מצטערת על השירשור אבל זה דחוףף....

מצטערת על השירשור אבל זה דחוףף....

אני מצטערת שפתחתי שירשור חדש אבל השירשור הזה זה בשביל המכתב עכשיו שכל אחת תשלח את המכתב שלה לפה ונבחר את הכי טובים...ונשתף הכל יאלה צריך להתחיל כבר...!!!!!!!!!

טוב אני מתחילה חח../images/Emo5.gif

לרוברטו שלום רב!! אנחנו מהפורום של הגיים בויז בתפוז ורצינו לדעת עם תוכל לארגן לנו מפגש מעריצים עם הגיים בויז כי אנחנו מאוד רוצות לראות אותם וזה באמת חשוב לנו לראות אותם.....תמשיכו חחח מקווה שזה טוב

טוב הנהה עכשיו אני

לרוברטו שלום רב!! שלום כותבים מפורום גיים בויז של תפוז רצינו לבקש בקשה ... אנחנו רוצות לקיים מפגש מעריצים אם הגיים בויז אנחנו מתכננים את זה כבר המון זמן...ואנחנו מממש ממש רוצות לראות אותם וזה מאוד חשוב לנו!.. מחכות לתשובה פורום תפוז!

נטלי חן

New member
טוב....המיכתב לא משו....

לרוברטו היקר שלום!! אנחנו מפורום תפוז ואנחנו מאוד מאוד מבקשות מימך לסדר לנו מפגש מעריצים עם הגיים בויז. זה ממש חשוב לנו כי אנחנו מעריצות אותם מאוד!!! אנחנו מחכות לתשובה שלך....בבקשה תענה לנו... בתודה ענקית פורום תפוז!!! ((המיכתב לא משו,נכון)) ?!

חחחח חצופה חחחחחחח כנסי

מזה משנה מי יכתוב!?!?! רק תשלחו כברררררררר... נקווה שהוא יתייחס לזההההה !!! :)

אמממ...

רוברטו שלום רב..! אנחנו מפורום הגיים בויז בתפוז אנחנו מאוד אוהבת את הגיים בויז ומעריצות אותם, הם גם מבקרים מדיי פעם בפורום שלנו וכותבים כו גם. היינו שמחות מאוד אם נוכל לארגן מפגש איתם בעזרתך, כי אנחנו אוהבות אותם מאוד. בתודה מראש.. פורום הגיים בויז בתפוז..

אהה הבנתיי!

לרוברטו שלום! אנחנו מהפורום של הגיים בוויז שבתפוז,היינו מאוד רוצות שתערוך לנו מפגש מעריצים עים הגיים בוייז! זה נורא נורא חשוב לנו,מכיוון שאנחנו ממש מעריצות אותם ומחכות בקוצר רוח להיפגש איתם! אים תוכל לקיים מפגש זה אני נודה לך מקרב לב! בברכה, פורום גיים בוייז בתפוז.. חחחחחח זה בשפהה גבוהה כדי שיהיה מכתב רשמיי!

כןן מאמיי!

אנחנוו רוצותת להיפגשש כול הפורום בהופעהה שלהםם בקריון אני ביום שבת יעשה שירשור של מספרי פלפוןן ווכה נוכל להעדכן באותו יםם בהודעת SMS או משוו!

נטלי חן

New member
כל הכבוד על המיכתב...

המיכתב פ33ה!! איזה מגניב שהוא כתוב בשפה גבוהה... חחחחחחחח...סתם סתם...באמת כל הכבוד מאמוש!!

למעלה