אני? רענני את זכרוני, מה הבטחתי לך?
L litaf1 New member 20/5/08 #24 ../images/Emo2.gif הבטחת לי שתשמעי את אפוקליפטיקה!! את לא תתחמקי מהבטחתך
W Wrong Redemption New member 19/5/08 #17 אולה אמיגוס 1) Paramore 2) Arctic Monkeys 3) Avenged Sevenfold 4) Arctic Monkeys 5) Queens Of The Stone Age
אולה אמיגוס 1) Paramore 2) Arctic Monkeys 3) Avenged Sevenfold 4) Arctic Monkeys 5) Queens Of The Stone Age
R ReaLostprophet New member 21/5/08 #25 1.מיוז כרגיל... ארקטיק מנקיס פארמור קוטסה וa7x כי בא לי פעם אחת לכתוב את זה אחרת...
R ReaLostprophet New member 21/5/08 #26 עוד דבר אחד אני מרגיש שמעוז המיוז נחלש ואני לא אוהב את זה הייתה אמורה להיות אחרי זה קריצה והמחשב הטיפש שלי לא מקבל אותה!!!!
עוד דבר אחד אני מרגיש שמעוז המיוז נחלש ואני לא אוהב את זה הייתה אמורה להיות אחרי זה קריצה והמחשב הטיפש שלי לא מקבל אותה!!!!
M MomijiSan New member 24/5/08 #27 להלה~../images/Emo79.gif Arctic Monkeys.1 Avenged Sevenfold.2 Muse.3 Paramore.4 5.Queens Of The Stone Age
להלה~../images/Emo79.gif Arctic Monkeys.1 Avenged Sevenfold.2 Muse.3 Paramore.4 5.Queens Of The Stone Age