ויפה!
ג גינגימניה New member 23/7/06 #13 אני פה עד תשע וחצי,אחכ אני אחזור אני רוצה לצפות במועדון לילה,ואז אני אהיה שוב..חח קיצור אני אעדכן איפה אני אהיה.. מקווה ששום דבר לא יפריע לי לתוכניות
אני פה עד תשע וחצי,אחכ אני אחזור אני רוצה לצפות במועדון לילה,ואז אני אהיה שוב..חח קיצור אני אעדכן איפה אני אהיה.. מקווה ששום דבר לא יפריע לי לתוכניות
A a b u y a New member 23/7/06 #26 אני מבית דתי. קצת בעיה לראות בשישי. וואי אמרתי לאחד הילדים במקלט שאני אבוא לישון לידו ועכשיו הוא רואה את זה כהבטחה ומחכה לי...איזה חמוד
אני מבית דתי. קצת בעיה לראות בשישי. וואי אמרתי לאחד הילדים במקלט שאני אבוא לישון לידו ועכשיו הוא רואה את זה כהבטחה ומחכה לי...איזה חמוד
ג גינגימניה New member 23/7/06 #27 חחח חמוד../images/Emo13.gif אצלי אני בהסגר ביתי, חוץ מאתמול שיצאתי לקנות לאימא שלי מתנת יומולדת ככה הייתי בבית חמישה ימים בלי לצאת מהבית {רק למקלט שזה דקה מהבית}
חחח חמוד../images/Emo13.gif אצלי אני בהסגר ביתי, חוץ מאתמול שיצאתי לקנות לאימא שלי מתנת יומולדת ככה הייתי בבית חמישה ימים בלי לצאת מהבית {רק למקלט שזה דקה מהבית}
A a b u y a New member 23/7/06 #40 גם אני שונא ילדים קטנים. אבל הוא מהילדים המופרעים ביותר שזה חמוד לראות אותו מתקשר עם אנשים בצורה תלותית כזו.
גם אני שונא ילדים קטנים. אבל הוא מהילדים המופרעים ביותר שזה חמוד לראות אותו מתקשר עם אנשים בצורה תלותית כזו.
א אות ומספר בלבד New member 23/7/06 #122 גמזה, אבל חשבתי יותר על:../images/Emo19.gif "שאני אבוא לישון לידו ועכשיו הוא רואה את זה כהבטחה ומחכה לי" איכס
גמזה, אבל חשבתי יותר על:../images/Emo19.gif "שאני אבוא לישון לידו ועכשיו הוא רואה את זה כהבטחה ומחכה לי" איכס
L limors2 Active member 23/7/06 #14 ../images/Emo41.gifמקום 18../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif למה האינטרטנט שלי ככ איטי