חמודי, בך אין במה לקנא.. עם פרצוף כמו שלך לא הייתי יוצאת מהבית..
M Musedol New member 20/4/08 #38 ../images/Emo85.gif../images/Emo153.gifחמודי, בך אין במה לקנא.. עם פרצוף כמו שלך לא הייתי יוצאת מהבית..
../images/Emo85.gif../images/Emo153.gifחמודי, בך אין במה לקנא.. עם פרצוף כמו שלך לא הייתי יוצאת מהבית..
R Rose131 New member 20/4/08 #43 מיותר. חבל להתחיל עם זה שוב. אני שמחה בשבילך שפגשת אותם, שמחה שהיית בהופעה, שמחה שהם מתים עליך אבל אין צורך 'להתעלל' באף אחד. אבקש מכל הגולשים והגולשות לשמור על שפה יפה.
מיותר. חבל להתחיל עם זה שוב. אני שמחה בשבילך שפגשת אותם, שמחה שהיית בהופעה, שמחה שהם מתים עליך אבל אין צורך 'להתעלל' באף אחד. אבקש מכל הגולשים והגולשות לשמור על שפה יפה.
R Ray Toro New member 21/4/08 #49 ../images/Emo152.gif XDDDDDDDDDDDD ועכשיו תגיד לי מי הילד בכל הסיפור הזה??? פגשת אותם וואו איזה מגניב לך אבל למה לעזאזל נראה לך שמישהי מקנאה בך??? אתה סתם מגודל שמתנהג כמו ילד בן 6 גם אם היו משלמים לי לא הייתי רוצה להיות אתה אפילו שפגשת אותם אז לא כולם כאן מקנאים בכך
../images/Emo152.gif XDDDDDDDDDDDD ועכשיו תגיד לי מי הילד בכל הסיפור הזה??? פגשת אותם וואו איזה מגניב לך אבל למה לעזאזל נראה לך שמישהי מקנאה בך??? אתה סתם מגודל שמתנהג כמו ילד בן 6 גם אם היו משלמים לי לא הייתי רוצה להיות אתה אפילו שפגשת אותם אז לא כולם כאן מקנאים בכך
D DemolitionLovers New member 20/4/08 #28 הלוווD:../images/Emo55.gif ברוכה הבאה כפרות. הדר, 16, צפון^^
S S t o c k h o l m New member 20/4/08 #31 ברוכה הבאה!!!!!!../images/Emo140.gif נורית 18 (מרגישה זקנה) באר שבע....
T The Latest Plague New member 20/4/08 #37 אאאאייייייייזזזזזזזההההההה יייייששששששןןןןן שושו, אוהבים אותך. גם אותך קליוס
D Dead Promises Xx New member 23/4/08 #56 כפרונתתת ../images/Emo152.gif../images/Emo23.gif מה, את פה? |יאללה מחר |
B BehindClosedDoors New member 20/4/08 #44 ברוכה הבאה כוסית. ../images/Emo152.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif