לא זוכרת..חחח ועל השירים נמאס להגיב כמעט אותם שירים.
ג גינגימניה New member 23/7/06 #98 עשיתי אחד מספיק, לא? אם יהיה לי נושא שיותר קשור לגלגל''צ אני אפתח שרשור
C CoolBarkLand New member 23/7/06 #106 אמרתי לליאורה כי היא מנהלת וכל-יכולה! וגם אם היא תפתח שרשור בנושא התחממות הלוחות הטקטוניים באזור אסיה המזרחית איש לא יוכל להמרות את פיה אבל תפתחי את!!! זה כיף לראות פה הרבה שרשורים חדשים ולהגיב בעיקר על הודעות נאצה
אמרתי לליאורה כי היא מנהלת וכל-יכולה! וגם אם היא תפתח שרשור בנושא התחממות הלוחות הטקטוניים באזור אסיה המזרחית איש לא יוכל להמרות את פיה אבל תפתחי את!!! זה כיף לראות פה הרבה שרשורים חדשים ולהגיב בעיקר על הודעות נאצה
L limors2 Active member 23/7/06 #108 אהה!../images/Emo54.gif אבל אני דיברתי על השירים במצעד שכמעט לא זזו
C CoolBarkLand New member 23/7/06 #112 ואני הצעתי שטויות שאפשר להגיב עליהן חוץ מהשירים שחוזרים שוב ושוב! סתם כי אמרתן שלא כיף להגיב על אותו דבר שוב ושוב! ושאת מגיבה לעצמך!
ואני הצעתי שטויות שאפשר להגיב עליהן חוץ מהשירים שחוזרים שוב ושוב! סתם כי אמרתן שלא כיף להגיב על אותו דבר שוב ושוב! ושאת מגיבה לעצמך!
T tkuihehr New member 23/7/06 #101 אמממ אני החלטתי להכנס רק עכשיו, בסוף אני אגיב על הכל ברשימה מסודרת או משהו... <זוכרת ליאורה שפעם הייתי פה הרבה, ועכשיו אני נכנס פעם בשבוע?, ידעתי שהמעבר לפורום ירחיק אותי, את הקומונה אהבתי!>
אמממ אני החלטתי להכנס רק עכשיו, בסוף אני אגיב על הכל ברשימה מסודרת או משהו... <זוכרת ליאורה שפעם הייתי פה הרבה, ועכשיו אני נכנס פעם בשבוע?, ידעתי שהמעבר לפורום ירחיק אותי, את הקומונה אהבתי!>
L limors2 Active member 23/7/06 #103 כן, נעלמת!../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif מה רע בפורום?... זה עדיין די כמו הקומונה.... רק קצת יותר גדול
כן, נעלמת!../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif מה רע בפורום?... זה עדיין די כמו הקומונה.... רק קצת יותר גדול
R RJlake New member 23/7/06 #121 בקומונה אז הוא תמיד אמר שהוא יציג את עצמו כמו שכולם עושים "היי אני בלה ואני חדש פה,מקווה להשתלב" ובסוף הוא לא עשה את זה... או שזה בכלל לא הוא ואני מתבלבלת
בקומונה אז הוא תמיד אמר שהוא יציג את עצמו כמו שכולם עושים "היי אני בלה ואני חדש פה,מקווה להשתלב" ובסוף הוא לא עשה את זה... או שזה בכלל לא הוא ואני מתבלבלת
T tkuihehr New member 23/7/06 #123 זה כן היה אני וחשבתי לעשות את זה כאן, אבל אז נעלמתי, וכבר נראה לי מוזר להגיד שלום אני חדש כשאני בכלל לא בפורום [למרות שרבים עושים את זה... ]
זה כן היה אני וחשבתי לעשות את זה כאן, אבל אז נעלמתי, וכבר נראה לי מוזר להגיד שלום אני חדש כשאני בכלל לא בפורום [למרות שרבים עושים את זה... ]