מצ'ידה: היה צריך לדפוק או לא?

iratherdie

New member
מצ'ידה: היה צריך לדפוק או לא?

מבחינתי: משמעית לא. אני מודה שתמיד זה נראה רע שבנאדם מאבד הכרה אבל לוחמים לפעמים נראים כל כך מפוחדים מזה והם דופקים מהר רק כדי לא לאבד את ההכרה - כאילו מי ישמע!! אתה חוטף מרפקים לפנים, אתה מפחד מלאבד את ההכרה?? עם זאת, זו הייתה חניקה מאוד מאוד מסוכנת ואם ג'ונס היה משנה עוד קצת את הזווית הוא היה שובר לו את המפרקת. למזלו של מצ'ידה ג'ונס רק תפס ולא cranked it איך שאומרים. אחרי שראיתי את הקרב כמה פעמים, ג'ונס בבירור ניצח כי מצ'ידה התעייף. מצ'ידה היה צריך לעבור להגנה ולנסות לשרוד את הסיבוב ולא לנסות לתת קאונטר לכל דבר, אבל הייתה לי הרגשה שהוא יעשה שגיאות. הנוקדאון, בדיוק כמו נגד שוגון. מצ'ידה יוצא עם איגרוף אבל לא מחביא את הראש... יוצא זקוף, וזה מה שקורה. טוב, תענו על הסקר :) היה צריך לדפוק או לא?

depresia

New member
חס וחלילה שזה היה נגמר במוות

רק זה מה שחסר לעולם האמ אמ איי, ולנו כאוהדי אמ אמ איי. שלא לדבר על הפן המוסרי של הדבר...

iratherdie

New member

maaw2

New member
גועל נפש

עושה רק יותר חשק שהנדרסון ישלח את הילד המגודל הזה לישון.

REL YESAYA

New member
סתם קטנוניות...

הבן אדם רוצה לשנות את דעת ההל על עצמו הפינה מזכירה לו לא קרה כלום

LORSIN

New member
אכן גועל נפש

חלק יגידו שזה חלק מהספורט, מהבידור.. שכולם עושים את זה.. אולי.. אבל.. שזה נעשה בצורה כזאת מזויפת, כזאת חסרת ערכים.. זה כבר מגעיל

maaw2

New member
קרב מצויין של מאצ'ידה,חבל שנגמר כך

מאצ'ידה הוביל בקרב עד האגרוף וההכנעה האכזרית של ג'ונס. בדיעבד הסתבר שהיה עדיף אם היה דופק,אבל בכך שלא עשה זאת הראה רוח לחימה ולא ויתר עד השנייה האחרונה ועל כך מגיע לו כל הכבוד.

GN24

New member
נוגיירה היה חייב לדפוק!!!

מאצ'ידה נרדם מהר...

AmitNHB

New member
שבירת מפרקת, זה אפשרי בכלל

sgracie

New member
המפרקת לא נשברת ככ מהר, תתפלא כמה הגוף האנושי

עמיד... ישנן לא מעט דוגמאות כמו ההטלה של קווין רנדלמן על פידור שלמרות מה שנראה לא הגיוני בעליל שום דבר לא נשבר או נקרע לגבי החניקה של ג'ונס, זו הייתה חניקה שהתלבשה על קנה הנשימה בניגוד לחניקה "דמית" שבה השפיץ של המרפק נמצא ממש מתחת לסנטר והשריר הדו-ראשי והאמה סוגרים את שני העורקים. בנוסף, ג'ונס נעזר בגדר כדי לדחוף עמוק יותר את האמה שלו לתוך הגרון של ליוטו ולכופף לו את הראש קדימה ואז למטה תוך השענת כל משקלו עליו. בחניקות מהסוג הזה הכאב בגרון והווצרות גירוי דמוי "גג-רפלקס" (כאילו אתה רוצה להשתעל, אבל לא יכול כי השרירים בגרון מנועים מלזוז כפי שהם אמורים) גורמים לפאניקה ומעוררים את יצר ההישרדות שלך לנסות לדחוף את מי שחונק אותך, או לדחוף את ידיו, אבל במצב שליוטו נתפס לא היה לו סיכוי. הנה אסקייפ אחד שמצליח בהמון מקרים, גם במקרה כפי שליוטו נתפס, רק צריך להצליח לחשוב בבהירות ולא להלחץ תוך כדי שאתה נתפס בחניקה כדי לעשות אותו: http://www.youtube.com/watch?v=XiAKSYO-kxg&feature=related

iratherdie

New member
אם הייתי ליוטו

הדבר הכי חכם לעשות זה ליפול איך שאתה, לשכוח מהשחורה, שג'ונס יסיים במאונט או בסייד, העיקר לצאת מהחניקה... אם מצ'ידה היה נוחת איך שהוא ג'ונס היה צריך לסגל את החניקה שוב ב-100%.

sgracie

New member
לא ממש עוזר ליפול איך שאתה,יש דגש חזק מאוד על

לזרוק את היד שבצד המנוגד לצד שבו נתפס הראש אל מעל הכתף של היריב, ועם היד שבצד של הראש לתפוס את כף היד או האמה של החונק ולמשוך למטה, אם לא תעשה זאת כך, אתה רק מוסיף לאפקט החניקה גם את משקלך... הרעיון פה הוא לעייף את זה שחונק בכך שכל המשקל שלך נישא על הדו-ראשי שלו, וזה מאוד מעייף, גם לאתלטים כמו ג'ונס

iratherdie

New member
אני התכוונתי ממש אחורה

כנראה ג'ונס היה תופס מאונט בקלות (אבל מצ'ידה היה ניצל מהחניקה) אבל אין סיכוי שהוא היה מצליח לבצע את החניקה אם מצ'ידה היה נופל כמו שאתה נזרק למיטה אחורנית. כמובן הכוונה לא להתאבד אלא צניחה אחורית מבוקרת במיוחד שהגדר מאחוריך

iratherdie

New member
שוב אזכיר

שזו חניקת כוח, ונגד כוח צריך כוח. מצ'ידה אין מה לומר מתאמן המון, אבל כוח פיזי מעולם לא יהיה לו כמו לג'ונס או לג'קסון. בגלל זה ג'קסון יצא מבדיוק אותה החניקה בקרב הקודם נגד ג'ונס. מבלי יותר מדי טכניקות, פשוט פתח את הידיים שלו. בדיוק כמו במאונט חח.. קווינטון שכונה ג'קסון

sgracie

New member
זה פשוט לא עובד ככה...

לך תנסה ותגיד לי מה יצא, אין לך סיכוי לצאת מזה ככה ולגבי "נגד כוח צריך כוח" זה גם לא נכון, במקרה הזה דווקא הטכניקה הכי מוצלחת שאני מכיר כמענה לחניקה היא כזו שלא משתמשת בכוח אלא דורשת ממך פשוט להפוך עצמך לבובה

BeniTaz

New member
לא יודע.. זה לא שמאצ'ידה יכול להוריד את ג'ונס

לקרקע בכל כך קלות כמו בסרטון. נראה לי שאף לוחם LHW ומטה (במשקל) היה יכול להיחלץ מהחניקה ואולי בודדים ב-HW, שמפאת יתרון פיזי היו יכולים להתנגד.. לא נראה לי שמאצ'ידה נלחץ, פשוט לא היה לו סיכוי לצאת מזה. הטעות מלכתחילה זה להיכנס למלכודת כזאת.. בטח מול לוחם שניצח כבר לפני כן 3 פעמים בגיליוטינה ושידור חוזר לניצחון נגד ג'ייק אובריאן.. מאצ'ידה לא חזק בשיעורי בית כנראה, לא ראיתי אותו לומד מטעויות בקרבות מול שוגון וראמפייג' ולמרות הפתיחה הטובה לא ברור איך הוא סיים את האויר שלו באמצע הסיבוב השני. עכשיו כנראה הנדו יפסיד פעם ראשונה בקריירה ב-TKO\KO אם ג'ונס ירצה.

maaw2

New member
לא מציע לג'ונס לחפש KO מול הנדרסון

מאמין שהכנעה בקרב הזה תלך לו די טוב.

למעלה