מצ'ידה: היה צריך לדפוק או לא?

blackcoldtiger

New member
ג'ונס יכול לחנוק מעט מאוד לוחמי HW ככה

מצ'ידה קטן מג'ונס כמעט בראש אז בטח שקל לו לתפוס אותו מלמעלה וליישר את עצמו כדי ליצור מנוף, לוחמי הHW כמעט כולם בגודל של ג'ונס והרבה חזקים יותר ממנו. ג'ונס חזק מול לוחמים בגדלים ממוצעים אבל אני בטוח שלוחמים כמו פרנק מיר או אפילו רואי נלסון יכסחו אותו

maaw2

New member
מקומו של ג'ונס ב-HW ולא כאלוף

יש כמה לוחמים לא כולל האלוף שיכולים לנצח אותו(וולאסקז,אוברים,מיר,לסנר שהוא מאץ' אפ לא פשוט עבורו ואפילו הנוגיירות). מול JDS הוא יחטוף ko אכזרי.

BeniTaz

New member
הרמה הטכנית ב-HW ממש מבזה.. אפילו בטופ

ניתן לראות שרוב לוחמי ה-HW שירדו ל-LHW לא מצאו את מקומם בגלל הנטיה לחשוב שב-LHW יתסדרו יותר. ולג'ומס יש טכניקה.. מעבר לכוח. ועכשיו נעבור להיבט השני וזה הריץ' של ג'ונס, שהוא הכי גדול בהיסטוריה של ה-UFC.. אפילו מלוחם HW ואפילו יותר מאשר הריץ' של סטפן סטרוב. וכמובן שיש לך כאלו ידיים היכולת שלך לחנוק בצורה כזאת קיימת. קשה לי לראות אותו עושה דברים כאלו מול יצורים ענקיים כמו אוברים (שהוא אמן גליוטינות עמידה בעצמו) וג'וש בארנט (שהוא גדול פיזית ומאסטר הכנעות). אבל ג'ונס ב-HW לא יהיה ג'ונס ב-LHW מבחינת גודל.. הוא יכול לעלות 230 פאונדס עם הגודל שלו שזה כבר כמעט כמו דוס סאנטוס וקיין ולאסקז.

על אף שהדומיננטיות של ג'ונס מבאסת אותי קשות,

אי אפשר להוריד מהיכולת הטכנית המעולה שלו. הבן אדם פינישר מטורף. שברוק לסנר הגיע לHW גם אמרו שזה "לא פייר" הגודל שלו על המחלקה ואז הוא הפסיד למישהו קטן ממנו, בגלל שהוא לא לוחם MMA שלם. כנראה שזה לא המצב עם ג'ונס. ר'יץ זה משהו שאפשר להתגבר עליו ורואים את זה בתחרויות אגרוף, אבל נגד ג'ונס צריך פתרון הוליסטי.

למעלה