מצלמות ומאפים ב-
אנשים

blacknwhite

New member
אז בואי! ואז שוב נתקל "בטעות" זו בזו../images/Emo3.gif

חוצמזה, אם תשמרי על פרופיל נמוך את באמת יכולה לבוא, אני לא צוחקת... אנשים מהכיתה שלי כל הזמן מביאים חברים שלהם שלא מהבצפר ואף אחד לא שם לב
בואי! :) (אבל הזהרה- הפינים לא בהכרח כאלה מגניבים כמו שאתם חושבים. זה שאני דיברתי איתו לפחות "פעם שמע על ניטוויש". רק שתדעו...)

הוווו../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אממ איפה הפינים האלה גרים? לא ליד עיר גדולה או משהו? כשאני נסעתי לגרמניה התארחנו באיזה כפר נידח שלא בדיוק מופיע על המפה... היו שם את המאגניבים שידעו קצת על אמני פופ אמריקאים ודברים שמתרחשים מחוץ לכפר שלהם, והיו למען האמת די מגניבים (אפילו שיער צבוע, פירסינגים לא היו). והיו שם גם כמה שהיו ממש בשוליים, ממש האאוטסיידרים של האאוטסייד של כפר נידח בקצה העולם. כל כך מוזר לראות איך החיים בעיר ובכפר שונים זה מזה. אגב, באותה תקופה שמעתי על להקה גרמנית בשם Wumpscut [מי שלא מכיר זו להקת אלקטרו-אינדסטריאל] ושאלתי את המארחת שלי עליהם. היא כמובן לא הכירהXDDDD גם לא את בליינד גארדיאן. מילא אם היא הייתה סתם גיקית עם תחומי עניין מוזרים, אבל היא לא הייתה כלוםXD דווקא מי שגר בכפר צריך להתעניין יותר באינטרנט למשל כדי להישאר בעניינים בעולם הזה. |סחפירה|, כיף להעלות נוסטלגיות. ואגב פינלנד, דווקא הבנתי שהמוזיקה הפופולרית שם היא מטאל, ושמשדרים אותה ברדיו לא מעט, ככה שזה די מוזר שהוא לא שמע על נייטוויש...

blacknwhite

New member
שמע על... לא שמע את...../images/Emo3.gif

ואמ שאין לי מושג מאיפה הם. הם באים אלינו כי הם יהודים, זה הכל. (חבל רק שזה לא חילופי משלחות מהסוג ש*אנחנו* היינו באים ל*שם*...) בואיבואיבואי!

כן, זה מה שהתכוונתי../images/Emo3.gif

סתם יצא "על"
דווקא מגניב שיש יהודים בפינלנד.

dralan

New member
חחחחחחחח

דנה, אני מציע שתקשיבי לענבר. ואולי גם טיפול קטן בהלם (;

זה ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"וגם טוני ויאני עושים ביד" חחחחחחחחחחחחחחחחח זאת הגרסה הכי מצחיקה ששמעתי...

חחח מבדר, אבל לדעתי אני אשאר עם 'רוצה בנות'..

עוד דבר, תשקלי את השם, בהתחלה חשבתי שהתכוונת לPינים וזה היה קצת מטריד.

danduuu

New member
גם זה מתאים האמת ../images/Emo3.gif

ותודה לכולכם
זה קורה רק כשאני חולה. [סתם לא
]

למעלה