מציאת עבודה בהייטק בניו זילנד

ronenb75

New member
מצידי

את יכולה להגר לטנגניקה הצפונית וללמוד לדבר עם מרמיטות.
אני בטוח לא זה שיבכה בסוף.

באופן מוזר, עושה רושם שעשית את ההחלטה שלך כן עיניני בשל העובדה שפרסמת אותה בפורום ציבורי.
אולי לא מוצא חן בעינייך שאני לא מלקק לך ואומר לך ההחלטה שלך נבונה. הייתי יכול, אבל קשה לומר זאת כשהחחלטה כל כך מטופשת.

אני מסכים לגמרי.

מבחינתי, העובדה שמצאתי את עצמי בסופו של דבר באוסטרליה ולא בנ"ז היא תקלה מצערת. שיהיה בהצלחה!

sbandda

New member
מותר לשאול, זה בסדר.

מותר גם לא לקבל את כל מה ש-ANZ1 כותב כתורה מסיני.
&nbsp
מצד אחד, אין הרבה מעסיקים שיקבלו אותך לעבודה בלי לראות אותך פה (ולרוב גם בלי נסיון מקומי), אבל כל מה שצריך זה אחד כזה.
כמו כן, בתור מנהלת פרוייקטים, אם אין לך הסמכה של Prince2, חבל לך על הזמן. זו פשוט הפכה לדרישת סף אצל מרבית החברות הגדולות והבינוניות, וכמובן של גופים ממשלתיים. קשה למצוא בניו זילנד מנהלי פרוייקטים טובים, אבל בשביל שידעו שאת טובה צריך הרבה קשרים, נסיון (שוב, רצוי מקומי) ומזל.
&nbsp
אני לא חושב שהמלצתי על זה בעבר, אבל אחרי שנודע לי שאני מגיע לנ"ז, מצאתי באינטרנט את הספר הזה:
http://www.arriveandthrive.com/nz/order.htm
אני יכול להעיד ממקור ראשון שהוא עזר לי מאד להתכונן נפשית למה שמחכה פה (אע"פ שכמובן חוטפים שוק בהתחלה בלי קשר).

vrache

New member
הסמכת PRINCE2

אני רואה שאתה מבין בתחום. אז אני אשאל משהו ספציפי:
אני מהאסכולה של PMP ורוצה לעבור הסמכה כזאת. ככה עובדים בארץ. האם לא עובדים עם הסמכת PMP?
ראיתי כמה מודעות שמחפשות את ההסמכה הזאת.
אין לי בעיה לעבור הסמכה כדי למצוא עבודה. גם הסמכת PRINCE2
זה טיפ מעולה! תודה רבה!!!
&nbsp
ועוד שאלה - האם זה עובד כמו בארץ, שאם אעביר קו"ח דרך עובד בארגון יתייחסו אליו הרבה יותר?

sbandda

New member
תשובות

PMP זה טוב ויפה (ומעשית - אפילו טוב יותר) אבל ישנם הרבה גופים כיום שדורשים PRINCE2 בין אם יש לך PMP או לא. תכל'ס, זה לא סיפור גדול לעבור את ההסמכה ל-PRINCE2. הרבה יותר פשוט מאשר המסלול של PMP....
&nbsp
לגבי השאלה השניה - בעיקרון כן, אבל זה בעיקר רלבנטי אם את כבר פה או אם יש לך איזשהו יתרון משמעותי מבחינת נסיון ו/או ידע שהמעסיק מעוניין בו באותו זמן נתון.
&nbsp
המלצה נוספת - תעבדי חזק על הפרופיל שלך ב-LinkedIn.

למעלה