מצטער על השרשור המיותר

• פותח הנושא holo
  • פורסם בתאריך

holo

New member
מצטער על השרשור המיותר

אבל תקשיבו SOYCD חלק 2, ותגידו שזאת לא הפתיחה הכי טובה לשיר שנעשתה אי פעם, כמו סערה בחוף ים שמתגברת, פשוט מכניס אדרנלין. איפה ריצארד רייט, הוא חייב חיבוק על העבודה המדהימה של האורגנית, וגילמור בכלל, רגש כזה בגיטרה בחיים שלי לא שמעתי, ורוג'ר ווטרס! הבסים שלו כל כך תורמים לפתיחה החזקה בשיר, והתרומה הכי גדולה שלו לשירה ממש כאן, ובכלל, הקטע הגרובי הזה של הבאס החלק השלישי. גאוני. לעזאזל, איך מישהו יכול לחשוב על קטע כזה גאוני, זה כל פעם מדהים אותי.

holo

New member
איך שכחתי!!

את המתופף הדגול שלנו, בלי התופים שלו שום דבר לא היה שווה פה. קבל ט(ת?)פיחה על השכם.

wish i was here

New member
מתופף דגול?

מייסון הוא אחד המתופפים המקצוענים ה(באמת) פחות טובים שראיתי...אבל זה פינק פלויד....והתופים לרוב לא מהווים חלק משמעותי אז זה בסדר כי הוא מספק ת'סחורה....ושיין און הוא באמת שיר יפה...כל האלבום וויש הוא מדהים...

holo

New member
העבודה שהוא עושה

תאמין לי, תורמת הרבה, גם היא לא מיוחדת או מורכבת. אף אחד מהנגנים בלהקה הוא לא "מקצוען" כמו שאתה אומר, ותראה מה הם עושים.

One Echoe

New member
מה?

אף אחד מהנגנים לא מקצוען? התכוונת אולי " וירטואוז "? אני מקווה מאוד שהתכוונת לוירטואוז, ומייסון מתופף מעולה. לסגנון של פינק פלויד הוא ממש טוב... כמובן שיש הרבה יותר טובים ממנו. כמו שאמרו לפני, הוא מספק ת'סחורה. אגב, שלום כולם, חזרתי

avki

New member
וואו, הזכרת לי את זה - רץ לשמוע

אחח איזה מדהים!!! אוף הם כל כך טובים זה לא אנושי...

Elinor BC

New member
אכן מוזר ואבסורדי,

הם לא נחשבים נגנים הכי טובים.. או אם בכלל טובים..? אין להם יכולות מיוחדות של נגינה(אולי לגילמור קצת.. אבל עדין יש כל כך הרבה גיטרסטים פי אלף ממנו), אך בכל זאת הם מפיקים צלילים ומוזיקה שאףף אחד לא הפיק ועשה מעולם!!!!! שזה מדהיםםם שזה גאונות שזה כל כך יפה ומרוב שזה כך כך יפה זולגות לי הדמעות מרוב אושר וכמה שזה יפה ורק נהיה יותר יפה משיר לשיר!

holo

New member
בקשר לגילמור

את יכולה לתת את הכל כך הרבה גיטריסטים שטובים "פי אלף ממנו", ולמה את מתכוונת שהם יותר טובים ממנו.

Elinor BC

New member
כן אין שום בעיה../images/Emo26.gif

היות ואני מתעניינת בתחום הגיטריסטים בעולם..ואגב, שאמרתי "פי אלף" , זה כמובן היה בהקצנה.. אבל פשוט יש כמה גיטריסטים שהם ממש הכי טובים בעולם.. מבחינה וירטואוז'ית!!ואף אחד לא הצליח עד היום להגיע לרמה שלהם.. כולל גילמור.. נכון שהוא תותח ללא ספק.. והוא יצירתי, ועשה ועושה דברים שאף אחד לא עשה.. אבל זה הכל עניין של הפרי יצירתיות שלו.. וברור שזה חשוב מאוד!! ללא ספק.. וזה לא פחות חשוב יותר מכל דבר אחר.. ובאמת מהבחינה הזאתי. הוא גאון. אף אחד לא הצליח לעושת כאלה דברים.. אבל מבחינה וירטואוז'ית.. אז כל אחד יכול לחזור אחרי גילמור בנגינה ולעשות את זה. נניח לדוגמה: סטיב ואי שהוא באמת בין הכי הכי הכי הכי טובים בעולם, אם נניח הוא יבקש מגילמור לחזור אחרי קטע כל שהוא בגיטרה.. גילמור לא ממש יצליח לעשות אותו.. למה? כי אין לו את היכולות של סטיב ואי.. מבין? אבל אם תבקש מסטיב ואי להמציא לך קטע גאוני כמו של גילמור.. הוא לא יצליח.. כי אין לו את הגאונות של גילמור.. אך בכל זאת הוא יוכל לחזור אחרי הקטע שלו .. וזה עניין של יחס.. יש גם את ג'ו סטריאני וYngwie Malmsteen שגם הם ברמה של סטיב ואי .. אבל גילמור עדין נחשב בין הגיטריסטים הטובים בעולם.. ללא ספק.. שלא תחשוב לרגע אחד שאני מזלזלת בו או מורידה מהערך שלו..חס ושלום!! בכל אופן, זה הכל..ירדת לסוף דעתי?

holo

New member
אמ..

היה על זה דיון לא מזמן, הם לא גיטריסטים טובים, הם פשוט מנגנים מהר, והסולואים שלהם לא מתקרבים ברמה לסולואים של גילמור, שהם הרבה יותר מלאים ברגש. מהירות היא פחות חשובה, בשרשור ההוא רשמתי עליהם שיש להם שילטה אולי אבל זה לא עושה אותם לטובים יותר. ילדים רואים מישהו מנגנים בטיל ומתלהבים, וזה מרגיז כי הם לא יודעים להעריך כמו שצריך את הנגן. בקשר לכל הגיטריסטים שאמרת, לדעתי הם הרבה פחות טובים מגילמור, אז מה אם הם יכולים לנגן את מה שהוא הלחין, מה הקטע, שילחינו משהו שמקרב למה שהוא מלחין. זהו

Elinor BC

New member
אז לא ירדת לסוף דעתי../images/Emo26.gif

אני חוזרת ואומרת אין כמו גילמור!! אף גיטריסט לא יגיע לגאונות ולשמות שהוא הגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה בדיוק מה שאמרתייייייייי.. הוא גאון!! פשוט וירטואז' ענק הוא לא... וסטיב ואי ממש לא "רק מהירות" כמו שאמרת.. הוא הרבה מעבר.. סטיב ואי גיטריסט מדהים ואלוף!! תשמע אותו קודם לפני שאתה סתם אומר.. כנ"ל לגבי השמות האחרים.. אני לא מדברת על מהירות.. כי ברור שמהירות זה לא חשוב.. אבל ואי וכל החברה הם ממש טובים וממש מנדנים מדהיםםם אל תזלזל

One Echoe

New member
כמה דברים.

אין דבר כזה הגיטריסט הכי טוב בעולם.... זה עניין של טעם, אני מניח. וגם עניין של סגנון. יש המון גיטריסטים טובים בכל מיני תחומים. הנגנים של פינק פלויד מצויינים. זה שהם לא וירטואוזים זה לא אומר כלום. מישהו אמר שגילמור איטי וזה מוריד מהערך שלו, אני כ"כ לא מסכים, כי הוא לא צריך מהירות בשביל לבטא את הרגשות שלו בשירים. חוץ מזה שהוא לא עד כדי כך איטי, לא להגזים... דבר שני, מצד אחד את אומרת שיש גיטריסטים שיותר טובים פי 1000 מגילמור כי הם מהירים, ומצד שני שמהירות זה לא חשוב... סטיב ואי וכל אלה חמודים ... אבל הם בחיים לא יגיעו לרמה של גילמור למשל... ואגב, אני לא חושב שכל אחד יכול לחזור אחרי גילמור...אזמה אם זה איטי, אף אחד לא יכול לנגן כמו גילמור, כמו שאף אחד לא יכול לנגן כמוני, או כמוך.

One Echoe

New member
אני כן מבין אותך, את זו שלא מבינה

אותי... תנסי לקרוא שוב..

afon

New member
נפתור את זה בצורה פשוטה

מבחינה טכנית גילמור לא הרבה יותר טוב מכל גיטריסט עם כשרון שמנגן מספר שנים. וזה רק מבחינה טכנית ועל זה אנחנו מדברים. הוא לא מהיר ולא וירטואוז, כל השאר כבודו במקומו מונח.

Elinor BC

New member
או סוף סוף מישהו שמבין.. זה בקצרה

מה שהתכוונתי.. למרות שבאתי גם להגיד שלהיות וירטואוז' זה לא "רק מהירות", כי אם יש מעבר לזה.. לפחות כמה ספציפים

Elinor BC

New member
אוף, קראתי ועדין אף אחד לא מבין

או מנסה להבין אותי... ואגב אני לא חושבת שאתה מבין אותי, אחרת לא היית מגיב מה שהגבת.. גם אף אחד לא מתייחס לעיקר שבדברים מה שאני מנסה להגיב בעצם: אני בחיים לא זילזלתי לרגע בגילמור המדהים הזה!!!! הוא מבחינתי ולדעתי
אחד מהגיטרסטים הכייייייי מדהימים בעולם!!!!! אבל מבחינת מושגים וכל היוצא בזאת, הוא לא מי יודע מה וירטואוז' יחסית לסטיב ואי שגם אלוף לדעתי.. והוא לא "רק מהירות" כמו שאתה ועוד טענו!! . זה ממש מרגיז.. אני לא וידעת אם באמת הקשבתם לסטיב ואי.. אבל הוא בהחלט בהחלט לא, "רק מהירות" הוא ממש גיטריסט מעולה!!! ובלי קשר, גילמור נבדל ממנו ומעוד גיטריסטים אחרים בעולם, כיוון שיש משו שהוא נותן מהנשמה ובאמת הקטע של הגאונות!!! והיצירתיות.. תנסה אתה לקרוא את זה שוב ולנסות להבין אותי. ואגב, הגיטריסטים שציינת הנ"ל הם בהחלט מעולים גם!! שגם אני חושבת שלא זוכרים להערכה מספקת..(כגון רוברט פריפ).. וזה הכל עניין של יחסי ציבור ופירסום בעולם.. מה לעשותת... ובקיצור, אין כמו גילמור מבחינתי!!!! אין אין עליו הוא באמת גיטריסיט שלא חושבת שיהיו עוד כמוהו.. באמת.. הוא משו מיוחד.. BUT THEN AGAIN כל פינק פלויד למעשה הם כאלה.. זאת להקה שלא יהיה כמוה יותר בחיים...

תרשי לי מילה משלי

אין דבר כזה "וירטואוז" ברוקנרול. זה פשוט מונח לא רלבנטי בתחום הזה, בו לא נדרשת יותר ממיומנות טכנית מינימלית, ע"מ להחשב לנגן טוב. זה לא מוסיקה קלאסית או ג'אז, שם הקריטריונים לנגינה הם שונים. גילמור הוא גיטריסט טובה בהחלט. יש טובים ממנו ויש פחות טובים ממנו.

למעלה