מצטרפת חדשה

אהלן../images/Emo39.gif

הנני - על כל עודפיי ומשמניי... לי דווקא יש הרגשה שכן ארד במשקל, אחרי שיחלים לי לגמרי הניתוח ואוכל להתעמל. אפילו נירשמתי כבר לעוד חודש לעיצוב גוף, מקווה להגיע למועד בריאה... אני מסתדרת יופי - אצל אמאבא שהפכו לסבאסבתא ומאושרים עד הגג
איך אצלך?

אתי אתי

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

וברוכה הבאה לפורום שלנו
, מתי ילדת? הסוד של הרזיה אחרי לידה זה עקביות והתמדה (ואולי של כל הרזיה...
). אחרי לידה קצב הירידה שונה, אבל עוד המון דברים שונים, לא?

היי אתי../images/Emo39.gif

תודה!! ילדתי ב-4/8/05 (את מאמינה? יש לי ילד בן חודש+!!!). וכן, אין ספק - המון המון דברים שונים (הכל בעצם, כשאני חושבת על זה
).

../images/Emo106.gifגאה בעצמי ממש ממש../images/Emo47.gif

<זו אני, העגבניה> עליתי עכשיו על המשקל (אחרי ארוחת בוקר דיאטית!) וגיליתי שאני שוקלת שני קילו פחות! כל הסופש בדקתי את עצמי עם אוכל, לא הרשתי לעצמי חריגות של "אטרף-הנקה" ולא נגעתי באוכל אחרי שבע בערב. שתיתי בכל יום כמעט 6 ליטרים של מים (!) ואכלתי רק בארוחות! אני חושבת שכח הרצון הישן והטוב שלי חוזר אליי, ביחד עם התאזנות ראשונית של הגוף לאחר הלידה... שיהיה לנו שבוע צנום

ניקה

New member
6 ליטרים ??.

אני שותה בקושי 1 ליטר מיים + כוס קפה או תה בבוקר + כוס מיים בארוחת צהרים + כוס מיים בארוחת ערב איך את עושה את זה ?

התרגלתי משמירת ההריון ו...

חם לי כשאני מניקה! בכל פינה בבית (ליד המחשב, ליד המיטה, במטבח, מול ה-TV) יש בקבוק מים. רק בלילה אני שותה 3 ליטר. בזמן השמירה הייתי צריכה לשתות 5 אז אני כבר ממש מורגלת. אגב, קפה או תה לא נספרים במאזן הנוזלים היומי...

ניקה

New member
עם כמות שכזאת של מיים

אני לא הייתי יוצאת מהשירותים או הייתי נזקקת לקטטר כל הכבוד לך

../images/Emo6.gif

חזרה לי השליטה בשלפוחית ביום הלידה ומאז אני חוגגת מחוץ לחדרון הקטן (בו העברתי אתת רוב ההריון - משתינה ומקיאה לסירוגין
).

למעלה