מצטערת על השירשור אבל זה דחוףף....

OoנויoO

New member
טוב ניסיתי...מקוה שיעזור

רוברטו שלום... אנחנו מהפורום של הגיים בויז מתפוז,רצינו לבקש בקשה ממך לגבם,אנחנו מאוד אוהבות אותם ואנחנו רוצות לפגוש אותם באיזושהי דרך.הבנים באמת חשובים לנו ואנחנו הינו רוצות להפגש איתם ובפורום החלטנו לפנות אליך בתקוה שתנסה לעזור לנו לפגוש אותם...אם תוכל לעזור אנחנו נודה לך מאוד... בתודה...פורום גיים בויז (מתפוז)

זה מדהים..-->

כולכם רשמתם מכתבים טובים מור צריך כבר לבחור במכתב....תגיבי...טוה לא משנה מילא אני באה אלייך עכשיו אז אני כבר יתחבר מאצלך...

שירנוש91

New member
טוף עכשיו ניסיון שילי חח

רובטו שלום רב..!! אנחנו מפורום גיים בויז בתפוז.. אתה יודע שאנו מאוד מאוד אוהבת את חברי הלהקה גיים בויז..ומאוד הינו רוצות.. אם תוכל לארגן לנו מפגש איתם!! כי לדעתנו זהו החלום של כול אחד\אחת מהפורום הזה-לראות את הגיים בויז.. אז אנחנו ממש נודה לך אם תוכל להגשים לנו את החלום..!! מחכים לתשובתך.. חברי פורום גיים בויז !!

שירוש125

New member
אוקי אניי

רוברטו שלום רב!! אנחנו הבנות מפורום הגיים בויז מעריצות שרופות שלהם ואנחנו מתות לפגוש אותם.. נשמח אם תקיים מפגש פורום שנוכל להכיר את האומנים הנפלאים האלה.. נודה לך המון המוןן המוןן!! מקרב לב.. פורום הגיים בויז(תפוז)

נטלי חן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifלכל המאמיות!!

בננות... תנו לי תאיסי שלכם...פיליזי!! טוף???? תודה!!!.. מתה עליכן!!....נשיקות לכולם!!

כנסו ..מכתב לרוברטו והוא נראה לי טו

אז ככה.. רוברטו שלום רב, אנחנו מפורום של הגיים בויז תפוז ואנחנו מאוד רוצות לארגן מפגש מעריצים עם להקת הגיים בויז. ואנחנו מבקשות את עזרתך עם יש סיכוי שתוכל לעזור לנו לארגן משהו כזה.אנחנו מאוד אוהבות את להקת הגיים בויז ומעונינות לפגוש אותם. אז אם תוכל תיצור איתנו קשר. מקוות שתעזור מאיתנו:פורום גיים בויז ,תפוז.

אז רגע...

אם בסופו של דבר יתקיים המפגש למי אני יכולה לפנות כדי שתעדכן אותי..?

למעלה