מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה..

DarkMagic17

New member
*אם* זה יחזור...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

*בורחת לאילת עוד פעם*

Hieros Gamos

New member
../images/Emo46.gif זה יחזור! יש להם חוזה ^^'

תברחי, אבל אילת לא תעזור לך! יש לי קשרים! גבי יטיס אותי לשם
You can run but you cannot hide!!

Tal2012

New member
אין לי מושג על מה השיחה

אבל אם על האוס אז יש להם חוזה ל5 שנים

Hieros Gamos

New member
איפה שמעת את זה? אולי לשחקנים

יש חוזה לחמש שנים, החוזה של הסידרה עם הרשת הוא לשנה הבאה בלבד...

Tal2012

New member
רוברט אמר

אך הוא אמר את זה כשהייתי שם בארה"ב, כשהייתי שם זה היה ב-2004 וכבר בתחילת 2003 חתמו אותם או משהו כזה.

Hieros Gamos

New member
זה לא קשור

הסידרה לא חתומה על חוזה. החתימו את השחקנים. יכול מאוד להיות שעד 2008...את הסידרה הרשת מחליטה כל שנה אם להמשיך או לבטל לפי הרייטינג. זאת הסיבה שפוקס הודיעו לפני איזה חודשיים שהם מחדשים את האוס לעונה שלישית...הם לא היו חתומים על עוד עונה עד אז

Tal2012

New member
בנוגע לרשת ../images/Emo26.gif

הם ימשיכו, מפני ש'האוס' ממש, ממש, ממש מצליחה כרגע בארה"ב. הרשת לא תרצה לפגוע בעצמה ולסגור את הסידרה. אם הרשת תסגור - היא תפסיד המון , המון משאבים וכספים וזה דבר שלא יהיה לה שווה. אמרו שאם תיהיה הצלחה גדולה לסדרה בעונות הראשונות אז תיהיה אפשרות להמשכה לעונה 3-4. השחקנים הכי חתומים ל5 שנים ( לא זוכרת בדיוק4 וחצי או 5 שנים ) מפני שבזמנו, לא היה ידוע כמה זמן ייקח לצלם כל פרק וזה באמת יכול לקחת 4-5 שנים לצלם שלוש עונות. החבר'ה נשארים שם כל יום עד איזה 2 לפנות בוקר רק בשביל לסיים לצלם בזמן.

Hieros Gamos

New member
אמרתי כבר שהרשת הודיעה שהם ממשיכים

אני יודעת שהסידרה מצליחה. הפיסקה הראשונה מעט מיותרת. וברור שיש אפשרות לעונה 4 ואפילו יותר. זה תלוי בהצלחה של עונה שלישית. לרשת, במקרה הזה פוקס, יש כל זכות לבטל את הסידרה אחרי העונה השלישית אם היא לא תצליח. נקווה שזה לא יקרה.

למעלה