מצטרפות חדשות

saya

New member
תודה על התשובות ובקשר לרופא, אתם

מכירות רופא מאזור תל אביב/גבעתיים/ר"ג, נחמד שמקבל מהכללית?

חניתושה

New member
פוקית - מצטערת שחזרתי רק עכשיו

בס"ד פשוט לא גלשתי באינטרנט מאתמול, בקצור לדעתי עלייך לידע את הרופא שלך בקשר להפרשות החומות והוא יחליט אם את צריכה לקבל משהו או סתם לעבור לסדר היום. אבל לדעתי אין סיבה להילחץ.

פּוֹנְג

New member
ברוכה את בבואך וברוכה תהיי בעוברך

לפורום הריון.

m i c h a l y

New member
ברוכה המצטרפת

שיהיה המון המון בהצלחה! אם זה עוזר אז השמועה הלא מבוססת מספרת שקליטה שנייה (גם אם אחרי הפלה) יותר מהירה.... אז נקווה שהשמועה נכונה - מיכל.

גורבי

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo23.gif

אני כאן, עם סיפור דומה מאוד לשלך - אם הכל היה בסדר, היינו עכשיו בחודש שישי, אחרי שנה של נסיונות... אני מאחלת לכולנו להיות בחודש ראשון במהרה בימינו, ולקטר ביחד 9 חודשים שלמים על הגב הכואב, הצרבות והמשקל

חניתושה

New member
גורבי את צודקת

בס"ד את כותבת פה שיהיה הריון עם גב כואב, צרבות ומשקל. את האמת לא איכפת לי שיהיה מה שיהיה העיקר שיהיה הריון כבר!!!. חברות שלי מתלוננות שהן שמנות בהריון, או הגב כואב להן וכו'. בשמחה אאמץ את כל התלונות האלה אם זה מה שמביא לי את הבשורה המשמחת. בהצלחה

ברוכה הבאה !

בתור מישהיא שגם כן מנסה (אבל אצלי זה קצת שונה כי המחזור סדיר )אני יכולה רק להציע להשתדל להיות כמה שיותר נינוחים תוך כדי הנסיונות וזה תמיד טוב לערב רופא ,במיוחד במצב של מחזור לא סדיר .בהצלחה !

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ואת זה בערך אותו הדבר הפסקתי עם הגלולות באוקטובר ומאז יש לי בלאגנים מפה ועד להודעה חדשה. בהתחלה זה היה די סדיר ואז התחיל הבילבול בכל אופן מאחלת לך בהצלחה

למעלה