מצטרפות חדשות

מעין26

New member
אני חדשה פה

בוקר טוב לכולן.זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לפה ומאוד נחמד כבר חצי שנה מאז שהייתי שותפה לפורום(מתחתנים). אני כבר 5 חודשים בלי גלולות ועדיין כלום. הבעיה היא שהמחזור התחיל נורא להתבלגן לי, חודש בסדר וחודש לא, ופעם זה היה סדיר. למישהיא יש עצה בנושא?

חניתושה

New member
מצטרפת חדשה באתי מפורום אובדן הריון

בס"ד שלום לכולן אני נשואה שנתיים ואיבדתי את עוברי לפני חצי שנה (הייתי אמורה להיות עכשיו חודש שמיני). בקיצור קיבלתי את כל האהבה והתמיכה בפורום אבדן הריון. ועכשיו אני מנסה שוב, מקווה להיקלט כמה שיותר מהר (כי ההריון הראשון גם לקח לו איזה שנה). מאחלת לכולנו קליטה מהירה

saya

New member
שלום לכולכן!!

הי לכולכן! אם הפורום הזה היה קיים לפני שלוש שנים הכל היה נפלא יותר! אני אמנם כבר בצד של האמהות, והבת שלי בקרוב בת שנתיים, אבל, במשך שנה ארוכה מאוד מאוד מאוד, ניסינו להביא אותה לעולם! וזה היה כל כך מתסכל, והקושי הגדול באמת זה שלא היה את מי לשתף! עיינתי כבר כמה זמן בתכתובות שלכן..וזה כל כך הזכיר לי, חשבתי שאני הבן אדם הכי לא שפוי בעולם, שכל היום אני רק מחשבת ומחשבת וקונה ערכות ועסוקה בלדמיין...ולהתאכזב. אבל בסוף זה הצליח! ואפילו באופן ספונטני. ועכשיו..אני מתחילה להתכונן להריון נוסף ומקווה שזה יילך הפעם יותר בקלות, ושאלה לי אליכן: התחלתי לחשב את אורך המחזור, והבנתי כבר שמתחילים לספור מיום הדימום ממש ולא מההפרשות החומות שלפני..אבל החוש היו לי שבעה ימים של הפרשות ורק אתמול התחיל הדימום.????מה אתן אומרות זה משהו שכיח? אז תודה על ההקשבה.

sagiti

New member
יופי של פורום

שלום לכולן ! איזה כיף שיש פורום מתאים לנו, אלו שעדיין מנסות. אני רק התחלתי- החודש הפסקתי את הגלולות אז יש עוד זמן... ואני מקווה שלא. בינתיים הגוף מושפע מזה באופן מעניין... בעיקר חוסר תאבון שזה חיובי ביתר. בכל אופן-בהצלחה לכולן !!!

אפרסקה

New member
נשמע מוכר ../images/Emo8.gif

האמת היא שזה באמת לוקח זמן עד שזה מסתדר. אצלי מראש המחזור לא היה מסודר, ולכן הגיוני לי שהוא מבולגן, אבל מה שאת מתארת הוא תהליך טבעי, גם אם היה מסודר בעבר. בכל מקרה, תמיד טוב להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך. הרופאה שלי אמרה שאפילו אם יקח לזה שנה (גם להסתדר וגם להקלט), זה נורמאלי. אבל מצד שני עשיתי בדיקות לפני לבדוק שהכל "פועל" כמו שצריך. בקיצור- לא להלחץ, אבל למען השקט הנפשי ניתן לגשת לרופא/ה ולבדוק.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ואין לי מושג בקשר

לשאלה שלך, אולי מישהי אחרת תוכל לעזור.

Mylight

New member
ברוכה הבאה

אני גם חדשה פה, יום יומיים לפניך וכבר מרגישה בבית ככה זה פה בנות שיודעות לתת יעוץ ואוירה טובה ומפרגנת בהצלחה גם לך,

m i c h a l y

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ולמה לי לא היו תופעות חוסר תאבון עם הפסקת הגלולות
? בכל אופן מקווה שתשארי כאן כמה שפחות... מיכל.

פוקית27

New member
SAYA שלום,לי מאז שהפסקתי את -

הגלולות קורה אותו דבר,ובגלל שמחזור שלי סדיר ,כל 29-27 יום אי יודעת בודאות שהספירה היא מהיום שבו מתחיל הדימום.

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

לעניין המחזור - הפרשות חומות הן אופייניות, אבל לא ידוע לגבי 6 ימים קודם לדימום. השאלה היא האם את אחרי הפסקת גלולות _שאז הגוף קצת משתגע) או ידוע לך בעיה כלשהי בצוואר הרחם (שנוטה מאוד לדמם)? מקווה שהפעם ילך בקלות!

saya

New member
על קבלת הפנים וגם../images/Emo51.gif

בקשר לגלולות..אז אני לא לוקחת גלולות בערך חצי שנה..אז לא חושבת שיש קשר. טוב אני אמשיך לעקוב אחרי התופעה...ותודה בנתיים. ובעצם עוד שאלה, אולי אתן מכירות רופא נשים טוב ונחמד(או רופאה) מאזור תל אביב, גבעתיים, ר"ג שמקבל מקופח כללית?

חניתושה

New member
יש לי תשובה חלקית

בס"ד בקשר לשאלה שלך גם לי זה קורה קודם כל שלושה ימים של דימומים חומים ואז הוסת הרגילה. שאלתי את הרופא נשים שלי האם זה נקרא מחזור והוא אמר לי שלא המחזור שלי הוא אכן ממתי שמתחיל הדם ועלי לספור רק מתחילת הדם. בקשר לדימומים החומים הוא אומר שרירית הרחם שלי נושרת קצת לפי כן וצריך לחזק אותה אפשר לקחת "ביפאסטון" או משהו טבעי שנקרא "מסטיק תימני". וקשר למה שמעין כתבה לך על בעיה בצוואר הרחם אז אני חושבת שאם יש פצע בצוואר הרחם אז הדימומים שמופיעים הם חלשים ובצבע אדום ורדרד בלבד (לצערי סבלתי הרבה זמן מפצע בצוואר). מקווה שעזרתי, יום טוב.

פוקית27

New member
חניתושה יש לי שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאז ההפלה שהיתה לי יש לי הפרשות חומות כל פעם כמה ימים לפני המחזור, אם זה באמת אומר שהרירית חלשה אז מה זה אומר? זה משפיע על הכניסה להריון,כדי לי ללכת לרופאה ולהגיד לה או שזה לא מזיק?

למעלה