מצטערת שאני באה רק לקטר(ארוך)

ornaok

New member
מצטערת שאני באה רק לקטר(ארוך)

ולא כל כך יוצא לי לתמוך ולהשתתף - מחר נגמרת שנת הלימודים ועד שאמצא עבודה אני בינתיים אשב בבית ואוכל לחזור לחיים שפויים. אז מעבר לזה שאני חולה חולה חולה כבר כמה זמן ולא מצליחה לצאת מזה, היה לי חרא של יום. באמת שבד"כ אני לוקחת דברים בקלות, וכל היום התייחסתי לזה בהומור וניסיתי להדחיק, אבל איכשהו אני מוצאת את עצמי עכשיו בוכה בבית, מעלבון ומתסכול ומתחושת כישלון עצמי ו...אוף! אני מלמדת קולנוע. היה לנו את תחרות האוסקר שסיפרתי לכם עליה, עבדתי מאוד קשה, התוצאות היו בין בינוניות לטובות. לא טובות מאוד, לא מצוינות. טובות. זו שנה ראשונה שלי, ואני בכלל התמחתי בטלויזיה, אז זה היה די צפוי. בחופשת הפסח, על חשבון הזמן הפרטי שלי (אם נוכל - נשלם. ואיכשהו הם לא יכלו...), ישבתי בחדר העריכה כדי ללמוד מהטעויות שלי לשמוע ביקורת (המון ביקורת
) וללמוד ממנה. חודש לפני סיום הלימודים הנחיתו עלי פרויקט בבי"ס מסוים שאני מלמדת בו - להפיק 4 סרטים או קליפים בנושא מעורבות ונתינה (מתוך 8 שהופקו בסה"כ בביה"ס). ולעשות את זה במהירות הבזק. עם חופשים באמצע, וטקסים שנפלו בדיק על השיעורים, והמון לחץ. דיברתי עם האחראית שלי, שהיתה בתחילת חודש תשיעי, וסיכמנו שנשב ונדבר קצת והיא תעזור לי לתכנן נכון את הצילומים, כדי שהתוצאות יהיו יותר טובות. זה לא יצא לפועל מכל מיני סיבות. קרעתי את התחת, ותסלחו לי על השפה. רבתי עם הילדים, עם המנהלת, עם המורות, שיתנו לי זמן וישתפו פעולה, ולא ישכחו להביא תחפושות, ומוזיקת רקע, ואישורים לצאת משטח ביה"ס, ומה לא... השקעתי את הנשמה. היום הקרינו את הסרטים. הבוס שלי, מנהל החברה שבה אני עובדת, בא להשתתף בהקרנה הראשונה (היו שני סבבים). והוא קטל אותי וירד עלי, מול המדריכים האחרים וחלק מהתלמידים. לדוג': כשאמרתי משהו לטובה על העורך שעשה משהו נחמד בסרט שלי, הבוס אמר לי:"עורך הוא לא קוסם, הוא יכול להוסיף כאלה גימיקים, אבל כשהצילומים גרועים הוא לא יכול להפוך את הסרט שלך לטוב." "אני לא מבין אם בילית כל כך הרבה שעות בעריכה איך לא למדת כלום? מה זה הצילומים האלה?" "אני חושב שלא השקעת מספיק, עובדה שהסרט הראשון יצא סבבה והשאר חרטה." לא יכל להגיד "אני רואה שהשתדלת, שהיה שיפור בחלק מהעבודה, תמשיכי ככה?" היה חייב לקטול ולהוציא את הרוח מהמפרשים? מחר יום אחרון של השנה, ואני מאוד אהבתי את העבודה שלי השנה. מאוד. אבל גם ככה היו לי הרהורים אם להמשיך בה. ועכשיו אין לי מוטיבתיה להמשיך. אני מרגישה ככישלון, אני גרועה, אני לא רוצה ללמד יותר קולנוע

ornaok

New member
ושכחתי להוסיף

בסבב השני צפתה גם המנהלת. בסוף הצפיה היא קמה מול התלמידים והמורים והמדריכים ואמרה שכל הסרטים היו יפים ומרגשים, אבל אחד הקליפים שלי ממש ממש נגע לה וריגש אותה והיא כל כך אהבה אותו שהיא לא מצליחה להוציא אותו מהראש. חבל שהבוס שלי לא היה שם לשמוע. לא שזה היה משנה לו, כי הוא מסתכל בעיני איש מקצוע, ולא סתם צופה...

את עשית את המקסימום

עשית כל מה שאת יכולה כדי שהכל יצא מצויין, והמדד הוא המנהלת ולא הבוס. או כמו שחבר טוב אמר לי פעם... לסנן, לבחור מה אני רוצה לשמוע... ולא להקשיב לדברים שמפרקים אותי. ועכשיו תהני מכל שניה של חופש!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יש ימים שאנחנו יותר פגיעות מאשר בימים אחרים. תנשמי עמוק. תהני עם לירי אחה"צ. לכי לישון מוקדם. ומחר תקומי - יום חדש - בטח תרגישי אחרת.

lulyK

New member
ההודעה שלך הזכירה לי

את הפרזנטציות בבתי ספר לעיצוב. כנראה שהבוס שלך הוא תוצר ישיר של בתי הספר האלה - כמה שמלמדים בהם איך לתת ביקורת, אף אחד לא מצליח ממש ללמוד
. כל כך מעצבן.

hagaram

New member
למה תמיד יש לנו נטייה לתת את תשומת

הלב לדברים הרעים ולא לדברים הטובים שקורים לנו!!!!????

משוש30

New member
רגע התלמידים שלך הרי זכו בתחרות

לא?? חוץ מזה גם אם הוא היה צודק יש דרך להעביר ביקורת וזו ממש, אבל ממש לא הדרך! (תצחקי עלי אבל בא לי לתת לו לקרא את "איך לדבר כדי שילדים ילמדו" אולי הוא ילמד מזה משהו על תקשורת). כל כך כל כך מעליב לקבל ביקורת כזאת ועוד בפני תלמידים.
פשוט בן אדם מגיעל ודוחה. לא יודעת לגבי ללמד קולנוע אבל אפשר להחליף בוס? המנהלת יודעת מה הוא חושב על הסרטים שלך? אם היא כל כך אהבה אותם אולי היא תשלח לו חוות דעת חיובית עליך? (שיתבשל!) אוף! למה אנשים צריכים להיות כל כך מגעילים?

רות י

New member
אין צדק בעולם, ולצערי יש המון

מנייאקים בעולם. שאלת תם - אין אפשרות שתעברי ללמד מקצוע אחר?

lulyK

New member
אם את מצליחה להסתכל על זה ככה

זה מצוין
(ומחזיר אותי לשירשור של ערפילית על הדימוי העצמי. את יודעת כמה השקעת. קחי את הטיפוס הזה לשיחה ותתני לו בראש. אני מבטיחה לך שאחרי שתעמדי על לשך מולו, לפחות לא תחטפי ביקורות כאלה מול תלמידים שלך).

yaelia

New member
בתור בוגרת בי"ס לקולנוע

אנשי 'התעשייה' כל כך מלאי אגו וכל כך נכונים לראות את כל הפאקים שכולם עושים חוץ מהם, שעם כל הרוגז והעולב שזה מעורר, אני מציעה לך להתעלם בגבורה ולהחליק את הרוע והגועליות שלו. יאק. איזה משהו אחר את יכולה ללמד במקום?

נשמע לי טיפוס מגעיל ../images/Emo5.gif

זה באמת נורא מעליב. ממש מעצבן. תנסי לחשוב על הדברים של המנהלת, ועל התלמידים שנהנו, ולדחוף אותו לפינה קטנה קטנה בשולי התודעה. וגם זה יותר מדי בשבילו.

גורבי

New member
הוא פשוט מרושע

אין לי מילים אחרות. ואם את אוהבת מה שאת מלמדת (וככה זה נשמע), אל תוותרי לו.

תפי

New member
כל כך פוגע ומעליב

אורנה הדבר האחרון שאת צריכה להרגיש היא תחושת הכישלון. השנה הראשונה בהוראה היא השנה הקשה ביותר. ואת עשית את זה בצורה מצוינת. נכון היו טעויות בדרך, אבל את למדת מהן. באת למקצוע הכל כך קשה הזה מתוך אכפתיות, שליחות, אהבה ורצון לשנות לשפר. הבוס שלך התנהג בצורה פוגעת ומאוד מעליבה בעיקר בדרך ובצורת ההשתלחות שלו בך. לפי דעתי ההירהורים בקשר להמשך העבודה שלך לא צריכים להיות תלויים ברגע הפתטי של הבוס שלך. כשאנו עובדים בחינוך אנחנו מביאים מקצועיות, אבל בעיקר את האישיות שלנו. ולך יש אישיות מקסימה. את המקצעיות את תלמדי ובקשר לבוס את יכולה ללמד אותו המון ביחסים בין אישיים

למעלה