תודה חמודה......................... אני בסדר באמת-קטן עליי
נ נועוW New member 3/1/06 #20 ../images/Emo12.gif תרגישי טוב ורפואה שלמה אני שמחה שלא לא נגרר לריב עוד יותר גדול ואם תרמי תקפצי לבקר אבל בלי לכלך חיחי הגיים בויז לא מתכוונים להעתיק את היי פייב[תתפלאי אני בת 13 והערצתי אותם ותתפלאי אני הערצתי אחד עם שיער ארוך ארוך ששמו אייל שחר ]
../images/Emo12.gif תרגישי טוב ורפואה שלמה אני שמחה שלא לא נגרר לריב עוד יותר גדול ואם תרמי תקפצי לבקר אבל בלי לכלך חיחי הגיים בויז לא מתכוונים להעתיק את היי פייב[תתפלאי אני בת 13 והערצתי אותם ותתפלאי אני הערצתי אחד עם שיער ארוך ארוך ששמו אייל שחר ]
ע ענבר שחר 20 New member 3/1/06 #21 את רצינית? איך זה הגיוני? אם את בת 13,היית בת 7 כשהם התפרקו-פיצית. מתי הספקת להעריץ אותם? הערצת את אותו אייל שחר שאני מעריצה. חחחחחחח.
את רצינית? איך זה הגיוני? אם את בת 13,היית בת 7 כשהם התפרקו-פיצית. מתי הספקת להעריץ אותם? הערצת את אותו אייל שחר שאני מעריצה. חחחחחחח.
נ נועוW New member 3/1/06 #24 חחח בת דודה שלי היתה מעריצה ענקית שלהם ותמיד אני זוכרת שהיה להם מדור במעריב לנוער אם אני לא טועה .. אז הייתי לוקחת את התמונות חח הייתי פיצית אבל מי לא העריץ אותם
חחח בת דודה שלי היתה מעריצה ענקית שלהם ותמיד אני זוכרת שהיה להם מדור במעריב לנוער אם אני לא טועה .. אז הייתי לוקחת את התמונות חח הייתי פיצית אבל מי לא העריץ אותם
ה הוד פישר New member 3/1/06 #22 חבל.... לא ניראה לי שרצוו לריב איתך וחבל שאת עוזבת ו..... אני מקווה שתיתגברי על המחלה...
ע ענבר שחר 20 New member 4/1/06 #25 אני לא חייבת לעזוב................. פשוט לא כ"כ הרגשתי רצויה פה. אני אשאר בקטנה. ותודה חמודה-אני אהיה בסדר.
אני לא חייבת לעזוב................. פשוט לא כ"כ הרגשתי רצויה פה. אני אשאר בקטנה. ותודה חמודה-אני אהיה בסדר.