מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה../images/Emo80.gif

אהלן
אני נטע, אמא טריה (חודש ויום) לאוֹרי. נכנסתי להריון בעודף משקל מרשים - 95 קילו על 1.62 מ'. סיימתי את ההריון במשקל מרשים - 95 קילו (אני מאד גאה בעצמי). יצאתי מחדר ניתוח (קיסרי) מינוס הריון ומינוס בצקות (רעלת) בשמקל 86 קילו (ועדיין באותו גובה
). אני מניקה הנקה מלאה. ומה עכשיו? עכשיו יש לי הסטריות של התקפי רעב מטורפים. אני לא אוכלת יותר מאשר בזמן ההריון אבל אני גם לא אוכלת פחות. ויש לי התקפות שניגמרות לא טוב (המבורגר - אמיתי - ביום שישי בעשר בלילה, למשל
). אני אנמית, לא אוכלת מוצרי חלב פרה וקמח לבן. מצטרפת בשמחה ומתוך רצון טוב להחזיר לעצמי אותי שלפני נסיונות הכניסה להריון (58 קילו, אבל גם קצת יותר יבוא ל בכיף). פני לאן?

keri77

New member
עגבניונת, איזה כייף לראות אותך!!!!

מה שלומך? מה שלום אורי? שיהיה לנו בהצלחה!!!!!

היי keri77 ותוכי ובכלל../images/Emo39.gif

אני בסדר גמור! אורי משגע, הוא מקסים אותי לגמרי
בהצלחה לכולנו (+נכשל חמור היום לעצמי. לא היה לי זמן להכין כלום לאכול לארוחת ערב... אז טחנתי עוף ואורז מארוחת הצהריים. פויה).

חן123

New member
דיאטנית

זו העצה שלי ע"פ נמספרים את זכאית לדיאטנית במימון קופ"ח. לי זה מאוד מאוד עזר

../images/Emo45.gifעיצה משפחתית ברשותכן../images/Emo26.gif

גיסתי דיאטנית (וחברה מאד טובה שלי). אני גרה בצפון והיא במרכז. ללכת על זה? אני מדעת לכך שיש חסרונות אבל מה אתן אומרות? תודה

חן123

New member
אמח לא רואה בעיה מעבר למרחק

אלא אם היא לא תהייה לך ובה ותרצי להחליף. העניין רק שהכל יהיה גלוי מראש על השולחן, האם את משלמת וכמה, חבל להרוס קשרים בגלל משהוא כזה

חשבתי על זה שוב../images/Emo26.gif

ונראה לי שהמרחק בעייתי... היום אני בקופ"ח, אנסה להדיג הפניה לדיאטנית. תודה

ברוכה הבאה

גם אני מניקה הנקה מלאה ומכירה את התקפי הרעב האלה. קודם כל- את מקבלים תוספת של ברזל B12 וסידן? זה חשוב מאוד ותמלאי לך את המקרר בדברים שאת יכולה לנשנש- מעדנים דלי שומן, קופסא עפ ירקות חתוכים, חמוצים, פסטרמה דלת שומן, לחם קל, פריכיות אורז (יש פריכיות עם דבש/שוקולד נורא טעימות), חטיפי בריאות, פירות...

היי../images/Emo39.gif

קודם כל - תודה
אני מקבלת ברזל וסידן, B12 בכדורים ומשבוע הבא כנראה בזריקות (
). יש לי בעיה עם מעדנים - לא אוכלת סויה והפסקתי עם מוצרי חלב בקר (ואורי הפסיק בעקבות זה לסבול מגזים...). הבעיה עם כל הנישנושים היא שאין לי גבול ואז מנשנוש קל ובריא הם הופכים לי לפצצת אנרגיה משמינה. וזה רק אני או שאין זמן להכין קופסא עם ירקות...?

גם לי אין עודף זמן לבישול בריא

(היום בעלי לקח יום חופש והיה עם התינוק והכנתי לי מלאי של דברים טעימים ובריאים- איזה כיף). אם אין לך זמן לחתוך ירקות אז שימי לך ירקות שאפשר ישר ככה לנשנש- מלפפונים, תירס גמדי, עגבניות שרי, פטריות את יכולה גם בערב לשים בתנור תבנית ענקית עם ירקות ויהיה לך אנטי פסטי טעים לכמה ימים.

היום הכנתי פסטה מעולה (בלי שמן!)

גם הפתעתי את עצמי (שהגעתי לבשל) וגם הפתיעה הפסטה (שיצאה טעימה ובלי טיפת שמן). הייתי היום בסופר - בערך פעם ראשונה מאז הלידה - והכל נראה לי לא הגיוני לקניה (הסתבכתי עם עצמי - משמין, עושה לאורי גזים, יעשה לי עצירות וכו') ובסוף קניתי מרכיבים להכנת מזון - מחר אני עם אמא כל היום ואכין אוכל - והרבה - והופ! - לפריזר!

מה עם מתכון? ../images/Emo140.gif

ואני הכנתי סלט קישואים מעולה שאפשר לאכול חם/קר, סלט חצילים, קציצות אפויות בתנור במקום לטגן בשמן, פשטידת פטריות דיאטטית ועכשיו אני קולה פלפלים. אולי נעשה שרשור מתכונים דיאטטים?

והנה המתכון../images/Emo26.gif

שמים בסיר (אני השתמשתי במחבת רחבה וכבדה): 1 קופסת עגבניות מרוסקות (או קילו טריות, קלופות ומרוסקות) 1 בצל גדול חתוך לקוביות גסות 2 גזרים חתוכים לפרוסות 2 גבעולי סלרי קצוצים 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה 2-3 שיני שום מקולפות וחתוכות לחצי 2 כפיות מלח פלפל שחור גרוס מבשלים על אש גדולה-נמוכה עם מכסה משהו כמו 1/2 שעה. מעבירים לאש קטנה-נמוכה, מכסים ומבשלים עוד כשעה. מידי פעם מערבבים, כמובן
בתום הבישול טוחנים את הרוטב - יש כאלה שמסננים אותו אבל אני השארתי אותו ככה שיהיה לו "בשר". על הרוטב הזה אפשר להוסיף (ללא בישול ארוך אלא רק חימום): בזיליקום טרי, פטריות טריות חתוכות ובעצם כל מה שאוהבים. זה לא הרוטב של הלייף (בכ"ז דיאט) אבל זה בכלל לא רע. (ולמי שלצידינו ולא בדיאטה, הספיק פרמזן מגורר מעל והיה להם ממש טעים!). אני הכנתי את זה עם פסטה מקמח מלא כי אני לא אוכלת קמח לבן. בתיאבון

76דליה

New member
הי עבניונת.. תהיתי איפה את..

קודם מזל טוב, אני ילדתי יום אחרייך את עדן, גם אני בעודפים דומים! קצת מוטרדת מהעניין. פעם ראשונה בחיי שזה ממש מציק לי.. יש לי הרגשה שלעולם לא אחזור לגוף חטוב ומוצק.. מקווה לחזור בקרוב לכושר.. אגב - איך את מסתדרת לבד???

למעלה