מצטער שהיזנחתי אתכם חחחחח

מצטער שהיזנחתי אתכם חחחחח

אבל יש לכם יותר מזל משכל (ראיתי במה אתם מתעסקים היום). אני חייב להגיד שהסושי בצוהריים זה מתכון טוב לגילגול מחשבות וכיוון שניגמר תיק אז יש לי קצת זמן איתכם ידידי החמקמקים. ראשית - הערכתי למעל 140 תגובות בשני השירשורים בנושא "דמות הרוכב הישראלי" (אתם תקראו לזה איך שתירצו) חבל ש- 60% עסקו בדברים אישיים, אבל התרגלתי לזה בחברה הישראלית. שנית- אני מתכוון לשבת כאן ולקבל תשובות על רוכבים והישגיות ישראלים גם אם זה יעלה לכם בבריאות - כי לקרוא לראות ולשמוע פרשנות אופניים עולמית אפשר לעשות בעוד כמה שפות ומעוד מספר פרשנים עיתונאים ומתלהבים מסביב לעולם שראו קצת יותר מקרוב ובלשון המעטה את מושאי הדיון. אבל כאן ורק כאן ניתן לדון ברוכב הישראלי בצורה הכי רחבה מעמיקה ואמיתית - הם כאן הם משלנו והכי חשוב אנחנו רוצים את ההצלחה שלהם (אני מקווה). לכן כבר כעת דעו לכם כי סביב זה יהיו הודעותי - אשר בהן אביא מובאות מפרסומי האיגוד, כתבות בעיתונות וכל מקור אחר שאמצא לנכון - תגיבו מה טוב, לא תגיבו - תישאו באשמת "רמת הרוכבים" בישראל , יום נעים ניפגש בהמשך.

ע ד ו ש ו

New member
בא'נה אתה ממש אבל ממש

מתחיל להביא את הסעיף... ועכשיו בגלל שהבנו שמדובר במתמחה בעריכת דין, משועמם על פי רוב.. לך לתיקים שלך ולשם שינוי אני נאלץ להסכים עם מיקי ועד שלא תתחיל לזהות את עצמך עזוב אותנו בשקט. עדושו.

RAVIVT2300

New member
באמת תודה לך!!!

איזה יופי שאתה מוצא זמן בין תיק לתיק מגלגל סושי ומחשבות הייתי רוצה לרכב איתך ולגלות איך אתה עושה את זה.

אני יודע שזו טעות להגיב אליך שרלטן

קטן, אבל שאלה לי אליך מה רמתך שאתה עסוק כל-כך ב"רמת-הרוכב" הישראלי? ושאלה שניה לא מתוכננת: כיצד אתה לוקח את עצמך בכזאת רצינות בלי להרגיש מגוחך? ושוב אני מזמין אותך אי"ה שבת 07:00 בבוקר, רחבת החניה של מפעל המלט "נשר" ליד רמלה. ומבטיחני שאני ועוד כמה חברים נחמדים-לאחר חימום קל- נוציא לך את כל רצון הקשקשת והברברת, ונכניס בך אי-אילו תהיות אישיות לגבי רמתך האישית אל מול "הרוכב הישראלי" שאתה כל-כך מדבר עליו. ואם אתה רוכב מתחיל (ועדיין לא בכושר כך תתרץ זאת לבטח)אז על-אחת כמה וכמה, פחות דיבורים ויותר סיבובי רגליים. בהצלחה.

Morder

New member
מצטרף לעמנואל...

לא מבין מה אתה רוצה בדיוק. האמת גם לא ממש מעניין. אבל אם אתה רוצה להבין משהו על הענף אנא ממך עיין בשני השרשורים של R800 והקליטים.... יותר מזה לא צריך להגיד

יקירי החביבים ראשית למה לכם כי

תלינו? אין אני משווה את רמתי לרמתם של רוכבי העילית בארצינו ובטח שלא לרמתכם האישית - קטונתי. אבל אם כבר אתם רוצים לכוון דיון הרייני להעלות נושא אולי לא נעים, אולי אמממ... קשה לעיכול אבל אתם מחממים את האווירה ללא התגרות מצידי - וכיוון שפילאי האינטרנט יאפשרו לכם מה שהם מאפשרים לי בואו נבחן את נושא ההישגיות ללא מרכאות - ....אנו חוזרים ומדגישים כי מעשיו של אנטון פגעו בנבחרת ישראל, בתדמיתה של ישראל בעיני ה-UCI ובמנהלי הנבחרת והועדה לספורט הישגי התורמים ללא לאות מזמנם ומכישוריהם לקידום הרוכבים והענף. הנהלת האיגוד מביעה תמיכה מלאה בוועדה לספורט הישגי ובראש הוועדה לשעבר, אריה מיטלמן. ההנהלה תומכת בשיקוליה המקצועיים של הוועדה בעבר ובהמשך עשייתה בעתיד. ובכן, אם קראתם עד כאן את המובאה מתוך אתר איגוד האופניים, ורובכם לצערי תליתם את מר שטייניץ על לא עוול בכפו, וכיוון שהבטחתי לכם לבחון את "דמותו של הרוכב הישראלי ההישגי" מכל זווית אשר מפורסמת באינטרנט הרי לכם "המנה השניה" לדמות הרוכב מר מיכאלוב - הייתי רוצה לדעת האם ראוי מר מיכאלוב לייצג את מדינתנו שנתיים ברציפות לאור הנאמר כאן וכן לאור העובדה שצויינה על ידי מר מיקי בר-אור בשירשור שלי, כי אותו מר מיכאלוב היה האחראי להדבקתה של הגברת בלוך שני - הרוכבת הבכירה ביותר בנבחרת ישראל ובעלת הסיכויים הגבוהים ביותר למקום/כרטיס לאולימפידה באליפות העולם המילטון 2003? ואל תגידו שאני מעלה נושא חדש - תבדקו, הבטחתי ואני מקיים, ואחרי מר מיכאלוב יש עוד כמה ממצאיים מעניינים שנדון בהם ברשותכם..

levinerez

New member
כן אני קורא את הודעותיך ואתה מקבל

ממני תשובות אבל אני ממש לא מבין מה אתה רוצה? או מה הנקודה שאתה חותר אליה? אם תהיה יותר ברור ותכתוב פחות אולי נבין מה אתה רוצה מאיתנו!! אני נוהג להיות קצר וברור ואז יודעים בדיוק מה אני רוצה
ארז

חכה חכה מר בר-אור כבר יעלה לשידור

אבל מר לוין - אני לא חותר לשום מקום (אלגוריה) על השירשורים שרצים כאן ובהתנצחויות הבילתי פוסקות שרצות על יבואנים והאופניים שהם מיבאים. כפי שאמרתי מספר פעמים החברות שאתה ודומיך מיצגים (לטוב ולרע) לא מזיזות לי את המקלדת, לאנס ומרעיו גם מעניינים אותי באותה רמה. אני נימצא כאן רק ואך ורק בשביל להבין האם וכיצד בעוד 5-10 שנים אני אזכה לראות בפרולוג בג'ירו רוכב ישראלי-אני בטוח שאתה מבין שיש קשר לוגי בין "רוכב" "ישראלי" "בג'ירו" לפחות בעיני - ואני רוצה לדעת למה עד היום לא זז שום דבר בכיוון, ואם יש דמות או מאפיין לאותם רוכבים הישגיים אז זה הזמן וזה המקום לדון בהם ולא "באיזו מהירות טיפס לאנס בנג"ש באלפ-דואז" כי איך זה יקדם את הרוכב הישראלי? וראבאק הנייק שלי זה לא "תמיר אשל" או "AMIR CTC" או כל יבואן זה או אחר אני אזרח שרוכב על אופניים (שלא צריך לעניין אתכם מאיזו חברה הם) שבאמת נקעה נפשי מכל ההתחזות והפוזאיות של "ענף האופניים התחרותי" כפי שהיא מוצגת לכאורה כאן...

תיקון ג'ירו/TDF/וואלטה אפילו

בטור באוסטרליה אני מוכן לקבל רוכב ישראלי, אתם יודעים מה יש עכשיו את הרמה החדשה הזו continental team יאללה - גם זה הולך, עכשיו דברו ודברו לעיניין

Sybh

New member
תשמע שרלטן

מה איכפת לך אם יהיה רוכב ישראלי בגראנד טור או לא? אם יהיה, זה לא תהיה אתה. אם יהיה, הוא, קרוב לודאי לא ילבש את החולצה הצהובה, הורודה או המוזהבת. אם יהיה, אז בשידור מאיר איינשטיין, או יורם ארבל, או רמי וייץ, או זוהיר בהלול יגידו שהרוכב הישראלי חסר כושר והוא אינו חסון כמו הרוכב האירופאי. אז אני מציע לך להסתפק בלראות את נבחרת הכדורגל משחקת נגד קפריסין ואיי פארו, תוך כדי שאתה מפצח את סוג הפיצוחים החביב עליך. אופססס... שכחתי, אתה מעדיף דגים נאים מוקפים בעיסת אורז מבושל יתר על המידה, כששניהם מכותרים בדפי אצות ים מיובשות וכבושות.

levinerez

New member
דביר השרלטן (החביב עלי ../images/Emo13.gif ) נחסוך

לך הרבה שעות גלישה במשפט פשוט: לא נראה לי שבדור הקרוב תוכל לראות רוכב ישראלי אפילו מחזיק כרטיס שכתוב עליו:"PROFESSIONAL" יש רק אחד למיטב ידיעתי בארץ והוא שייך למר ז'אק בן דוד מאשקלון הייתי אצלו בבית וטרחתי לראות את כל המודעות וגם את הכרטיס PROFESSIONAL שלו אתה יודע שפעם הייתה פרסומת בן-דוד רוכב על ברטין בדיוק כמו שהיום יש לאנס רוכב על טרק? אתה יודע שהוא ניצח את ברנרד הינו בטור פאריז - רק לידיע הינו ניצח מספר טור-דה פראנסים? אין מצב ולא יהיה רוכב ישראלי PROFESSIONAL אלה אם הוא כמו דויד מילר יגדל במדינה זרה. אז עזוב שטויות ובוא איתנו להנות מ- EVOKE חדשות ואדמדמות שאנשים חושקים שיהיה להם
לילה טוב ארז

ארשה לעצמי פנייה אישית להשרלטןן

כמי שיצא מול מנהל פורום כשזה כינה אותך טרול ארשה לעצמי לומר את הסיבה שנראית לי כגורמת לאי התייחסות רצינית לסוגיה שאתה מעלה. זו סוגיה נכונה לדיון מקיף. יותר מזה - היא דורשת דיון מקיף ובדיוק בפורום כזה בו מתכנסים המובילים של התחום - לטוב ולרע. אך שמועלת סוגיה כה רצינית ודורשת דיון מצידו של אלמוני היא יוצרת ניגוד רגשות. מצד אחד הדיון מתבקש,ראוי ורצוי וכל מי שאובייקטיבי, מסוגל לחשוב ואוהב להפעיל תאים אפורים יגורה על ידי הסוגיה. מצד שני...איך לומר זאת (שוב כמי שנקט עמדה נגד השתלחות של מנהל פורום)- אתה לא אמין. משום ש- אתה מאחורי שם שאף אחד לא מכיר. אתה בא ממקום מאוד מתנשא וזה לא תמיד רע מעמדה של העלאת סוגיה וקושיה. אבל זה יוצר חוסר אמינות אשר כה נדרש לדיון כזה. ושיהיה ברור. גישה של פסילה על ידי מי שהיה אמור לעורר ולעודד דיונים מסוג זה יוצרת את אותו חוסר אמינות נדרש (המשפט הזה לא לך).

ido mazor

New member
../images/Emo45.gif יאיר יפה כתבת

יאיר, עם כתיבה יפה ומנומקת כמו שלך אתה מתבזבז פה, למה שלא תפנה לעיתונות הכללית (נניח עיתון "הארץ") או הספציפית-מקצועית (נניח "מגזין אופניים")??

"הארץ"? לא מה שחשבת...

עובדה שאני מועסק שם כבר כמעט עשור
בקשר למגזין.... מה אתה רוצה לפתוח חזית חדשה? זו טקטיקה שג'ינגיס חאן כבר נקט בה D-:

מר בן-עמי בו נניח לרגע שכולנו

פיקטיביים. איך זה ישנה לדיון שאינו נגרר להכפשות, האשמות אישיות, הוצאת דיבה ועוד? ובעצם הפורום מהווה לו במה. הרי כאשר אין אנו דנים כאן ברמתו המוסרית/מיקצועית של יבואן זה או אחר ואיכויות אלו או אחרות של ציוד זה או אחר - הפורום מאבד כ- 90% מההודעות שבו או קרוב לכך.... אז בשביל מה יש פורום? או שכאן אין החלפת דיעות אלא החלפת האשמות? ובנוסף - כאשר אתה עובד במקומות מסויימים (לא מסחריים) יש איסוריים מסויימים על התבטאויות ברשת. ובסופו של דבר אני נוקט משנה זהירות ומצטט אך ורק דברים שכבר נאמרו במקום אחר, כך שלא ניתן להגיד שאני זה שאומר אותם, הדבר היחידי הוא שאני מבקש תשובות בנושאים שכניראה מעדיפים לא לראות אותם, וכן, אני עושה הצלבות מול כל שם משתמש על מנת לראות התבטאויות כאלו ואחרות בראי של זמן ועדיין לדעתך האישית - למה אני לא אראה רוכב ישראלי בפרולוג? ולסיום - אני כיום מבין יותר למה לא, ההארה שלך (בין השורות ועל אחריותי האישית) על "מלחמות עולם...." חוסר הרצון להתמודד הוא המכשלה האמיתית.

אדוני הנכבד

היזהר בלשונך כאשר אתה מצטט דברי אנשים אחרים בהקשרים שונים מדבריך עולה כאילו אני אמרתי שמיכאלוב הדביק במזיד את שני בלוך במשהו. להזכירך, ווירוס השפעת הוא חמקמק (אפשר להדביק לפני שיש את סימני המחלה) ומועבר באוויר. אז הסר את המילים "אחראי" לא אני כתבתי את המילה "אחראי". שנית- לפני שאתה מטיל דופי בשמו הטוב של רוכב בדוק את עצמך היטב, כי אותו רוכב זוכה מהאשמות בהם הואשם ע"י האיגוד ולכן בוטלה ההשעיה שלו. אתה מנסה לשפוט אדם שנית אחרי שזוכה ע"י שופט? וכפי שכבר כתבתי לך, בעילום שם, אתה לא רלוונטי. ואם תחרוג מגבול הטעם הטוב - עילום שם אינו מכסה שאי אפשר להרים. אנטון מיכאלוב הגן בהצלחה על שמו הטוב פעם אחת, לא הייתי מנסה להכפיש את שמו שוב.

מר בר-אור צודק באומרך שלא נאמר

"אחראי" - מה כן נאמר: ג. אם כבר הזכרנו את שני בלוך- באליפות העולם בה סיימה ראשונה בין הישראליות, בזמן המירוץ היא הייתה עם חום וחולה בשפעת. אומנם נשמע כמו תירוץ, אבל זו המציאות. רמתה האמיתית היתה מציבה אותה בעשירייה הראשונה במידה ולא הייתה מזנקת חולה (היא נדבקה מאנטון מיכאלוב שהתחרה בנערים). הודעתך מתאריך 10.01.05 שעה 23:59. 2. אנטון מיכאלוב אינו רלוונטי כמו גם אייל שטייניץ כמו גם כל רוכב ישראלי אחר - דמותם של הרוכבים כפי שהיא משתקפת בפירסומים היא הרלוונטית, ומכיוון שצירפתי את המובאה המדוייקת מתוך אתר איגוד האופניים - ללא תוספת וללא שינוי כולל הקישור הרי הארתך בעייתית משהו? 3. מר בן עמי ציין מספר פעמים את חששו מפני מהומות - אני מניח שזה הדבר שהוא התכוון אליו.... 4. עדיין - מר בר אור אתה מתעקש שלא להתמודד עם דברים מופשטים כגון למה עדיין אין רוכב הישגי ישראלי ברמה של הנשים או קרוב אליהם? אם אין לך דיעה בנושא - אל תגיב? אם יש לך דעה והיא במסגרות המקובלות - תגיב... ויתרה מכך - קראתי שוב את תגובותיך - השקעה של רוכבים מכספם האישי היא לא עילה לצל"ש, הם והוריהם אנשים מבוגרים, השאלה היא - האם הכיוון הזה הוא הכיוון הנכון ? האם הרוכבים לא מוכשלים בדרך? כלומר נסה לענות על משהו שהוא טיפה מעל נושא "שיטות שיכוך" "מבנה השילדה" "מערכות ההילוכים" ויבואן זה או אחר - מה דעתך להיות איש אשכולות ודעתן - להתמודד מולי זה קל - נסה להיות "בעל דיעה" ולהתמודד מול המציאות של "אין תוצאות" ואין התקדמות - אני יעזור לך ואתן מספר תוצאות מאליפויות עולם ואירופה לאורך השנים - בוא תגיד אתה את דעתך על זה "יש התקדמות או אין התקדמות" - ואלו רק מספרים בלי תרוצים המשך יום נעים

למעלה