מצטער על האיחור

בטח תשאל למה צבוע -

אז עדיין לא הבנתי, ואני בטוחה שגם אחרים - איך זה שאתה טוען שנישואין הוא מוסד ארור, ואתה הרי נשוי? ולא מקובל התירוץ של הקרבה כאמור - ראה "תמות נפשי וגו'..."

kurt 28

New member
קללות ומקלות...

לא טענתי שמוסד הנישואין ארור אלא שזהו כלוב ואם תסתכלו בצורה אוביקטיבית תראו שאני צודק ! זה שאנשים מוכנים מרצונם להכנס לכלוב זה כבר סיפור אחר חוץ מזה אני לא אומר שאני חי לפי אמונתי ואם תרצו לקרוא לי פחדן אני לא התווכח.

kurt 28

New member
מרוב עצים...

עובדה שכולכם מסכימים בעינים עצומות על אותם דברים כי זה מה שלימדו אתכם מגיל 0

צ'מע, אני

לא מאמצת את רעיון הנישואין, לא התחתנתי (בניגוד אליך) אפילו עם אב ילדי, לא מתחתנת גם עם בן זוגי לחיים שאני באמת אוהבת, אבל עדיין חושבת שאתה קשקשן נחרץ ומלא בדעות קדומות... כך שאל תציג את עצמך כקורבן למען רעיון נעלה.

זה שחבורה של אנשים מסכימה על משהו

זה לא אומר באופן אוטומטי שהם עדר, אולי יש משהו בדבריהם.. בא תתן דוגמא קונקרטית לרעיון או דעה שכולנו הסכמנו עליה ולדעתך זה כי "האכילו" אותנו מגיל - 0.

תראי, את הדוגמא הוא הביא בעצמו.

והדוגמא היא נישואין. אני אישית, איך שלא מסתכלת על זה, לא מוצאת כיצד הנישואין תורמים באמת לטיב מערכת היחסים, חוץ מזה שהם מקשים על פירוק מערכת יחסים מחורבנת. אלא מה - כשצץ אחד כזה ומתחיל להטיף נגד העדריות, אני אף פעם לא בטוחה שהוא תמיד עושה אך ורק את הדברים שהוא הגה בעצמו. הרי גם ההכללות הגורפות האלה על גברים ונשים הם ביטוי לחשיבה רדודה של עדר.

זו בדיוק הבעיה שלי איתו

הוא מטיף נגד ה"עדריות" ומכליל מהרגע הראשון ועוד לפני שמישהו הגיב. וגם בנוגע לנישואין אפילו לא התפתח דיון מעמיק מספיק כדי לחוות דעה על האנשים פה ויחסם לנושא.

אמממממ

זו רק אני שחזרה אחרי העלמות ארוכה או שכולם פה לא יודעים מה אומר הביטוי 'למלחך פנכה'?
בכל אופן, אם נסתום לכם את הפה, והרי כבר גברים לפנייך הצהירו שאנחנו כל היום מדברות עם חברות על מה הוא אמר לי ואיך הוא עשה לי', איך יהיה לנו על מה לדבר בלי סוף????

למעלה