מצטרפת

Hannusha

New member
מצטרפת../images/Emo24.gif

יש לי כמה שאלות וגם כמה דברים להגיד... אבל אני בעבודה כרגע
(מה אנשים עושים בעבודה, אה?
) אז אסתפק בלהגיד בינתיים שנעים לי מאוד, אני חנה, חיפאית, והנה אני מצטרפת
מאוד שמחה שפתחו את הפורום הזה, וגם בטיימינג נחמד (על זה אספר כשיהיה לי קצת יותר פנאי).

Hannusha

New member
בכ"ז זמן לשאלה על רגל אחת-

נטוריזם? לא נטורליזם? סתם תהייה

O r e n E

New member
הבהרה

שלום חנה, יש שני מושגים בנושא: נטוריזם = עירום בטבע וחיבור לטבע או בבית נודיזם = ערום בים נטורליזם - זרם באומנות אורן

Hannusha

New member
../images/Emo51.gif

לגבי נודיזם ונטוריזם- באתר של הארגון בארץ אמרו שזה בעצם מתייחס לאותו דבר בשורה התחתונה, מבחינת פעילות חברתית ותפיסה כללית. ובכל מקרה- זה בטח לא רק בים
אפשר בבריכה, ביער, בפארק

O r e n E

New member
../images/Emo204.gifצודקת !!

לטעמי המילה נטוריזם זו פלצנות. אני למשל נודיסט לא מעט שנים. וזאת, על אף שאני מנהל בהייד פארק פורום ששמו "הפורום לחברי וידידי העמותה לנטוריזם. אצלי ערום מסתכם בים/בריכה/באמבמטיה או טוש. ולמרות זאת אני חושב שלהיות נודיסט, זה כייף!!
אורן

O r e n E

New member
נ.ב.../images/Emo57.gif

ושלא תהיה טעות או אי הבנה, אני מאוד אוהב את הפורום שלי והעשיה עבור הקהילה בהייד פארק ! אורן

קוואנט

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה בסדר, כולנו גולשים מהעבודה
. נעים גם לנו, הצטרפי לחבר'ה, ואל תשכחי לספר קצת על עצמך.

Hannusha

New member
אז עוד קצת על עצמי:

בת 30 (לא נראית ולא מרגישה כך
), חיפאית, והנה קצת על רגע חשוב בחיי בעניין הנודיזם: בהודעה אחרת כאן בגלל שאני מלאה פלוס וגם גבוהה במיוחד, יש לי הרבה חששות ותסביכים לגבי המשקל שלי ודימוי הגוף בכלל, ואני יודעת שזה יגרום לי להרבה חששות כשאגיע לפעילות נודיסטית. אשמח להרגעה בעניין הזה
איך מקבלים בד"כ אדם מלא/שמן? טוב, זה בטח נושא לדיון בפני עצמו... לפני פחות מחודש נפלתי על תכנית על נודיזם בערוץ 8 (
), והצטערתי שאין בארץ נודיסטים נוספים או ארגון או משהו... כמה טוב לראות שטעיתי
הטיימינג של פתיחת הפורום כ"כ קרוב לשידור התכנית- הוא פשוט מדהים
וזהו בינתיים. אשמח לשמוע ולספר עוד
H.

Hannusha

New member
אה, ושכחתי להגיד-

אני מנהלת 3 פורומים כאן בתפוז, וגם בלוג

40גבי

New member
בעניין קבלת אדם "שונה"

לא יודע אם קראת את ההודעות שלי בפורום אבל אני קטוע רגל , והתחלתי את את פעילותי כאן בשאלות לגבי קבלת אדם עם נכות. אז השמנת יתר אולי אינה נכות אבל נניח לצוך הדיון שהיא נחשבת "שוני" אפילו בתמונות באתר של גיורא ושל העמותה , ניתן להסיק לכאורה שכולם "חתיכים" ( יש בזה משהו גיורא?
) . אני חושב שחלק מהעיקרון של נטוריזם ( טבעיות , או אהבת הטבע ) צריך להיות קבלת כולם. גם בחברה לבושה ורגילה אני רגיל ל"נעיצת מבטים" כי אני הולך ללא תותבת, וממש התרגלתי לזה. אני חושב שאת צריכה קודם כל לשאול את עצמך אם את מקבלת את עצמך כמו שאת. תקחי למשל אותי - זה לא שאני יכול לעשות דיאטה ( בעניין הקטיעה) ככה אני וזהו. גם אני כמוך גיליתי שמאוד כיף ומשחרר להיות ערום למרות שאין לי הזדמנויות רבות לעשות את זה בפועל ( ואסביר בשמחה במפגש) . גם אם אגיע למפגש וכן יהיו "מבטים" לכיוון הקטיעה , זה נראה לי טבעי ביותר שזה יקרה , ואני מודע שקשה לאנשים להמנע מזה - אחרי שמכירים אותי יודעים שאני מרגיש "שלם" עם זה ( כמעט כפל משמעות). והרי עד שננסה לא נדע גבי

Hannusha

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

ראיתי את ההודעות
הדאגה שלי היא שלפעמים אנשים מלאים ו/או שמנים מקבלים את היחס של "אתה לא נכה- אם אתה לא רזה אז אתה אשם", ובגדול זוכים ליחס לא סובלני בכלל. ובאמת הסיפור שלי על המקלחות המשותפות, אם קראת- זה בדיוק היה העניין- זה לא הזיז לאף אחד, ובגלל זה הרגשתי כ"כ מאושרת. וכמוך- גם בחיים הלבושים (ביטוי משעשע "חיים לבושים"
) אני רגילה לנעיצת מבט או אפילו צחקוקים מאחורי הגב שרודפים אותי מילדות
לכן החששות. אבל זה לא ימנע ממני לעשות את מה שאני רוצה
האם אני שלמה עם עצמי? יש ימים שכן, ולצערי יש ימים שלא...

Hannusha

New member
אה, וזה המקום לציין שגם כשאני לבושה

יש לי בדיוק את אותם חששות ובעיות בד"כ
טוב, נו- התחלתי לעבוד על זה אתמול, וסוף סוף להתמודד עם ההתמכרות שלי (כן, אני מתיחסת לאוכל כהתמכרות ובעיה לכל דבר, ויש גם קבוצות תמיכה עם 12 הצעדים והכל
). אולי עד המפגש זה יהווה פחות בעיה בכל מקרה

40גבי

New member
נושא קבלת עצמך

טוב הדיון אני מניח מתחיל לגלוש קצת מחוץ לנושא הפורום אבל בכל זאת. אני תמיד מקבל את עצמי כמו שאני בנושא הזה , ובוחר בנוחות על פני לכאורה שלמות. לי מסיבות מסויימות לא נוח ללכת עם תותבת - אז אני בלי בכל מקום. יש ימים שיותר קל לי עם ההערות " יו אמא תראי אין לו רגל" ויש ימים שפחות בא לי להתמודד. יש ימים שאני אגיב בחיוך או אפילו בהסבר קטן ויש ימים שלא אגיב בכלל. למשל אם וכאשר אגיע למפגש כפי שציינתי , אין לי בעיה שיסתכלו ואין לי בעיה שאם למישהו יש שאלה הוא ישאל , הנושא פתוח אצלי לחלוטין. ולמרות שלא הייתי עד כה במפגשים , אני לא חושב שאת צריכה לחכות עד לתוצאות דיאטה, כדי לבוא , דבר זה אני מניח לוקח לפחות חודשים אחדים. לפעמים אני אפילו חושב שהיה נחמד לו מספר "מתלבטים" מהפורום היו מגיעים לאותו מפגש, כי אנחנו מכירים לפחות הכרות וירטואלית דבר שיכול להקל על הקליטה. גבי

Hannusha

New member
הנושא דווקא מאוד קשור../images/Emo9.gif

זה חלק מהעניין בנודיזם, ופה המילה "נטוריזם" מתאימה אפילו יותר- להיות טבעי, כמו שאנחנו. לא אחכה לתוצאות שינוי הרגלי האכילה שלי
זה באמת יכול לקחת חודשים...
אחכה רק להזדמנות להגיע למפגש - כלומר, שהוא לא יהיה רחוק מדי (אילת, למשל
), שיהיה לי איך להגיע ולחזור, שזה לא ייפול על יום עבודה או על יום לפני מבחן או דדליין (עדיין סטודנטית...), וכן הלאה. כמו כל פעילות אחרת שתלויה בגורמים האלה

Hannusha

New member
התכוונתי:

להיות טבעי, כמו שאנחנו- ולקבל את זה, ולראות גם איך אחרים מקבלים את זה

Hannusha

New member
תודה../images/Emo9.gif לאיזו תמונה הכוונה?

זאת עם הספר והעין?

למעלה