מצטרפות חדשות

קטנציק1

New member
מצטרפת רשמית...

הי לכולן אני מיכל, וילדתי ב-8.4.04 את אייל המדהים. מצטרפת אליכן מפורום הריון ולידה שליווה אותי בכיף בכל ההריון! אגב, תכירו את אייל - זו תמונה מהברית כשהיה בן 8 ימים... היום הוא בן חודשיים דוביבול חמוד (6 קילו) שלא יורד לי מהציצי...

gali melenboim

New member
תודה לכולן!!! אתן ממש מקסימות

אין ספק שזה כיף לקבל כזו קבלת פנים חמה. בקצרה - שמי גלי ואני אמא טריה טריה למיכלי הקטנה והמדהימה (יש תמונה...) ילדתי לפני כחודש וחצי בבי"ח ליס. ההריון היה מתוכנן (כך שלפניו "הרשיתי" לעצמי לתפוח קצת - מה שהתגלה כטעות חמורה ביותר - מטופל כבר עכשיו בדיאטה לחזרה למשקל - אוטוטו חוזרים לעבודה...) הלידה היתה חוויה שלא תישכח - באופן הטוב... אני לא ציפיתי לכזו חוויה טובה ולשמחתי - היא הפתיעה אותי. אמנם, סחבתי עד הסוף של הסוף (שבוע 41 + 5 ימים משבוע 42), וסחבתי צירים חזקים כמעט 48 שעות עם פתיחה של 2.5 ס"מ שלא התקדמו... אבל(!)כשהגעתי לחדר הלידה בסופו של דבר - הלידה התקדמה די מהר ותוך כ 4 שעות היתה לי מיכל קטנה על הבטן (במקום בתוך הבטן...) אני מניחה שבקרוב אשב לכתוב את סיפור הלידה, למזכרת ואשמח לחלוק. חוצמיזה ההתחלה היתה קצת קשה, ההנקה לא התאימה לי כלכך והרגשתי שאני מאכזבת את עצמי, והיה לי קשה להבין את מיכל - מה בדיוק מציק לה) אבל היום אני חושבת שאני כבר מתחילה להבין. אשמח להכיר את כולכן, ולכולן - בוקר נפלא!

ילדוש

New member
גלי יקירה, אני שמחה למצוא אותך פה!

קודם כל המון מזל טוב על מיכלי המתוקה.אני לא מאמינה שכבר עברו להם 7 שבועות? הזמן טס!! כאילו רק אתמול השתחררנו מבית החולים. (לקח לבעל שלך הרבה זמן לסדר את המחשב). נשיקות, ברוכה הבאה ואני שולחת לך מסר.

אלינה12

New member
אפשר להצטרף?

אני אמא של בועז שנולד ב- 17.5 ויש עוד ילדה בבית בת 7, יפעת.

למעלה