מצלמה שצילמה אותי עובר באור אדום

be_roo

New member
הכוונה שלך לא ברורה, אז אני אסביר באופן כללי

מצלמת הרמזור מוכנה לפעולה רק אחרי שניה מרגע שהרמזור מתחלף לאדום. מרגע זה היא נדרכת לפעולה, ואז, אם רכב עובר את הקו ומפעיל את החיישן המצלמה תצלם אותו שתי תמונות, האחת מידית והשניה בהפרש של שניה. המצלמה לא יכולה לצלם רכב לפני שהוא נכנס לצומת, כי הכניסה לצומת זה מה שמפעיל אותה. לכן הטענה שלך אינה רלוונטית ולא נכונה. (אם הבנתי נכון מה אתה מנסה לשאול).

ronr34

New member
מצלמה שצילמה אותי עובר באור אדום

שלום לכולם. אני קיבלתי לפני חודשיים דו"ח על עבירה שבוצעה שלושה וחצי חודשים לפני כן. המצלמות בצומת מורשה תפסו אותי עובר באור אדום, למרות שאני בטוח שכאשר עברתי את הצומת האור עדיין לא התחלף. אני ביקשתי שישלחו לי את התמונות ושלחו לי שתי תמונות שאורים אותי כשהרמזור כבר אדום אבל אני הייתי כבר אחרי הפס של הרמזור. חבר אמר לי שאם ברגע שהרמזור היה אדום, הגלגלים של הרכב היו אחרי הפס של הרמזור, אין עילה וצריך לבטל את הדו"ח. מישהו מכיר חוק כזה?אני בטוח שכשהיה אדום, אני כבר הייתי אחרי הקו.

סנגור1

New member
מצלמת מהירות

מצלמת המהירות בצומת תפעל אך ורק באם חצית את הצומת *שניה אחת* לאחר תחילת האור האדום. כשתקבל את הצילומים בדוק את הזמנים ואת מיקום הרכב.

נתן11111

New member
רמזור אדום

עם הרכב שלך מצולם אז עברת באדום ואל תחפש סיבות ותרוצים

מצלמת רמזור

המצלמה מצלמת פעמיים. כמובן שגם הצילום הראשון הנו לאחר מעבר קו העצירה באור אדום (המצלמה לא יודעת , קודם לכן שבקרוב תבוצע עבירה..) ע"ג הצילום רשום כמה זמן דלק האור האדום, ובכל מקרה מדובר בפרק זמן של לפחות שניה. בברכה עו"ד אורון מנהל פורום תעבורה

למעלה