ברוכה הבאה לסירה שלנו יעל ../images/Emo45.gif
ולמרות שאני בטוחה שיהיה לנו כיף שאת כאן איתנו- אני בכל זאת אשמח להעביר אותך הלאה לפורום הריון בהקדם האפשרי. תמיד אחד מבני הזוג מעכל לאט יותר, מנסה להרויח זמן, מקווה שהכל יסתדר מעצמו. בעלי למשל אחרי 3 שנים "החליט" שבעצם לא צריך את כל הטיפולים הלאה ובטוח נכנס להריון ספונטני
(לא שזה עזר לנו, למרות שעשיתי עכשיו הפסקה ארוכה לצורף טיפול הומאופתי). רוב בני האדם מן הישוב, פשוט עושים טגאדם טאגדום ונכנסים להריון. ויש כמה נבחרים כמונו שמגלים שהם צריכים עזרה. והגילוי הזה לא תמיד קל. לי למשל לקח שנתיים בערך לקלוט שאני זקוקה לעזרה- למרות שכבר עברתי את גיל 35. וגם אז עשינו הכל באיזי. עכשיו, אחרי שתקראי כאן בפורום ובלינקים- תביני יותר, תדפיסי ותני לבעלך לקרוא. זה פשוט יזרז את ההבשלה שלו
ומי יודע, אולי בין לבין גם יקרה לכם איזה נס קטן (כי הם קורים, הניסים, אני יודעת). נועם
ולמרות שאני בטוחה שיהיה לנו כיף שאת כאן איתנו- אני בכל זאת אשמח להעביר אותך הלאה לפורום הריון בהקדם האפשרי. תמיד אחד מבני הזוג מעכל לאט יותר, מנסה להרויח זמן, מקווה שהכל יסתדר מעצמו. בעלי למשל אחרי 3 שנים "החליט" שבעצם לא צריך את כל הטיפולים הלאה ובטוח נכנס להריון ספונטני