שאני אבין, עכשיו אני ״נשמה טובה״?! די להתחנף!!
phoenix force Member 18/2/13 #79 לצד האפל?! את מתכוונת לצד של הצדק, לצד של האמת, לצד שלכל אחד מגיע טרו לאב מבלי שיתערבו לו (יותר נכון לה) בחיים וכמובן מבלי שירצו לספר סודות לאנשים שלא צריכים לדעת! טים רג׳י
לצד האפל?! את מתכוונת לצד של הצדק, לצד של האמת, לצד שלכל אחד מגיע טרו לאב מבלי שיתערבו לו (יותר נכון לה) בחיים וכמובן מבלי שירצו לספר סודות לאנשים שלא צריכים לדעת! טים רג׳י
S shirush3 New member 18/2/13 #88 באותה תקופה ראיתי אותו הרבה בשקרניות אז אני לא סובלת אותו משם המוות שלו בפרק הראשון היה אחד הרגעים המשמחים בשבילי
באותה תקופה ראיתי אותו הרבה בשקרניות אז אני לא סובלת אותו משם המוות שלו בפרק הראשון היה אחד הרגעים המשמחים בשבילי
phoenix force Member 19/2/13 #115 אמן לזה.. אם הייתי רג׳י, הייתי מוציא לבלונדי את הלב ואז חותך אותו לחתיכות בזמן שטרמפ מסתכלת ומייללת.. אז קיצר, יש להם מזל..
אמן לזה.. אם הייתי רג׳י, הייתי מוציא לבלונדי את הלב ואז חותך אותו לחתיכות בזמן שטרמפ מסתכלת ומייללת.. אז קיצר, יש להם מזל..
phoenix force Member 19/2/13 #117 אולי.. אל תשכחי אבל ״שן תחת שן, עין תחת עין״ במקרה שלנו זה ״לב תחת לב״..