מציירים בפלסטלינה בתפוז
אנשים

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

דאגי לא אמור להיות בצד הימני של הבמה? מעלה בי זכרונות

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifתלוי איפה את עומדת

אם את בקהל אז כן,הוא בצד הימני. אבל מהנקודת מבט שלהם הוא בצד השמאלי של הבמה
גם את היית בהופעה? מתי? איפה? איך היה?

yael0000

New member
יאפ../images/Emo211.gif

בלונדון, באסטוריה. לפני שנה בערך היה טווווווווואווווווב

blackroses

New member
../images/Emo207.gif אתן מוזמנות לקומונת 'פייטסטאר' ../images/Emo47.gif.

+
כולכן מוזמנות לקומונה ללהקת הרוק הבריטית ´פייטסטאר´ שהוקמה ע"י צ´ארלי סימפסון [לשעבר מבאסטד]בשנת 2003. חברי הלהקה: צ´ארלי סימפסון - סולן הלהקה והגיטריסט. דן הייג´ט - באסיסט הלהקה. אומר אבידי - מתופף הלהקה. אלקס ואסטואי - גיטריסט הלהקה וסולן משנה. לחברי הלהקה יש 2 אלבומים: One Day Son, This Will All Be Yours Alternate Endings ולא מזמן יצא להם סינגל בשם: ´the english way´ - מומלץ בחום! [http://www.youtube.com/watch?v=iVwTtUn8jzk ] נשמח לראות אתכן שם
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=34031&smsMsg=

../images/Emo19.gifאמא , ../images/Emo6.gif

חחחחח ,נשבעת לך שלא ראיתי את ההודעה שלך .. ובול רשמתי על השיר החדש שלהם !! שממש אהבתי.. ולא ידעתי על השם של הלקה .. ונראלי שאני יצטרף לקומונה ( : יש לך את השיר החדש שלהם במחשב ?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif אני כזה יושבת,מסתכלת על התמונה שעה

וחושבת עלצמי "זה לא צ'ארלי מבאאסטד!?" ולא מבינה.. זה הנוא.. זה לא הוא... ואז אחרי שעה נזכרת לקרוא את ההודעה עצמה ומבינה
אחח הקליטה של המוח שלי איטית מיום ליום.....

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gif|שאלה ../images/Emo9.gif

נכון צ'ארלי ? [ נוו זה מבאסטד XDD ] אני כמעט בטוחה ב- 100% שראיתי אותו אתמול ..עם הלהקה שלו .. קיצר .. ראיתי שיר שלהם (חדש) וממש אהבתי .. ובגלל שאני כ"כ סתומה לא רשמתי את השם של הלהקה \ של השיר..
מישהי יודעת איך קוראים ללהקה שלו ?

אווח יובלי החמודה .XD

אם הית מסתכלת הודעה אחת מעליך היית רואה שללהקה קוראים פייטסטאר . חחחחח :)

...

אויש שניכם התנפלתם עליייי חחח XD אמ . התכוונתי שניכן סתומות וחמודות אנד אי לאביו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לשיר החדש קוראים The English Way

וגם המלצתי עליהם בפינה של סיון, את מוזמנת לבדוק

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifצריכה (סוג של) עזרה../images/Emo26.gif

זה בעיקר לבנות שהולכות להופעה של סימפל..... אני פונה ללב שלכן.. אם במקרה, אולי, אתן מנויות לראש1 ויש לכן את הפוסטרים של האחים ג'ונאס שהיו לא מזמן (בחודש שעבר אאל"ט..) ואתן לא ממש צריכות אותם בבקשה בבקשה תביאו לי אותם בהופעה
או שאולי אתן מכירות אנשים שמנויים או שיש להם את הפוסטרים והם לא צריכים אותם.... זה מאוד יעזור לי.. כי אני נואשת
ואני לא מכירה אף אחד שיש לו תפוסטרים (ומוכן לתת לי אותם
) פלייייייייייס
אני אסגוד לכן עד סוף חיי
נ.ב ואם יש לכם עוד פוסטרים שלהם שאתן לא צריכות לא רק אלה שהיו בחודש שעבר בעיתון אתן גם מוזמנות להביא לי

למעלה