

בעבודה זה פשוט לא נותן לי לראות.. בבית בטוח שאני אראה (בלי שום קשר לזה שאני חולה על הסרט רקוויאם לחלום...)

ס22ית

New member
כדי שיידעו-סרטון עם תמונות מפיגועים

ראיתי אותו בבוקר...והתמונות מלוות כל היום.. תמונות קשות שמשום מה לא נראות בעולם <גם במלחמה היום, רואים יותר את פגיעות הצד השני מאשר שלנו> עצוב וכואב.

lb22

New member
החצי הראשון של הסרטון הזה

הוא די ישן....כבר הראו אותו המון פעמים באינטרנט.. הצילומים שיש שם מהפיגוע בדולפינריום (הכי הגיוני לדעתי שזה משם) זה משהו שלא הראו נראה לי אף פעם... אבל האם זה יעצור את הטרור? לא נראה לי....בעיקר אחרי שצה"ל שוב ... בפעם המי יודע כמה מפספס בהפצצה שלו ומפגיז בטעות אזרחים.......

pardoi

New member
יחסית יש לי לב לא חלש

וראיתי כמה וכמה מראות בחיים שלי... אבל עצרתי באמצע..לא יכולתי יותר....

ראיתי את זה.. מה שיש לי לומר..

אם זה היה תלוי בי.. לא הייתי בכלל עושה את הסרט הזה.. לא הייתי מנסה להצדיק את עצמי יותר מדי.. נכנס חזק והכי הכי חזק במי שאני רק חושב שקשור בקשר הכי מופרך להרג ופציעת אזרחים של המדינה שלנו רק בגלל היותם כאלה ( אזרחים יהודים במדינת ישראל... ) אני יתן לכם רק 3 דוגמאות.. סין.... רוסיה.... וארה"ב.... אם לכל אחת מהמדינות האלה היו עושים דברים כמו שעושים לנו במדינה.. אז... אותה מדינה לא הייתה בכלל מנסה להצדיק את עצמה ולא היה אכפת לה מה חושבים עליה.. היא פשוט הייתה מחסלת את מי שקם מולה...משמידה בלי להניד עפעף... עיין ערך רוסיה וצ'צ'ניה..עיין ערך ארה"ב ואל קעידה והטאליבן.. עיין ערך סין והפגנות בעד חופש הביטוי שהיו שם בכיכר.. חוץ מזה שרק בגלל שהם לא מעוניים להילחם בארה"ב עדיין יש מדינה בשם טייוואן שם...זה מה שאנחנו צריכים לעשות... לצערנו ראשי הממשלה האחרונים היו... רבין ופרס שהפילו עלינו את אוסלו.. נתניהו שלא יכל לעשות כלום כי לא היה לו גב ציבורי... ברק שפחד מעצמו וחשב שיהיה בסדר עד שהכל התפוצץ לו בפרצוף... אריאל שרון שבהתחלה לא הייתה לו לגיצימציה ציבורית לפעול.. ועכשיו הוא בבית חולים... וכרגע אנו תקועים פרץ ואולמרט.. כן כן אותו פרץ שהבת שלו כרגע באנגליה... ואותו אולמרט.. שהבנים שלו השתמטו מהצבא.. נמצאים בחו"ל... והבת שלו נמצאת בארץ בהפגנות עם שלטים שבהם רשום שהרמטכ"ל שלנו רוצח...!!! אה ושכחתי את אישתו שהולכת למחסומי הווטש... לצלם ולהציק לחיילי צה"ל.... בושה וחרפה למדינה הזאת.... פעם כשהיו לנו מנהיגים חזקים.. מנהיגים שבעצמם נלחמו למען הקמת המדינה הזאת... אותם מנהיגים לא היססו לקבל החלטות כשצריך... עיין ערך בגין שהחליט להפציץ תכור העירקי ושמעון פרס שהתנגד... איפה יוני נתניהו.. שמצא את מותו באוגנדה... להציל יהודים... אני רק רוצה להזכיר משהו אחד... בפיגוע בדולפינריום... ישראל לא הגיבה.. אתם קולטים .. לא הגיבה... נתנה צ'אנס... יעני איפוק... מה חשבו שאם הם ירצחו בנו ואנחנו לא נגיב... אז יהיה שלום....????..... מי שמרחם על אכזרים.. סופו שמתאכזר לאלה שמגיע להם רחמים.. מדינות האיפוק וההבלגה תוביל אותנו אל הים.. כשאנחנו נילחם פה... ביילין יברח לארה"ב... טוב זהו חפרתי... למי שבא להגיב שיגיב...

lb22

New member
אל תשווה את ישראל לסין רוסיה או

ארה"ב ... ישראל לא מעצמה , היא לא ממנהיגות העולם ולכן היא לא יכולה להגיב איך שבא לה... זה כל הסיפור.

לך לשנת 67...

תסתכל מה ישראל עשתה... התקיפה את כל מדינות ערב... פתחה מלחמה כוללת נגד ירדן סוריה מצרים... ובהמשך עוד מדינות הודיעו שהן עוזרות לשלושת המוסקטרים... היא השמידה להם 90 אחוז מחיל האויר של הצבאות שלהן.... אה והשמידה כור גרעיני לעירק... מה שאף "מעצמה" אחרת לא העיזה לעשות... קיצר ישראל מעצמה צבאית.... וזה מה שחשוב... לך תראה את יפן שלפני שבוע וחצי צפון קוריאה שיגרה לידה 7 טילים... בעלי יכולת לשאת ראשי נפץ גרעיניים... והיפנים מתים מפחד... ומגישים הצעות לוועדת הביטחון באו"ם... קיצר ליפן יש יותר כח מדיני מישראל לא..?... ותראה מה מדינה כמו צפון קוראיה עושה לה... גורמת לה לרוץ לבקש הגנה מהאו"ם כמו ילדה קטנה בגן.... אז.. רק שתדע שמה שקובע.. זה הגודל..של הצבא... וחוץ מזה.. תפסיק כב רל פחד מה העולם יגיד ויעשה... אם זה היה תלוי בעולם.. מזמן לא הייתה פה מדינה...

lb22

New member
דל פיירו היקר..

אתה יודע שאם לא הייתה ארה"ב לא היה לישראל ח"א.... הרי כל מטוס שאנחנו קונים מגיע מכספי הסיוע האמריקאים... בפעם האחרונה שניסינו לייצר מטוס קרב הפסיקו את הייצור שלו .... ישראל היא לא מעצמה עולמית , אין לה כסף , אין לה כמעט כלום בלי התמיכה של ארה"ב . היום זה לא 1967 , היום זה שנות ה2000 בהן יש מעצמה אחת גדולה ארה"ב המתחרה שלה רוסיה וישנן עוד מעצמות קטנות מסוג יפן סין בריטניה ישראל כמדינה (לא כצבא) לא מגרדת אפילו את השורה השלישית של המדינות ולכן אי אפשר לקרוא לישראל מעצמה. זה שיש לנו צבא חזק זה לא אומר שאנחנו מעצמה , זה לא אומר שאנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים מתי שאנחנו רוצים ביום שישראל יעשו מה שהם רוצים זה לא יהיה טוב , תאר לך שהסיוע של ארה"ב יפסק הולך להיות צבא מאוד מאוד מאוד חלש...

Paranoid Eyes

New member
אתה צודק

אבל בוא נאמר שאפילו ארה"ב רוצה שאנחנו כבר נחסל אותם /את מי שצריך ונסגור את הסיפור הזה.

lb22

New member
נכון שארה"ב רוצה את זה...

אבל שהדבר לא יבוא על חשבון מלחמה כוללת באזור. את הרי יודעת שרוסיה תומכות בכמה מדינות ערביות שארה"ב איך נומר.....לא כ"כ אוהבת.. במידה וישראל אכן ישמידו את צבאה של איראן..... עלולה עוד להפתח מלחמה קרה נוספת בין ארה"ב לרוסיה כמו שהייתה עד לא מזמן (שנת1990 או משהו באזור הזה) שהייתה מצב בלתי נסבל בעולם ואנחנו לא רוצים שזה יקרה שוב.

עוד ../images/Emo207.gif-

זה רק אני, או שהפורום שינה צבעו לסגול?

למעלה