מצטערת שפתחתי הודעה חדשה-רק........

מצטערת שפתחתי הודעה חדשה-רק........

רציתי להגיד-שאני נוטשת אותכן. אני לא יציק יותר:)... יש לי דברים יותר חשובים לעשות לצערי... וואני לא אומרת את זה חלילה בזילזול-לא נהנתי לריב איתכן. וממש לא התכוונתי לפגוע ואולי אפילו, הצלחתי להיתחבר אליכן ( למרות שרובכן כ"כ קטנות ממני:).... הזכרתן לי את עצמי מלפני 6 שנים-בימים הטובים,כשהכל עוד היה ורוד בחיים שלי-עם הלהקה שלי... ועם הטירוף הכיפי הזה של להעריץ ומקרה שלי גם להיות מאוהבת.(אייל שחר-אהבת חיי!). ובכלל להכיר עוד מעריצות להחליף חוויות מהופעות,להחליף חומר מעיתונים ותמונות שלהם. זה כיף גדול. אני עד היום בקשר עם עשרות מעריצות (לשעבר) של היי פייב. זה קשר מדהים. כל אחת היא כמו אחות בשבילי. וזה בנות מכל הארץ. תעשו מפגשים ביניכן-זה רק יחבר יותר! בקיצור-תהנו מהכל ותיהיו אתן ואל תריבו ביניכן! יש מספיק גיים בויז לכולן...(או שלא חחחח....). אני חוזרת לחיים המטורפים שלי ולמחלה שלי (הנה אמרתי את זה,יש לי סרטן-אני רצינית:( ). מאחלת לכן רק בריאות ואת כל הטוב שבעוולם. תהנו מהלקהה שלכן. רק אל תישכחו מי היו הראשונים...:) אז ביי פייב לכן. שירי מימון השולטת-תחזירי לי את הזמר שלי! אייל שחר המלך-תחזור לשיר! היי פייב פור אבר-תתאחדו כבר! ענבר שחר+אייל שחר=אהבה לתמיד עד שהמוות יפריד-אוהבת אותך לעד!

אני ראיתי..כנסייי...

דבר ראשון את רצינית??את חולה במחלה??אלוהים ישמור רפואה שלמהה מאמי.. ואם באמת לא הייתה לך כוונה לריב אז סבבה..פשוט התעצבנתי שירדת על הבויז!! וחשבנו על מפגש..תודה על העצה.. תהני לך עם ההיי פייב שלך {ואני לא צינית!!} ואנחנו עם הבויז המושלמים שלנוו :))) ואני שוב מצטערת על מה שיש לך..החלמה מהירה!! וזיהו.. בה ביי.. לילה בויז!

TOUSH

New member
תודה מאמי../images/Emo70.gif וסליחה אם פגענו../images/Emo13.gif

sHiRa De LoCa

New member
הכי טוב!

אני בטוחה את סתם ממציאה תסרטן וזה! את פשוט צ.ו.מ.י!!! את רוצה שירחמו עלייך! ואני באמת מרחמת עלייך! פחעעעעע!

אוקי... כנסי

אז דבר ראשון החלמה מהירה ותיהי חזקה.. אין לי משו נגד היי פייב אבל זה באמת עיצבן נה שקרה פה אקיצר תיהי בריאה ומאושרת.. אדוו'ש

יוו ענבר כנסי

אני מצטערת תחלימי מהר וגמאני לא רציתי לריב אבל עצבן אותי שאמרת על הגיים בויז שהם מתלעבים וכל זה..! טוב אין לי עוד מה לרשום רק החלמה מהירה ביוש

תחלימי...=[

ת'אמת- ליהיות כנה איתך=> אני טיפה שמחה וטיפה עצובה שאת עוזבת.. שמחה- כי יותר לא תלכלכי על בויז המדהימים שלי! ועצובה- כי אני חושבת שיכולנו להסתדר- וגם כי היה כיף לריב איתך..חיחיחי...=]... החלמה מהירה! אורנית!

shachari

New member
=[ אני מצטערת

אלוהים ישמור אותך וייתן לך רפואה שלמה... תהיי חזקה .. ואם תרצי הכל אפשר

למעלה