מצטרפת

בקשר לנושא../images/Emo188.gif

ראי כפי שכתבתי בעבר ישנם אנשים מכל הסוגים שמגיעים למפגשים....גבוהים,נמוכים,נשים,גברים ו...כן כן רזים ושמנים.... הקטע הוא שזה לא ממש משנה,אם הח'ברה שבאים הינם בראש טוב,כל שאר השוני פשוט לא ממש משנה כשאני הגעתי פעם ראשונה למפגש תהיתי כיצד יקבלו אותי האנשים..מכיוון שאני קצת מקועקע ולא ידעתי באם זה מקובל..אך לשמחתי באו הרבה אנשים ,דיברו איתי,צחקו איתי ואפילו הריצו שמועה שאני דרום אמריקאי
ואפילו שאלו בקשר לקעקוע ואמרו שזה יפה הנקודה היא שבמפגשים באים אנשים מהרבה''סוגים''וזה לא משנה באמת אז כל שנותר לומר ...בואי למפגשים וראי כיצד תאמרי לעצמך איך בכלל התלבטתי מחכתחילה....

Hannusha

New member
קעקוע../images/Emo99.gif

לי יש רק אחד קטן, ואני מתכננת עוד אחד בפסח (תלוי בתקציב המצומצם-גם-כך שלי...).

40גבי

New member
ולמשל ההגעה לבד לא מטרידה אותך?

בהנחה שאת אכן מגיעה לבד
אני כל הזמן מנסה לדמיין את ההגעה לבד , שהיא קשה גם אם לבושים נניח.... נכנסים למלתחה או מקום שיועד לכך מסירים את הבגדים...ואז יוצאים לכיוון המפגש "אהלן חברה מ'ענינים?" האם יש פה גם פרדוקס מסויים , האם נטוריסט אמור להיות אדם שעירום אינו מטריד אותו כלל והוא טבעי אם זה 100% ואז בעצם "אם אנחנו נטוריסטים אז מה הבעיה" או שכן מתקבלת הסתגלות , לאנשים כמונו שכן מרגישים את הרצון ואת העניין אבל למעשה לא חווינו את זה , ולא יודעים איך נגיב במציאות. כל המפגש הימי באם זה אילת או ים המלח או געש , פחות מעניין אותי לפחות בשלב זה ( אני לא פוסל כלום בעתיד ) גבי

Hannusha

New member
ברור שהייתי מעדיפה להגיע עם מישהו

מוכר, חברה או משהו. אפילו כדי שיהיה לי עם מי לנסוע ולחזור
(
) הייתה לי דווקא פעם חברה טובה, ותיכננו להגיע יחד. זה היה לפני כ-10 שנים... מעולם לא מימשנו את התכנון, והיא נמצאת היום בארה"ב ללימודי תואר שני...
החברות שלי הקרובות- שונות ממני לחלוטין, ואין סיכוי שהן תבואנה למפגש כזה או אפילו לאזור (
פולניות). הן לא מתפשטות אפילו ליידי
אז בלית ברירה אגיע לבד. אני מקווה שהפגש הראשון שאשתתף בו יהיה בטבע- לא קריטי ים או יער... אלה מקומות שבהם אני מרגישה הכי טבעית ונינוחה גם ככה, אולי כי החוויה הראשונה שלי שקשורה בזה הייתה בפסטיבל שהיה די בחיק הטבע. המקלחות ההן היו בנויות במבוק ועץ בלב החורשה

40גבי

New member
אהבתי את החתימה../images/Emo13.gif

ואת יכולה לשנות ל"צימחוניסטית"
- אם זה ממש חשוב אם הבנתי נכון אז אין מפגשים ביער

Hannusha

New member
../images/Emo9.gifדווקא יער יכול להיות נחמד...

אפשר להתחבא מאחורי עץ עד שמרגישים בנוח
לא משנה לי- העיקר בטבע. זה איכשהו מרגיש יותר נכון להתחלה. לגבי צמחוניסטית- זה בסדר, דווקא משעשע שזה לא מתאים כזה

giora10

New member
חברה עירומה דומה לחברה לבושה

גבי! אינך שונה מאיתנו למרות שאתה קטוע רגל. כבר אמרתי לך בעבר שיש ביננו נכים אחדים. כן, גם אני שמן כמו רבים אחרים. אם נפשך רוצה לדעת מה דעתם של ידידי העמותה לגבי סוגיה זו, תוכל לקרוא את האשכול שכתבה דפנה בפורום של ידידי העמותה בכתובת: http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2071487 באשכול תמונת היום בפורום הנטוריסטי הישראלי בהייד פארק מתפרסמת כל יום תמונה אחרת. עד היום נצברו באשכול זה יותר מ 1300 תמונות. חלק רב מהמצולמים הם רזים, והתשובה היא פשוטה...הם נתנו אישור לצלם אותם. אם תבקר באשכול תשים לב שיש גם שמנים שמנות צעירים צעירות והרבה מבוגרים. אלה הם החיים וככה אנו ניראים. נכון, יש נטיה לרוב האנשים להביט על השונים. השוני ביננו לחברה לבושה שלדעתי למדנו לא לנעוץ עיניים. כולנו יודעים שזה אחד הכללים החשובים בחברה עירומה. עוד לא למדתי איך להעלות לפורום תמונה, אך אצרף לינק של נטוריסטים שניהנים בחוף הים בארה"ב. http://hydepark.hevre.co.il/upload0107/2007125_84474573_Blue_Moon1.jpg דרך אגב!!! קיבלתי המלצתך להמשיך ולכתוב את הבלוג הנטוריסטי כאן בתפוז, ובימים האחרונים הוספתי פרקים נוספים. פרקים אלו פורסמו בעבר, בפורום הנטוריסטי הישראלי בהייד פארק.

40גבי

New member
גיורא - התחיל דו שיח ביני לבין חנה

ולכן נושא הקטיעה עלה שוב , העניין אינו מטריד אותי יותר אני יודע שכבר אמרת לי שאין עם זה בעיה , ושיש עוד נכים. פשוט נתתי את הדוגמא של שוני - שאפשר להרגיש טבעי איתו אני מחכה למפגש שאינו בחוף הים , ואני מניח שקראת את הבעיה בנושא ההרשמה לעמותה - האם יש לכך פתרון? אני מניח שתיתקלו בלא מעט בעיה של חברה שיגיעו לפה וירצו לנסות אבל לא ירצו בשלב ראשון לתת כתובת מגורים או אפילו שם מלא. ואני שמח לקרא שאתם מקפידים לא לצלם ( ובטח שלא לפרסם) אנשים שאינם מביעים הסכמה לכך. גבי

giora10

New member
הפורום הנטוריסטי בהייד פארק../images/Emo91.gif

גבי! הזמנתי את כולם לבקר בפורום הנטוריסטי שפתחתי לפני שש שנים, ואף צירפתי את הכתובת בעבר. הנה פעם נוספת: http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=388 יש הרבה מה לקרוא שם...צפיה נעימה

40גבי

New member
גיורא אני מכיר את הפורום..

אתמול אשכול תמונת היום לא הופיע שם , אולי היתה תקלה או שסתם פספסתי אותו בכל אופן מצאתי בקלות את האשכול היום גם עצמו וגם בתוך מבחר אשכולות. תודה

Hannusha

New member
נשמח לקישור לבלוג../images/Emo140.gif

תודה על התמונה ועל הקישור- בהחלט אקרא את הדיעות שם, זה נושא שמאוד נוגע לי.

Hannusha

New member
קראתי את האשכול על קבלת אנשים

שמנים ומלאים- ולא ממש הבנתי מה המסקנה הסופית...
בכל אופן- לא קל להיות בחרה מלאה+ גם בחברה לבושה, ואני מאמינה שדווקא במפגש נטוריסטי בטח ארגיש יותר נוח עם עודף המשקל מאשר בחברה לבושה, שבודקת איך בדיוק יושה הג'ינס על הישבן שלי...

קוואנט

New member
איך מקבלים נודיסטים שמנים?

בדיוק כמו שמקבלים את אלו הרזים, והגבוהים, והנמוכים, והבהירים, והכהים, ובהירי העין וכהי העין - עם חיוך
. בתור אדם שמן, מעולם לא נתקלתי במפגשים נטוריסטים בהערות לגבי המשקל שלי, ואילו בעולם הלבוש - דווקא שם אנשים מייחסים למשקל שלי יותר מדי חשיבות. כשתגיעי למפגשים, הדבר האחרון שיטריד אותך הוא המשקל. מה שיעסיק אותך הוא "איך לא התחלתי להיות נטוריסטית כבר לפני שנים?"
.

למעלה