מצטרפות חדשות, ברוכות הבאות

חדשה

אז ככה אני קרן בת 22 מקנדה :) אני גרה פה כבר 8 שנים...

מעריצה גדולה של הסדרה ולא ידעתי עד היום איך קוראים לסדרה בעברית...
עד שמצאתי בגוגל...
אז כפי שציינתי אני מקנדה ולא סתם ציינתי את זה אלא שאני למעשה גרה באיזור שמצלמים את הסדרה, וונקובר..

למעשה הרחוב הראשי של הסדרה נמצא במשך 10 דק' הליכה בערך מהבית שלי...
צפיתי בסדרה כמה פעמים כשצילמו אותה ליד הבית כולל את הפרק האחרון "Tiny".

עד היום הספקתי לפגוש את ג'וש דאלס (הנסיך), לי ארנברג (כעסני), מייגן אורי (כפה אדומה), רפאל סבארג (ארצ'י), אמילי דה רווין (בל), רוברט קרלייל (רמפלטילסקין) וג'יימי דוראן (הצייד).
ראיתי מרחוק את ג'יני, ג'ן ו7 הגמדים

מקווה להשתלב

Miss Lavet

New member
חייבת להוציא את התסכול (
לכמעת לכל

מה שקשור לראמפל בעונה 2)

טוב אז ככה: אתמול סיימתי לראות את הפרק האחרון שיצא וגאד אני רוצה לרצוח מישהו! אבל לפני זה אני צריכה לעשות הסבר קטן-

היי, אני רואה את הסדרה מאז שהיא עלתה ליס ובאיזשהו שלב התחלתי לראות אותה דרך האינטרנט. ראמפל (עוץ לי גוץ לי) הוא בין הסיבות היחידות שראיתי את הסדרה הזאת מההתחלה, אני לא אשקר שאני והחברות שלי "פתחנו" מועדון מעריצים בשבילו ושאנחנו חיות בפחד שרג'ינה תהרוג אותו כדי שהיא תהיה גם הדמות הכי סקסית בסדרה ולא רק הכי יפה (כמו מה שהיא עשתה לצייד בתחילת העונה הראשונה).

אז לבעיה שלי: כבר מהפעם הראשונה שהראו את הוק חייתי בפחד הזה שהוא יהרוג/ יעשה משהו לא טוב לבל (כי רמבל זה ה-OTP שלי בסדרה ובכללי במקום שני אחרי רמוס/טונקס מהארי פוטר). כמובן שזה קרה! ובצורה נוראית כל-כך... אני חייבת להודות שהמוות של מילה גרם לי לאהוב את הוק אבל לא מספיק כדי להרוס את מה שיש לי לרמבל... כל הסצנות שרואים את רמפל מנסה להשיב לבל את הזיכרון פשוט גמר אותי, הקסם חזר! נשיקה של אהבת אמת אמורה הייתה להשיב לה את הזיכרון
(שלא לדבר על זה שהיא ניפצה את הספל -O-<)...
ועכשיו הגענו לפרק האחרון: לא רק שלבל אבד הזיכרון, גם לרמפל נעלמו הכוחות! איך הם יכלו לעשות את זה?! היוצרים מכוונים לכך שרמפל הולך להתאבד?!

ועוד משהו: עכשיו שלא רק אמה אלא גם הנרי הצטרף למסע למציאת באי זה רק נתן לי יותר תחושה שהתחילה עוד בעונה הראשונה שבאי הוא האבא של הנרי!

לנושא אחר גם עם ספויילרים לאותה עונה: איך רג'ינה יכולה לסלוח לקורה? למה היא בחרה להתעלם ממה ששלגי וצ'רמינג אמרו לה? נכון אמה מטומטמת וזה רק מגדיל את השנאה שלי כלפיה, אבל.... או שהיא בעצם לא סולחתץ לה אלה מעמידה פנים...?

דבר אחרון לחפירה שלי: אם פרקנשטיין גם בעיירה והוא סיפור (נעזוב את אליס ופינוקיו כי לפי דיסני הם "אגדות"), איזה עוד ספרים יחניסו לשם?

חדשה כאן

אז - היי :)
תקופת מבחנים עושה לי טוב.. ככה שהתחלתי לראות את הסדרה לפני שבועיים בערך, השלמתי כבר פערים ואני בקצב שמשודר בחו"ל.

מקווה להשתלב טוב בפורום ובדיונים

ברוכה הבאה!

מקנא בךךךךך גם אני רוצה לפגוש את מייגן אורי >.<
תעלי תמונות~

בכל אופן, מבחן כניסה!

באיזו קבוצה את: טים רג'י או טים סנואו?

ברוכה הבאה

אני מקווה שאת לא באמת חיה בפחד שיהרגו את רמפל. הוא דמות טובה, ושחקן מצויין, אבל זו רק תוכנית
ולמה את חושבת שרמפל רוצה להתאבד? הוא עוד שנייה מוצא את הבן שלו, שככל הנראה יותר חשוב לו מקסם
אני חושבת שליוצרים (מבית היוצר של אבודים) יש מתווה די ברור לעלילה, ולאט לאט אנחנו גם נחשף אליה. אני בטוחה שנקבל המון תשובות בפרקים הבאים, בעיקר בפרק של היום בערב.

ממליצה לך לקרוא קצת בפורום אחורה, יש דיונים די מעניינים על תיאוריות, שחקנים, דמויות ועלילה.
וקצת תשובות -
אני לא חושבת שר'גינה סלחה לאימא שלה, יש דברים שאי אפשר לסלוח עליהם ,אבל בתור מבוגרים הפרספקטיבה שלנו משתנה, ואנחנו מבינים שלפעמים כדי להמשיך הלאה, צריך להניח לעבר. רג'ינה עדיין בקטע של נקמה, אבל היא צריכה את אימא שלה והכוח שלה, כי אני חושבת שהיא איבדה את המוג'ו שלה.....
מה בדיוק סנאו וצ'רמינג אמרו לה? כמעט כל פרק הם מטיחים דברים אחד בשני....
אמה לא סולחת למי?!
יש רמזים עבים שנראה את ארץ עוץ וכמובן את ארץ הפלאות ונאוורלנד. אבל כלום לא בטוח......

Jimmy Kane

New member
ברוכה הבאה

אם את אוהבת את אמה וסנואו את תשתלבי נהדר איתנו

ayalam44

New member
ברוכה הבאה

מי הדמויות האהובות עלייך? ומי השנואות? את בטים רגי
או סנואו
?
מוזמנת להצטרף לחוליה החלשה שלנו ולעזור לטוב לנצח

דרך אגב היית פעם בפורום האנטומיה.. נכון?

איזו אבחנה!

האמת שאני עדיין בפורום האנטומיה, אבל בעיקר קוראת - כי קשה לי לעמוד בקצב ההודעות שם

אני בטים סנואו
היא כל כך יפההה
למרות שעם שיער ארוך יותר..
אני מתה על בל, לקח לי נצח להבין שהיא מוכרת לי מאבודים (צבעו את השיער - והתבלבלתי
) וכמובן על אמה (גם זוכרת לה ימי חסד מהאוס..
) וגרמפי.
שנואות -
אממ
תכלס אין מישהו כזה במיוחד חח.. כאילו כל אחד תורם לעלילה, אם לא היו רעים אז קצת לא היה לי למה לראות את זה

וביננו - יש לי גם פינה חמה בלב לרגי.

ayalam44

New member

אני ממש אוהבת את סנואו (לא את MM ) למרות שבעונה האחרונה היא קצת מעצבנת אותי

ובל
ויש פה הרבה כאלה שראו אבודים
(שירלי הסדרה שסיימת לא מזמן הייתה אבודים נכון?
) אממ אמה לא האהובה עלי.. אבל בשביל זה יש פה את דילן

ואת לא צריכה להסתיר את אהבתך לרגי.. בואי נגיד שהיא חביבת הפורום

חחחח

רגע תעשי לי חפיפה - MM? יש עוד ראשי תיבות שכדאי שאכיר?

אה וגם - מאיזה פרק שמים ספוילר?
רוצה לומר דמות שאני דלוקה עליה קשות

ayalam44

New member
אני חושבת שלפי הפרקים של ארה"ב

מסמנים

ואממ במקרה מדובר בו

למעלה