מצטער על האיחור

kurt 28

New member
מצטער על האיחור

אחרי השרשור הארוך ומעייף לעיל אני חושב שהבנתי מה נשים רוצות... לסתום לנו את הפה כדי שתוכלנה לשמוע את עצמן מדברות ללא סוף! (עם הערות שוליים מתחנפות למלחך פנכה שאמור לייצג אותנו)

Vdrums

New member
כל הכבוד על הגילוי המסעיר ../images/Emo45.gif

תמשיך לסגוד לקורט קוביין.

../images/Emo18.gif עצור!

על מה אתה מדבר? איזה שרשור? מי מתחנף למי? ולמה אתה חושב שאנחנו רוצות לסתום לכם את הפה?

Vdrums

New member
תשובות

1. הוא מדבר על השירשור פה למטה של נאוקו סאן. 2. אני מתחנף למין הנשי, כנראה קשה לא לקבל את העובדה שיש גברים שונים ממנו שלא מפצחים גרעינים מול הכדורגל ומחכים שהאישה תביא להם בירה ואוכל. 3. שהוא יענה על זה.

לא, לא , לא

על איזה צד קמת הבוקר ומה קרה להבנת הנקרא שלך? הוא לא אמר שאתה מתחנף, הוא אמר שאנחנו מתחנפות אליך! אלילנו הנערץ!

Vdrums

New member
לא, הוא אמר למלחך פנכה

שאמור לייצג אותנו. אותנו=המין הגברי מייצג=אני

kurt 28

New member
../images/Emo31.gif

אני מצטער ילדת כוכבים אבל ידידנו גו'ן בונהם הבין את כוונתי

טוב אז אני חסרת ההבנה הבוקר

ואם כך, אתה כל כך , כל כך טועה . אפשר לאמר דברים רבים אבל חנפן זו בהחלט לא אופציה. ועדיין לא ענית לי על השאלה למה אתה חושב שניסו להשתיק אותך?

kurt 28

New member
עניתי

למען האמת אני די רצסיבי, אני לא מת על כדורגל וממש שונא גרעינים.

מעייף מעייף מעייף...

בקיצור נמרץ - אני חושבת שקורט כרה לעצמו את בור לשנים, אליו הוא עצמו נפל (מטאפורה ידידי). ומדוע? בדיוק כפי שאמרה ילדת הכוכבים: אם לדעתך מוסד הנישואין הוא כלא אומלל - אבוי לך, לאשתך ולשכמותכם. אשר לעניין ההקרבה - איש לא הכריח אותך לגזוז שערותיך ולזעוק : "תמות נפשי עם פלישתים! ". לכן, סלח לי , ולכל מי שהזדעזע למשמע הצהרותיך - אם נראה כי אפילו אתה לא לגמרי מאמין למוקלד תחת ידיך.

kurt 28

New member
מה...מה...

בניגוד לכם/לכן כבשים תמימות אני מודע למציאות, אם אתם רוצים לחיות בפנטזיה שמוכרים לכם מגיל אפס (הורים, מורים ושאר פטרונים) זוהי זכותכם, אבל להתנשא עלי? בגלל שאני מסרב להתנהגות העדרית שלכם? סליחה אבל לא אני פה הדפוק! אבל אם לחשוב בצורה שונא ממכן כבשים חביבות זה להיות דפוק אז אני דפוק!!!

מוותק

New member
לא לא לא ולא ....!!! אוופ

מותר לך להגיד הכל אבל אם אתה אומר את זה בצורה מגעילה תקבל תגובות כאלה... חוצמזה אם הבנתי אותך נכון, אז כאלו אנחנו... מדברות ומדברות ורק מחכות לסתום לך את הפה לא?~?~! (אוופ אין פה פרצוף מתאים אפילו...!!)

kurt 28

New member
../images/Emo8.gif

לא צריך להתרגש לא נעלבתי ואני לא כועס על אף אחד רק רציתי להבהיר נקודה

למעלה