מציאת זוגיות

חן המלך2

New member
מציאת זוגיות

שלום חברים
אני בן 24 עוד חודש וחצי,והיו לי שתי מערכות יחסים בחיים,שתיהן לא היו רציניות במיוחד...אחת שמונה חודשים ואחת חודש וחצי....הייתי בעבר לחוץ למצוא בת זוג ועכשיו אני לא לחוץ,מתי שזה יגיע זה יגיע....
אמא שלי אומרת שאני לא בנוי לקשר זוגי ושאני חייב להפנים את זה...
אני לא יודע מה לעשות....להמשיך לזרום עם החיים עד שזה יגיע?להיות לחוץ על זה ממש?
יכול להיות שאני באמת לא בנוי למערכות יחסים ושלא לדבר על חתונה,ואני צריך לרדת מזה?
איך אני יכול לדעת את זה?
תודה

Relaborat

New member
שמונה חודשים זה לא רציני?

תמיד יש אנשים שמתחילים מאוחר יותר מאחרים. בנוגע ללהיות לחוץ או לא - זו לא חייבת להיות עבודה למצוא בת זוג, אם אתה רוצה. יש מליון דרכים להכיר - אתרי היכרויות, פייסבוק, כל מיני אפליקציות (יש לי חבר שדיי מבסוט ממשהו שנקרא tinder). בגדול העבודה זה להירשם וזהו.

קיצור, באמת לא חסר. תעשה מה שבא לך ומרגיש לך נכון.

חן המלך2

New member
אני אעשה

השאלה היא אם יש דבר כזה בן אדם שלא מתאים לזוגיות?יכול להיות שלא אמצא אף פעם זוגיות?

Relaborat

New member
יש לך נזירים שהעבירו את כל חייהם לבד

אבל קטע של לא מתאים לזוגיות? אני חושב שזה עניין של בגרות. עניין של לדעת מתי להתפשר ומתי לא להתפשר. לכל זוג יש שטיק אחר.

מקווה שעזרתי.

spaysi8

New member
התפשרות זה המפתח!!

מסכימה לגמרי,
ברגע שלומדים איפה להאחז בכוח ואיפה סבבה להתפשר,
הזוגיות מחזיקה מעמד ומתחילים גם להרגיש שהפשרות הם יותר לתת בשביל האחר במקום להרגיש שאני לא מקבלת מה שאני רוצה..

אייני

New member
מה זה לא מתאים לזוגיות בדיוק?

מה לדעתך צריך להיות באדם ש"מתאים לזוגיות" ובך אין?

בסה"כ, שמע, יש אנשים שנכון לעכשיו באמת לא מתאימה להם זוגיות מסיבות שונות. (למשל - הם פשוט לא מעוניינים בזוגיות באופן כללי, או שאין להם רצון להתחייב, או שיש להם דפיקות/שריטה כלשהי, וכד'). קורה. במקרה כזה, אם אותו אדם רוצה להשתנות, יש הרבה אפשרויות ודרכים. אבל אנחנו לא בדיוק יכולים לייעץ כשזה כ"כ באוויר.

הקטע הוא שעד כמה שזה נראה, לא נשמע שאתה חושב שבכלל יש לך בעיה או מסוגל להצביע על אחת למעט זה ש"אני בן 24 והיו לי רק 2 מערכות יחסים זוגיות". ובדוגרי? זאת לא בעיה בשיט. ככה ש... לא רואה מה הבעיה. תן לעצמך זמן, וזה יגיע.
(ובלי קשר - 8 חודשים זה קצת כן רציניXDDD)

kagome10

New member

בגדול יש כאלו דברים .. יש לי דוד מצד אימא שתמיד "בוער לו בטוסיק" ורק אחרי שני גירושים סוף סוף מצא מישהי שהצליחה ליישב אותו (טפו טפו
שום בצל
) ועכשיו הוא אוטוטו בן שישים ונראה לי שהוא נרגע ..

אתה בסה"כ בן 24 ועוד לא סגור על עצמך וזה לא מחייב שאתה לא בנוי לזוגיות .. רק שעוד לא מצאת את האחת הנכונה ..
אם זה יעזור אני רק בגיל 25 התחלתי עם מערכת היחסים היציבה הראשונה שלי שהובילה לחתונה אחרי חמש וחצי שנים ואנחנו כבר ביחד בסה"כ 14.5 שנים מאוגוסט 2000

BloodyRose

New member
תעשה הבחנה בין שני מקרים שונים

1. אנשים שלא מתאימים לזוגיות / אנשים שלא מעוניינים לחיות בזוגיות
2. אנשים שרוצים זוגיות, אך לא מצאו את האדם המתאים להם

בהחלט קיימים אנשים מהסוג הראשון, אבל מההודעות שלך עושה רושם שאתה דווקא מהסוג השני.

חן המלך2

New member
אוקיי

זה כבר כיוון טוב
איך מאופיינים האנשים מהסוג הראשון?יש להם התנהגות מסויימת?

BloodyRose

New member
הם בד"כ סגולים, לפעמים עם קרניים

או במילים אחרות - אנשים נורמליים לחלוטין שלא מעוניינים להכניס זוגיות לחייהם.
כל אחד וסיבותיו הוא.

BreakOfDawn

New member
גם לי יש מחשבות כאלה (ואני עוד בחורה, ובת 27)

אבל זה הכל בגדר "אולי..."
מה גם שהחברה מכתיבה לנו כל מיני כללים אבל אני מאוד מאמינה באינדיבידואליזם, ככה חינכו אותי.
אני מרגישה שונה מרוב האנשים בגלל חוויות שעברתי בחיים.
שורה תחתונה: החיים זה בעיקר שאלות ולא תשובות. ככה אני מאמינה.
אז אף פעם לא באמת תדע את התשובה...
אתה עדיין צעיר ויהיו לך עוד הזדמנויות רבות בחיים ללמוד מי אתה ומה מתאים לך.
יכול להיות שאולי לא מצאת עדיין את האדם הנכון להיות איתו, יכול להיות שאתה צריך עוד לעבור דברים בחיים ושאתה זקוק לחופש שלך...
העיקר- אל תדאג. באמת.

שלב ראשון, כבן 24. תנתק את הUSBשל אמא מהטוסיק

שלך וצא לחיים. אם היא לא מקדמת אותך, אז זה המקום
הראשון בדרך לבנות את עצמך כרצונך. אם היא מלחיצה או סתם
מעבירה ביקורת לא תומכת כי היא רוצה להמשיך לכרכר מסביבך...

שלב שני, תנסה להבין את החיים בעצמך מחדש ולא דרך אמא או אנשים
זרים ברשת. המילה לזרום יושבת בכח על אנשים שמסרבים לעבור
תפקיד של התבגרות. אתה לא רוצה להיות הזקן המביך במסיבה במועדון...

שלב שלישי, תחליף כינוי בתפוז ותפסיק לקחת פייסבוק מבחורות
שאתה מכיר במציאות-רק טלפונים. ותתקשר אל תסמס או וואטצאפ שאטאפ...

netapet2

New member
היי

קודם כל, כמו שאמרו, אמא לא זו שתגיד לך מי אתה ומה אתה.
אני אישית לא מכירה אמא שאמרה לבן או לבת שלה משהו כזה, מה זה לא בנוי לזוגיות? למה היא מגדירה אותך ככה?
משעמם לך עם בחורה כשאתה איתה הרבה זמן? אז כנראה שזו לא הבחורה שמתאימה לך. אתה לא מצליח להחזיק קשר הרבה זמן? משהו לא עובד.

מה זאת אומרת משהו לא עובד?
זה יכול להיות מליון סיבות.
אין משיכה, הקשר סתמי, כל מה שאתם עושים ביחד זה לצאת פעם בשבוע לתת כיף אחד לשני, לראות סרט, סקס, לא יודעת. וללכת.
בעיני קשר צריך להיות הדדי, משהו ששני הצדדים רוצים להיות בו.

אני בת 20, מעולם לא היה לי קשר רציני. תמיד רציתי אחד כזה, אבל הבנתי שהוא יגיע כשהוא יגיע.
כשאתה אומר לזרום זה לשכוח ממה שאתה רוצה? לא, אל תשכח. אם אתה רוצה קשר רציני, כשאתה פוגש מישהי שאתה מכיר, תיצור איתה איזה שהוא משהו, תבנה משהו, תראה אם היא בעניין. טלפון, עניינים. דייט- ולך על זה.

אתה חי במדינה כזאת שיש לא מעט בני 30 שעוד לא לחוצים לחתונה.
נכון, לא הייתי אומרת שכשזה יגיע זה יגיע, בעיניי אם תראה מישהי מוצאת חן בעינייך ותחכה שהיא תעשה את הצעד? לא.
אני בחורה, וכל פעם עובר לי בראש 'אבל הוא הבחור, שהוא יעשה' ואז אני אומרת 'יופי, ואז הוא אומר לעצמו, היא הבחורה ואנחנו לא בשנות ה30, היא יכולה לעשות את זה בעצמה' ואז שנינו לא עושים ובאסה.

עדיף לנסות ולהצטער מאשר להצטער שלא ניסית.

תצא מהבית, תהנה, תכיר בחורות, תכיר חברים. היה לך קשר של 8 חודשים, יש אנשים שלא מחזיקים יומיים. זה חתיכת קשר. אז הוא נגמר, קורה, תלמד מזה.
תנסה להבין למה זה נגמר, מה לא היה בסדר מבחינתך ומבחינתה. תנסה להזכר בשיחה למה נפרדתם.

אולי אתה לוחץ יותר מדי? אולי אתה שקוע בעצמך יותר מדי?

תזכור, קשר צריך להיות מתאים לשני הצדדים. ולא לאמא שלך.

למעלה