מציאת זוגיות

BreakOfDawn

New member
סחטיין על הבגרות, יחסית לגיל...

BreakOfDawn

New member
אל תרגיש לחוץ, כל דבר בעתו.

מצד שני- אל תיחסם לזה...
תראה, אני לא יודעת למה אמא שלך אומרת דבר כזה, שאתה לא בנוי למערכת יחסים אבל קח הכל בפרופורציה.
גם אני לא חושבת שאני בנויה למערכת יחסים רצינית על בסיס 2 מערכות היחסים הרציניות שהיו לי בחיים ושנגמרו (וכנראה בגללי) אבל זה לא אומר כלום. זה לא אומר שאתה צריך לוותר...
אני טיפוס דינאמי ואני מאמינה שהחיים הם דינאמיים. שום דבר לא קבוע...
אם אתה מרגיש טוב- זה מה שהכי חשוב. לשמור על חיוביות ולעשות מה שטוב לך.
זוגיות זה לא הדבר היחיד שמגדיר אותנו וכשזה כן נהיה ככהֹ- זו בעיה.
day by day, זה העיקרון שאני מאמינה בו.

Purple Mushroom

New member
תנסה

אם אתה רוצה זוגיות, אז תנסה. הכרויות וזוגיות, וחיי חברה יכולים להיות לכל אחד. זה תלוי גם בגורל, ועוד הרבה גורמים.
תחייה את החיים, ואם יבוא יבוא, ואם לא , אז לא.
הכינוי שלך מוצא חן בעיני, כי גם אני כבר יותר משנתיים חי עם שותף דומיננטי בשם חן, חן המלך באמת מתאים לו הכינוי הזה, אנחנו קצת יותר גדולים.
מקווה שתיהיה בגילו (36 וחצי פלוס), לא תיהיה כמוהו מאוד ממורמר מהחיים וממש מתבאס מהגיל + ההשגים בחיים עד עכשיו.
מציע גם באמת בשלב כלשהו, למצוא עבודה, ולהתנתק מתי שהו מבית ההורים, אם לא עשית את זה עד עכשיו. כל דבר בעיתו. בהצלחחה רבה !
=]

spaysi8

New member
להפסיק להקשיב לאמא

ואסביר גם למה-
בן זוגי הנוכחי (הנסיך המושלם שלי) היה ידיד שלי 8 שנים ואני אומרת לך שהוא הבנאדם האחרון שבנוי לקשר.
לא רק שהוא לא בנוי לקשר, התחלנו מערכת יחסים כשהיה שריונר וסגר 17-4 ככה שלא היה סיכוי שזה יצליח, והנה אנחנו עכשיו ביחד שנה וחצי עוד מעט.
מה אני מנסה לומר?
אין דבר כזה לא בנוי לקשר, יש דבר כזה בחורים שקצת יותר קשה להם להתאהב או להפתח או להחזיק מעמד בקשרים אבל ברגע שהם מוצאים את הבחורה הנכונה הם אפילו יותר מחזיקים ונאמנים מאחרים, כי הם כ"כ בשוק על עצמם שמצאו משהו כזה טוב..
בקיצור- אל תדאג, כשתמצא את הבחורה המתאימה, אתה תדע :)

חן המלך2

New member
ואיך בסוף

יצא שניהיתם בקשר זוגי למרות שאת חושבת שהוא לא בנוי לקשר?

spaysi8

New member
כי התאהבתי,

אז נכנסתי לקשר בלי לחשוב על העתיד ואמרתי שמה שיקרה יקרה,
בנתיים (שנה וחצי עוד מעט) שהוא מפתיע כל פעם מחדש עם כמה שהוא נסיך ו-כן בנוי לקשר.
זה תלוי בבחורה בקיצור ;)

חן המלך2

New member
איזה יופי

טוב אני מאמין שכשזה יצטרך לבוא זה יבוא.....בכל מקרה,מה שאמא שלי טוענת זה שאני ילדותי....ושבגלל שאני ילדותי אני לא מתאים למערכת יחסים
איך אני מסביר לה שיהיה בסדר?

spaysi8

New member
גם הנסיך שלי ככה

הבגרות תבוא עם הבחורה המתאימה.
תגיד לה שהכל יהיה בסדר פשוט.. :p

חן המלך2

New member
האמת?

שחשבתי לעצמי משהו בסגנון...כאילו שאם אני אמצא את הבחורה המתאימה ותיהיה לה סבלנות והיא תיהיה רגישה ותבין אותי אז הכל יהיה בסדר.....
מאז שהתחתלם לצאת הוא התגבר?השתנה לטובה?

spaysi8

New member
כן לגמרי

הוא היה הכי אדיש בארץ ועכשיו הוא פוצי מוצי וחמוד אלי ממש,
הוא יותר ג'נטלמן מבעבר (שתבין שהוא נגיד לוקח לעצמו צלחת כדי לחמם אוכל ובעבר זה לא היה נראה לו הגיוני שאני בבית שלו אז הוא צריך להוציא צלחת גם לי.. עד היום הוא חוטא בזה לפעמים :p)

BloodyRose

New member
קצת קשה לי עם קביעות כאלה

"הבגרות תבוא עם הבחורה המתאימה", ובכלל, כל הטון שנקבע בשרשור הזה.
משהו אצלו עכשיו לא בסדר, ו"הבחורה המתאימה" "תתקן" אותו?
כשהוא יתאהב הוא בהכרח יצליח להשתנות בצורה שתרצה אותה?
ומי בכלל אמר שהוא צריך להשתנות? ולמה ש"הבחורה המתאימה" תרצה לשנות אותו? והאם זה בכלל נכון לצפות שבן הזוג ישתנה בהתאם לדרישות שלנו?
משהו בגישת ה"אה, אתה ילדותי, אבל הבחורה המתאימה תבגר אותך" מאוד צורם. בכלל, זו גישה מאוד אופטימית להגיד שבשביל הבחורה המתאימה הוא ירצה ויצליח להשתנות.
יש סממני אופי שאנו לא יכולים לשנות, או לא רוצים לשנות, או גם וגם, או כאלה שגם אם מאוד היינו רוצים לשנות כדי לשמח את בני הזוג - זה פשוט לא אפשרי, או אפשרי, אבל ממש לא בקלות כמו שאת מתארת את זה.

בקיצור, משהו פה קצת צרם לי, וקשה לי לשים על זה את האצבע.

חן המלך2

New member
אני שואל שאלה אחרת

למה אתה פסימי?אולי מה שהיא אומרת זה נכון כי היא אומרת את זה מתוך ניסיון עם החבר שלה?

BloodyRose

New member
השאלות ששאלתי לא קשורות בהכרח למקרה פרטי

אלא שאלות כלליות יותר - האם זה נכון לחשוב שבן זוג פוטנציאלי יכול וצריך לשנות אותנו

ומאוד יכול להיות שזה עובד במקרה פרטי אחד, ויכול להיות גם שזה עובד לעוד מיליון וחצי אנשים אחרים, אבל כולנו אינדיוידואלים, ולא כולנו מגיבים באותה צורה.

נתתם דוגמא של "חוסר בגרות", אז נמשיך איתה - אם אתה תופס את עצמך כאדם לא בוגר, למה אתה צריך את "הבחורה המתאימה" כדי לשנות את זה? ואם טוב לך עם חוסר הבגרות הזו, אז למה שתרצה בכלל שמישהי תשנה את זה? ומי בכלל אומר שמישהו אחר יכול בכלל לשנות אותך? אולי זה מי שאתה, ובמקום לחפש מישהו שישנה אותך, אתה צריך לחפש מישהו שמקבל אותך כמו שאתה?
אז חבר שלה הפך מ"לא בוגר" ל"בוגר" במהלך הקשר איתה. אם אני לא טועה, הוא גם היה בצבא בתקופה הזו - אולי זה היה הדבר ששינה אותו, ולא בהכרח היא? אולי הוא, כאדם בטווח הגילאים הזה, עבר שינוי שהתרחש במקביל למערכת היחסים הזו ולא בהכרח בעקבותיה?
קשה לי מאוד עם הקביעה החד משמעית שעלתה בשרשור הזה שאם אתה "לא בוגר", אז הבחורה המתאימה תבגר אותך. בלי קשר למקרה הפרטי שלה, זו קביעה נחרצת ומעניינת, שאני מתקשה לקבל כעובדה.

חן המלך2

New member
אה,אוקיי

זה כבר משהו לגמריי אחר....אתה לא מאמין שאם בחורה היא בחורה רצינית,אחראית ובוגרת,ויש לה בן זוג שהוא לא כזה,היא לא תוכל לשנות אותו?אני חושב שכן ובוא אני אגיד לך למה...דבר ראשון הוא איתה....הוא רואה איך היא מתנהגת והוא רוצה להיות כזה גם,ולכן הוא יילך אחרי ההתנהגות שלה וכנראה שזה יצליח
דבר שני.....אף אחד לא רוצה להיפרד,נכון?ובגלל זה בני זוג שבאמת רוצים להיות ביחד יהיו ביחד בכל מצב,והזמן יעשה את שלו...

spaysi8

New member
אף אחד לא אמר שהיא "תשנה" אותו

אבל בגרות זה לא בדיוק "תכונת אופי", כולם מתחילים בלהיות ילדותיים ואיפהשהוא מתבגרים.. כל אחד בזמנו.. בחורה מזרזת תהליך וזה גם הפוך.. זה לא אומר שהוא ישתנה.. אבל זה אומר שהוא יראה את הדברים בצורה קצת יותר בוגרת וזה הגיוני וזה קורה לכולנו בקשרים טובים ותומכים..

Purple Mushroom

New member
יש לי דוגמא משלי קצת דומה

האקסית האחרונה, (היינו ביחד ידידים-חברים ב-2 תקופות), היתה ידידה שלי במשך כ5 שנים כמעט, עד שהקשר בינינו התחזק. ויש אופציה בהווה המתמשך, שהקשר שלנו שוב בפעם השלישית יתחזק, והידידות והקשר ימשיכו, למרות שאין לזה עתיד למגורים ביחד. אבל נראה מה יקרה. :)

למעלה