מצלמות ומאפים ב-
אנשים

מצלמות ומאפים ב-../images/Emo43.gif אנשים

שבועות בפתח – ואיתו המאפים השף-קונדיטור של חברת שמרית, סטפן לייק, יתארח היום בפורום מתכונים ב-17:30 ואתם מוזמנים להעלות את כל השאלות שלכם לגבי מאפי שמרים ומתכונים לשבועות. זו ההזדמנות שלכם להפוך את החג לטעים מתמיד! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=98794165 דר´ מיכאל ינקו, פסיכיאטר ממרכז "צעד-צעד" יתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול לילדים וישיב לשאלות בנושא אבחון וטיפול בהפרעות קשב וריכוז למבוגרים אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=98803907.
הצילום זורם לכם בדם? תמיד האמנתם שיום אחד תמונות שלכם יופיעו על השערים של המגזינים הנחשבים בעולם? בואו להוכיח את זה! פורום צילום - אמנות הצילום מזמין אתכם לצלם תמונת פורטרט אמנותית וייחודית, ואולי אתם תזכו בפרס הגדול: מצלמה דיגיטלית יוקרתית, מתנת תפוז
אנשים! אז למה אתם מחכים? הוציאו את המצלמה והתחילו לצלם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=215&msgid=98858006
תחרות בגדי הים של פורום דוגמנות נמשכת פורום דוגמנות מזמין אתכם להכיר מעט יותר טוב את המתמודדות בתחרות בגדי הים הגדולה! והפעם, מועמדת מספר 3 - רינת ראק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=98857701

dralan

New member
ארגגגגג }-[

החארות האלה חיברו את הבגרות בדינים מהקצוות של החומר ככה שלמרות שהיה חומר פתוח היה ממש קשה למצוא דברים. אני לא בטוח בחצי מהתשובות ><

blacknwhite

New member
אוי, בעע../images/Emo4.gif מבחנים מעצבנים שלא קשורים לכלום

זה נוראי...
מקווה שהלך לך טוב בכל מקרה

dralan

New member
תודה לכולכם :]

אפילו אין לי כוח לבדוק תשובות /tapuzforum/images/emo122.gif

../images/Emo24.gif מקווה שהלך טוב..

גם לי בבגרות מעבדה הלך מוזר ואיןן לי מושג אם זה טוב או רע
יהיה בסדר..מה המגן שלך?

dralan

New member
90 אני חושב

שתביני זו אמורה להיות אחת הבגרויות הקלות ביותר >< נו טוב, לא נורא העיקר שעבר P:

Beyond The Veil

New member
ניצלוש קל

אנצל את ההודעה הזאת בכדי להתנצל שנעלמתי לי לזמן מה, פשוט היו לי המוווןן דברים על הראש בנוסף לעובדה שאחותי עברה דירה
ויש גם מגן ביום ראשון (תקשורתתתת!! העהעהעהההה שמישהו ישסף את גרוני בבקשה!!!
) ובא לי למות, בקיצור.... הא, גם התחדשתי במסך מחשב חדש ושיניתי לגמרי את כל החדר שלי בעקבות המעבר דירה של אחותי....לפחות יש משהו טוב בכל העניין הזה! הא, ואחרי שמיעה מעמיקה...איתי, אני איתך- אפיקה ענקיים!!! פיס אאוט

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifיה, אפיקה סוסים.../images/Emo47.gif

ואם את צריכה מישהו שישסף את גרונך, אני ממליצה בחום על הגרזן של דניאל
(למרות שאני מעדיפה אותך חיה
) כיף שחזרת!

dralan

New member
אבל אני לא רוצה לשסף את גרונה P:

תתחדשי ובהצלחה (גם אני שיניתי את כל החדר בפסח האחרון - זה כיף אבל מתיש /tapuzforum/images/emo122.gif). ואפיקה /tapuzforum/images/emo99.gif

Beyond The Veil

New member
בהחלט סוסי פוני אפיקה האלה...../images/Emo47.gif

ואני יודעת שיש לי על מי לסמוך ברגע שארצה למות (ע"ע פורום נייטויש
) וגם כיף לחזור!

blacknwhite

New member
א. ברוכה הבשבה!../images/Emo24.gif

ב. אפיקה גדולים!
אפילו אבא שלי אוהב אותם
ג. מזל טוב על הדירה של אחותך:) ד. בהצלחה יום ראשון!

danduuu

New member
../images/Emo6.gif קבלו את הלהיט החדש שחיברתי-

"רוצה פינים" רוצה פינים רוצה את תומאס מרקו ואמפו וגם את וילה יונה ובארטון ולא אכפת לי גם מאיך שהם שרים כי מה שבא לי לעשות זה רק פינים בסאונה רואה את תומאס עם ילד קטן אומר לו "בוא יש לי מעדן" הילד מתפתה לתומאס כי תומאס הוא בעצם גם אנס רוצה את את יוקה לאורי ותומאס [חוזר על עצמו קצת השם הזה אה?
] וגם את יירקי מיג'ה וגם גאס ולא אכפת לי אם הם שיכורים כי מה שבא לי לעשות זה רק פינים תראו את טאריה איזה שוויצרית הלוואי תחליק בתוך המעלית וגם טוני ויאני עושים ביד כי גם הם חלק מפינלנד בסאונה רואה את תומאס מרקו ואמפו וגם את וילה יונה ובארטון ולא אכפת לי גם מאיך שהם שרים כי מה שבא לי לעשות זה רק פינים. XDDDDDD נדפקתי, וזה יצא מטומטם לגמרי

blacknwhite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמותק, אני באמת מציעה שתשקלי איזה

בית משוגעים טוב... ואגב, את מודעת לעובדה שבאים אלי לבצפר חבר'ה מפינלנד (כולל פיני המחמד שלי
) בשבוע הבא-בא? (כאילו, אחרי שבועות~עילגת~) איזה כיף לי
~שויצרית~

blacknwhite

New member
בשביל כולכם...

עירוני ד', ת"א, 28.5... בואו בהמוניכם!
(לא נראה לי שמישהו ישים לב עם כל הבלגן)

למעלה