מציקים לי לפנות לבנק הזרע

כסופר אתה צריך להיות רגיש יותר

או לפחות פתוח לתחושות של הנשים חלק מהישות של אשה, חלק עצום מההגשמה העצמית שלה כאשה היא העובדה/האפשרות ללדת והצורך לבצע את הענין הזה, כלומר ללדת. נשים מוכנות לעבור טיפולי פוריות מכאיבים פיזית ומתישים נפשית בכדי ללדת הרצון ללדת טבוע בהן מאד מאד חזק בלשון רציונלית לא ניתן לתאר צורך נפשי מה שנשאר לנו, זה רק לגלות אמפטיה הגברת שבנושא שיחתנו נמצאת במדרגה נמוכה יותר מחברותיה שהגשימו את עצמן מה שלא יפה זו העובדה שהן מנגנות על העובדה הזו ומביישות אותה מה שנותר לי לומר זה רק, תתאזרי בסבלנות, מה שצריך לקרות יקרה. יופיע הגבר הנכון ובעקבותיו, בזמן הנכון, יהיו גם ילדים. לחץ מחברות לא צריך להשפיע עליך תסבירי להן, שבגלל הלחץ את שלולה לעשות טעות בשיקול דעתולהביא ילד עם הגבר הלא מתאים גם כאן, סבלנות היא המפתח שיהיה בהצלחה

זו לא פוזה

גברים נכנעים לרצון של נשים עם העליה במודרניזציה יותר ויותר אנשים לא רוצים ילדים בשנת 1987 הייתי בארה"ב והתוודעתי שם לתהליך שנקרא DINKS Double Income, No Kids אז התחיל לעלות כל ההיי-טק ואנשים, גם נשים, לא רצו שהילדים יפריעו להם/ן בקריירה ויש גם ענין של גיאוגרפיה שימי לב שהרבה זוגות שעלו מברה"מ באו עם ילד אחד. אחוז גבוה מהם "עשו" פה את הילד השני אבל אלו רק דוגמאות שלא מעידות על הכלל ובטח שלא צריכות להשפיע עליך

OriIdan

New member
אני לא חושב שגברים נכנעים לרצון של נשים

יש גברים רבים שרוצים בילדים ואחוז הגברים שאינם רוצים בילדים לדעתי זהה פחות או יותר לאחוז הנשים שאינן רוצות. שוב הטבע והאיזון שלו.

OriIdan

New member
לרצות ילדים אינו דבר טבעי

השאלה שלי הייתה קודם כל האם היא רוצה ילדים. אם היא רוצה ילדים, המצב בו היא נמצאת, קשה שבעתיים. אם אינה רוצה ילדים, עדיין מצבה לא נעים, אבל אפשר פשוט לומר שאינה רוצה ילדים. לצערינו הלחץ בארץ על נשים ללדת הוא פשוט מחריד. חבל שנשים צריכות לעבור כזה מכבש חברתי. לדעתי אחת הסיבות בגללן נשים מוכנות לעבור טיפולי פוריות מכאיבים ומתישים הוא הלחץ החברתי האינסופי שהופך אותן לפחות נשיות אם לא הביעו ילדים. אישה אינה פחות נשית אם לא הביאה ילדים. הבאת ילדים אינה הדרך היחידה של אשה להגשים את עצמה.

אין לי תשובה חכמה בשבילך

לך תלמד קצת ביולוגיה ותסביר לי אח"כ למה הבאת ילדים, לפי דבריך, אינה דבר טבעי לפי הידע שלי, הבאת ילדים, קרי הדור הבא,היא כל-כך טבעית שכל בעלי החיים עושים אותה היצור החי היחידי שמבצע יחסי מין ונמנע מהריון הוא האדם, רק אותו אדם מודרני שלמד לשלוט בתהליכי הביוץ, ההפריה וההולדה מתוך קריאת הדברים שלה, בין השורות, ברור לי שהיא רוצה ילדים, היא רק עוד לא מצאה את הגבר של חייה הסיומת שלך, "אישה אינה פחות נשית אם לא הביאה ילדים. הבאת ילדים אינה הדרך היחידה של אשה להגשים את עצמה." מעידה על חוסר הבנה בסיסי במיניות, בנפש האדם, באינסטינקט הבסיסי הגורם לכולנו לרצות להתרבות ולהעמיד דור חדש.

OriIdan

New member
אני יודע על הרבה נשים שאינן רוצות בילדים

לא הייתי כותב את מה שאמרתי לו לא הייתי נחשף לנשים רבות שאינן רוצות ילדים ומגשימות עצמן יפה מאד. אם הבאת ילדים הייתה דבר טבעי, לא היינו זקוקים לכל כך הרבה מוסכמות חברתיות ולחץ חברתי בנושא. נשים בישראל נתונות ללחץ חברתי אדיר להביא ילדים וזה בדיוק סיפור השרשור הזה, לחץ, לחץ אדיר. מאחר שאני מודע לאפשרות הזו שיש נשים רבות שבוחרות לא להביא ילדים, הייתי צריך קודם לשאול האם היא בכלל רוצה ילדים. בהמשך השרשור התברר שהיא רוצה מאד ולכן הלחץ הופך להיות גרוע שבעתיים. אגב ממה שקראתי בני אדם ודולפינים הם היחידים המבצעים מין לשם הנאה ולא רק לשם רבייה. מה שבאמת מעניין אותי, זה כיצד בדקו שזה כך גם אצל דולפינים, כי באמת לא שמעתי על אמצאי מניעה לדולפינים
מדוע את מיד תוקפת את הגישה שלי? האין זה מראה על מוסכמות חברתיות חזקות המכריחות אותנו להביא ילדים? דווקא הבנה במיניות האדם מראה שלרצות ילדים אינו קשור למין. לגבי האינסטינקס הבסיסי להתרבות, אם הוא היה כזה אינסטניקט לא היינו זקוקים למוסכמות חברתיות ואפילו למצווה בדת. אני מפנה אותך לפורום שכן בתפוז, פורום נשים שלא רוצות ילדים.

היוצא מן הכלל מוכיח את הכלל

זה נכון לגבי נשים שלא רוצות ילדים זה נכון גם לגבי גבר מאד מסוים שלא מבין את העולם בו הוא חי

OriIdan

New member
עדיין לא הוכחת

אז את רוצה ילדים, זה בסדר. אבל מכאן ועד לומר שלרצות ילדים זה טבעי ולא לרצות ילדים זה לא טבעי, המרחק רב עד מאד. מאחר שאותן נשים עומדות בלחצים איומים, בעיקר בישראל, היו רבות מתוכן שחקרו את הנושא. מהמחקרים מתברר שלכל אורך ההיסטוריה היו נשים כאלו ושבעצם חוסר הרצון בילדים טבעי בדיוק כמו הרצון בילדים. בדיוק כמו שיש אנשים הכותבים ביד שמאל והם אחוז יחסית קטן מהאוכלוסיה ואין זה אומר שום דבר רע לגביהם כך יש נשים (וגברים) שאינם רוצים בילדים. אני חושב שעצם העובדה שאת מתעקשת להוכיח שזה טבעי מראה משהו על זה. אני לא מתעקש להוכיח לך שרצונך בילדים אינו טבעי. כל מה שאני בא לומר הוא שיש נשים (וגברים) עם רצונות שונים ועלינו לקבלם.

תודי להן והעריכי את האכפתיות

עצתן טובה! הן לא מסתפקות ברמזים ומבטים נוגים, אלא מאיצות בך להקדיש מאמצים להביא לחייך אושר.

juli 28

New member
הן פשוט רוצות שתמנעי מהפרית מבחנה .

השאלה בת כמה את באמת , אם את אחרי 35 כדאי לך להתחיל לחפש דרך לעשות ילדים . אחרת תיצטרכי כל מיני טיפולים מסובכים שלא תמיד מצליחים . החברות שלך מבינות מה הן אומרות , את לא . אני ילדתי בגיל מאוחר ולא פשוט לגדל ילד כהורה מבוגר , בינתיים אני לא מרגישה את הגיל , אבל ביתי רק בת 3 .

מה שהן רוצות???

למה אני צריכה לשמוע כל יום מה הן רוצות? מה הן מתערבות בחיים שלי? בשביל זה יש לי משפחה וחברות ואם הייתי רוצה ,לא חסר מידע. אם הן רוצות "לעזור" שייעצו לי - רק אם אני פונה אליהן. אבל כשאני כל הזמן אומרת להן לרדת מזה, זה כבר הצקה. באיזה זכות אנשים זרים מרגישים שיש להם זכות להטיף לי על החיים שלי, לנקר לאותי , להגיד לי עד כמה הבחירות שלי גרועות? מה זה , "החברות שלך מבינות" מי שאל אותן בכלל?
דור|
נראה לי שלא הסברתי את עצמי : פניתי לפורום להתייעץ איך להתמודד עם ההתערבות בחיים הפרטיים שלי, איך להוריד אותם ממני ועדיין לשמור על יחסי עבודה תקינים. אז בבקשה לכל מי שרוצה להגיב -בבקשה תתיחסו לשאלה איך לגרום להם להפסיק להציק ולא לנושא ההריון עצמו (אגב, אני יחידה שם ללא ילדים)

תשיבי מלחמה

תראי, אני הולך פה על דרך לא מקובלת והיא להחזיר להן כגמולן הרעיון הוא שלגדל ילד זה דבר טבעי, טוב, נעים ויש בו גם הרבה קשיים את יכולה להחיל בקטן ולומר להן שלגדל ילד לבד זה קשה ואת לא מוכנה להתמודד לבדך עם הקושי הזה. בהמשך, פשוט תבקשי שיפסיקו להציק לך בשלב הבא תתחילי לענות ברמה מאד נמוכה, למשל, למי שיש לה קשיים בבית, ילד בבעיה, נישואין בבעיה, תשאלי אם היא רוצה שגם את תהיי בבוץ כזה כמו שהיא נמצאת בו. כעת אספר לך סיפור אמיתי מלפני שנים רבות. שכנה, שהכירה אותי מילדות, שמעה פרט רכילותי על אשתי. היא הפיצה אותו ברבים. ניגשתי לבעלה ואמרתי לו שאם היא לא תפסיק, אני אספר דברים עליה. מאחר ובצעירותה היא הרתה לגבר נשוי והפילה, היא הבינה את הרמז, סתמה את הפה ונגמר הענין. ברור שגם הקשר איתנו נגמר, אבל זה היה בעיני עדיף על הפצת רכילות מרושעת. אם תאבדי חברה בגלל התשובה שלך, היא לא היתה חברה טובה מלכתחילה.

למעלה