מצעד השרמוטות - מצעד ילדותי ומרגיז

RubberSoul92

New member

Berethor

New member
כפי שכבר ציינתי, אני לא תומך בכל הדברים שפעילות פמן עושות

ולפעמים הן מגזימות. בדברים כגון השחתת רכוש אני לא תומך. כאשר הן מדברות על peaceful terrorism אני חושב שהן מתכוונות לפעילות הכי נפוצה מפעילות פמן עושות וזה מחאות שלהן עם חזה חשוף, הרעיון מאחורי זה הוא שבמקום טרור אלים, הן מצליחות לערער את שלוותם של הגברים הכי שמרנים ופטריארכליים בעולם בעזרת חשיפה של גופן, "טרור" שהוא אינו אלים, ועדות לכך שהן מצליחות בכך היא שחלק מאותם גברים באים אחר כך ורושמים בפורומים כמה "זה לא בסדר" שנשים יחשפו את גופן שלא בחדר המיטות. תשימי לב הדיון היה כאן בעיקר על הנושא שפעילות פמן והמשתתפות במצעד השרמוטות חושפות את גופן בהפגנות, זה כשלעצמו הצליח מאוד להפריע למר oren399, הן לא היו צריכות להשחית רכוש בשביל זה.

תמונה נהדרת ,

מה הבעיה שלך עם מיניות?
למה היא מחפיצה או משפילה?

ומה בדיוק הבעיה בטענה שהיא חד - חד ערכית-
אם גם כשאני עירומה אין לך זכות לגעת בי כי גופי שלי לחלוטין בחזקתו,
אז גם כשאני ערומה וגם כשחושנית לצורך העברת המסר-
גם אז גופי שלי וזכותי לבחור כיצד להשתמש בו בכל מישור-
חזקתו עליו שלי ושלי בלבד.

אתה באמת לא מסוגל להבין שהטענה ההפוכה שאתה נעלב משפיל או מחפיץ מגוף ערום היא בדיוק השימוש הנלוז בגופה ובזכותה של אישה על גופה?
בדיוק כמו שהבחירה בהפלה או לא היא זכותה של אישה.

ואם כבר להפך- פמניזם שהסמל שלו הוא דווקא הפרחים שמסמלים שלום על הראש והכרה בגוף הנשי- קבלה של הנשיות וגם המיניות ולא התכחשות לו שזה מה שניסית להציג כאילו הן בדרכן לשם ולא פחד מהמיניות

זה בדיוק פמן.

לשאלתך -

א. כן , ראיתי שם נשים עם עודף משקל אבל לא אעלה את זה לכאן, ראיתי גם גברים עם עודף משקל וראיתי גם גברים שיש להם שדיים וזין עם עודף משקל אצל פמן.
מספיק טוב?.

ב. אני ממליצה שתכנס לאתר וקרא רשימת הישגים , בין היתר למשל עזרה סוציאלית וכלכלית לבלוגרית המצריה שפרסמה פוסט מחאה בערום על המלבושים שמכריחים במצרים נשים מוסלמיות ללבוש וכמובן גם על הפרת זכויות נשים וגם עזרה וגיוס דעת קהל ללהקת פוסיריוט במשפט שלהן.
יש עוד מלא , הכנס וקרא.

ג. השימוש הוא היפוך בטענה שבגוף נשי יש משהו מזמין או מרושע או מסתורי ואיום שיכול להביא לפיתוי. הוא גוף , זכותן לחשוף אותו מתי ואיך שיבחרו וזה לא מאפשר ולא יאפשר לאף גבר טענה שמותר לו לגעת בהן ולהפך גם גבר חשוף.

עכשיו אשאל אותך מה בדיוק כל כך מבזה בעצם בלחשוף את הגוף הנשי?
זאת בדיוק ההחפצה. שימוש בגוף כנושא אלמנט של ביזוי. אין דבר כזה.

עכשיו אל תבין אותי לא נכון, אני לא מתכוונת לומר שאתה תהיה שמח וטוב לבב שנשים וגברים יסתובבו עם איברים מקפצים ומתנודדים ברחוב -
אבל הי, הן הופכות את הקערה על פיה.

ובקשר אליך -
זאת בדיוק הבעיה.
אתה בוחר להעלב, הוא בוחר להעלב , הם בוחרים להעלב.

ממה בדיוק?
איך הגוף של אישה אחרת מאיים עליך? פוגע בך ? מבזה אותך או אותי?
זאת לא אני שם וגם אם הייתי - האמת הגוף שלי הוא שלי וזה הכי לא עלבון שיש.
תודה.

oren399

New member
גאיה אני מבקש לא למחוק את הדיון

זה נושא שאולי הגיע הזמן להתעמק בו קצת מעבר מהערות שטחיות.

waspaloy

Member
איזה סקסואליות יש להן בכלל? אין להן טיפת סקסאפיל/יופי

ואם חושבים על זה אולי זה בעצם אחת מהמטרות שלהן כלומר להוציא את הסקסואליות מהחזה הנשי ואין שום רע בזה. החברה דוחפת לנו למוח שאנחנו צריכים לרדוף ולהימשך לכל אחת ובטח ובטח כשהיא בחזה חשוף. אני לא אומר שאנחנו לא אמורים להימשך לחזה/גוף/תחת/פרצוף של נשים/גברים מסוימות/ים אבל לא כמו שזה קורה היום עם כל האובססיה שיש לאנשים לציצים ונשים בכלל.
&nbsp
&nbsp

oren399

New member
לגבי האובססיה אתה צודק

למה להוציא את הסקסואליות מהחזה הנשי? בוא נתקדם שלב. בוא נסרס את כל הגברים ואת כל הנשים, ככה שלא ימשכו יותר זה לזו. מה דעתך?

וחוץ מזה ממתי מופעי חשפנות הורידו את הסקסואליות מן האישה ומחלקי גופה? להיפך, הם רק עוררו גברים ברמה ביולוגית (אתה יכול להתכחש לזה, אבל זה לא בשליטתך השאלה מה אתה עושה עם זה זאת שאלה אחרת לגמרי). אם מישהו מעוניין להוריד סקסואליות מהחזה הנשי שיתחיל בחינוך ולא במופעי מין. ושים לב זה לא מה שהן מנסות לעשות: הן רק מנציחות את השימוש בגוף האישה בשביל למשוך תשומת לב ולקדם עניינים. לזה אתה קורא פמיניזם? הן מתנגדות לזנות, אבל בו בזמן טוענות שזכותה של אישה לעשות כרצונה בגופה? מי אמר להן שהן מייצגות את כלל הנשים? מי אמר להן שכל נשות העולם רוצות לבטל את המיניות שמיוחסת לחזה שלהן?

ואני שואל שוב - מה הן השיגו חוץ מהון?

waspaloy

Member
בקשר לעניין של ללכת עם חזה חשוף

כבר ראיתי באינטרנט נשים שהולכות עם חזה חשוף בשביל להוריד את הרגישות לחזה חשוף וזה אפקטיבי כשזה קורה בסיטואציה לא מינית כמו סתם הליכה ברחוב בחזה חשוף.
וגם יש שבטים ילידיים בהם הנשים הולכות עם חזה חשוף או ערומות(כמו הגברים בשבט) ואני לא חושב שהגברים שם יכולים להתלהב כל פעם שהם רואים ציצים גם אם הם כן היו מתלהבים מיזה בהתחלה.

אני מדבר פה על העיקרון ולא על הקבוצה פמן, ובקשר לפמן(או לכל קבוצה דומה) אני חושב שצריך לבדוק ולחשוב פעמיים אם הקבוצה הזאת לא סתם צבועה וסתם מחפשת להתלונן או לנגח את "הפטריארכיה" בשם ה"פמיניזם", וסביר מאד שפמן היא קבוצה כזאת כי אני בספק אם לנשים בקבוצה הזאת יש באמת בעיה עם כך שגברים נמשכים לנשים(ולציצים שלהן) באופן אובססיבי וסביר שהן ממש לא רוצות שגברים יפסיקו לעשות את זה גם אם הם משננות איזה סלוגן או שלט עם מסר כזה.

יש הרבה נשים "פמיניסטיות"(במרכאות) שרק רוצות לתת לנשים את הכל ולהתלונן על כל דבר באופן צבוע, לדוגמה היה לי פה דיון עם מישהי שהתלוננה על כך שהאישה "נתקעת" עם הילדים בבית בזמן שהגבר נהנה לו(כביכול) בעבודה כל היום אבל בעניין ביטול חזקת גיל הרך ואימוץ הורות משוטפת או נתינת הילדים לאבא כשזה מתאים היא התנגדה לכך בתוקף והתעקשה על כך שהילדים צריכים להיות בחזקת האמא בזמן שהאבא מממן את הילדים ובעיקר אותה מרחוק.

oren399

New member
אני מכיר היטב את התופעה "פמיניסטית כשנוח לי"

נתקלתי בתופעות כאלה בעבר. מבין אותך. איך הן נוגחות בפטריארכיה? זה שהן חשפו ציצים, זה רק חיזק את הדעה של הגברים הפטריארכליים שצריך להחזיק את האישה תחת קונטרול, אחרת היא מתדרדרת. זה רק מחזק את המחנה השמרני באותה המדינה. אם פרצו לך לבית כמה וכמה פעמים יש מצב שתשקול לשים אזעקה ולא תוותר על דלת הכניסה - זה עובד על אותו הרעיון עם הפטריארכיה. חלק מהמשתתפות שלהן התצטלמו למגזינים כשהן עירומות לחלוטין ובצורה מינית ובוטה. הן בעצם רק מנציחות את השימוש בגוף האישה בתור אובייקט שמשדר מין ותו לא. עוד דבר, הן לא יוצרות שום מעשה שבאמת יעורר אנשים לשנות את דעתם. אדם בוגר יתקשה לקבל מופע ילדותי ברצינות, אני למשל לא מוכן לקבל זאת למרות שאני בעד זכויות נשים בעולם המתפתח.

Berethor

New member
זה שאתה רואה בכל אישה שחושפת את גופה אובייקט מיני, זאת בעיה

בחשיבה שלך ולא בחשיבה של פמיניסטיות שבוחרות לחשוף את גופן. איך אתה יכול להשוואת את מה שהן עושות לפריצה לבית? מזה בדיוק עניינך אם הן מסתובבות טופלס? על אותו עיקרון גברים עם חשיבה דומה לשלך חושבים שמותר להם לגעת באישה רק משום שהיא מסתובבת חשוף, ואחר כך הם מאשמים את האישה בכך, וזה בדיוק מה שמצעד השרמוטות מתנגד עליו, המסר הוא שאסור לגברים לעשות את זה אפילו אם האישה מסתובבת בלבוש חושפני, טופלס או אפילו בעירום מלא. לא במקרה שבחברות שמרניות בלא מעט מהמקרים יש תגברים הכי סוטים, ככה זה גברים שלא לומדים לשלוט על עצמם גם כאשר הם רואים נשים חשופה. אתה לא מבין שאפשר לראות אישה חשופה בלי לעשות מזה ביג דיל לטוב או לרע?

oren399

New member
גם עם אנלוגיות יש לך בעיה?

לא, אני לא מבין אנשים שכל תכליתם זה לאפשר חופש שמטריד אחרים. אנחנו חיים בחברה המערבית, לא בשבט אפריקאי ולא בחוף נודיסטי. אין לי שום בעיה לכנסים נודיסטיים כשכולם שותפים לרעיון. אף אחד לא לקח מהן את הזכות על גופן, זכותן לעשות בו כרצונן כל עוד זה לא נוגד את הזכויות שלי. זכותן להתהלך עירומות בדירתן, זכותן לקעקע אותו, זכותן לסרב ליחסי מין עם גבר כלשהו - איפה טענתי אחרת? הגוף הוא שלהן. אתה מתקשה להבין שחופש זה לא לעבור למצב כאוס, חופש תמיד מוגבל, אתה לא לגמרי חופשי. את האמת אני לא מבין מדוע לבטל מובנים אירוטיים שמתקשרים לחלקי גוף מסויימים? הבעיה לא במיניות שמתקשרת (נכון להיום) לחזה הנשי. הבעיה בגברים שלא יכולים לשלוט ביצרים המיניים שלהם. העצה המגוכחת שלך (חשיפת חזה נשי על מנת להוריד את רמת ההטרדות והתקיפות המיניות) רק מעידה על כך שאתה רואה בחזה הנשי את הגורם בבעיית ההטרדות, ולא במודעות גברית וריסון עצמי בלי קשר לכמות האיברים הנשיים החשופים בפניו. פרט לכך שהיא מגוכחת, היא גם לא מאויישת. אני לא רוצה להוציא אותך אידיוט, אבל כנראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר. השבטים האפריקאיים הם קהילות מאד שמרניות ופטריארכליות, ותרבות האונס שם פורחת למרות שהנשים מתהלכות עם חזה חשוף.
וכמו שאמרתי כבר, מה הקשר בין הישבן החשוף שלי לרמת החופש שלי? אם לא אחשוף את ישבני, לא אהיה חופשי? סביר להניח שאתה פשוט לא חופשי לקבל ביקורת

Berethor

New member
אנחנו גם לא חיים במאה שערים או בערב הסעודית, בחברה המערבית

יש הרבה יותר חופש לחשיפה של הגוף ופמן לוקחות את זה צעד אחד קדימה, אני לא רואה איזה כיעוס זה יוצר, למה אם גבר מסתובב טופלס אתה לא רואה בזה כאוס אבל שאישה מסתובבת טופלס זה ישר כיאוס מבחינתך? זה לך אין מושג על מה אתה מדבר, רוב אפריקה היא מוסלמית, ונשים לא מתהלכות שם חזה חשוף, הן מהלכות שם עם בורקה, בדיוק כפי שאתה אוהב, ואלו הם המקומות הכי שמרניים ופטריארכליים באפריקה, החברה השבטית באפריקה כיום היא לא אחוז גבוה מהאוכלוסייה.

oren399

New member
תמשיך להקצין את הדעות שלי

הרי קשה לך לפתח דיון ענייני בנושא, ואתה חש צורך לרדת לרמה הילדותית של פמן. שמע, לפחות הן עושות כסף מזה
אז אל תעבוד בחינם כשאתה מגן באופן נחרץ עליהן. מי אמר לך שאני תומך בחשיפת חזה גברי? גבר שהולך ברחוב עם חזה חשוף במקומות שאינם חופי ים, הבית שלו, מקלחות, בריכות, לא משכיל במיוחד בשביל להבין שזה מטריד. חשיפת החזה הנשי? על זה קם ונופל החופש של האישה? כשתקרא ותבין את דעותיי באמת, תבין מה האבסורד בדעתך הילדותית שמשטחת את מורכבות החברה. אני כבר אמרתי איפשהו בשרשור, שאני לא בעד ביטול המיניות. אני לא רואה משהו פסול במיניות הגבר או האישה שבין היתר קשורה למה שאנחנו מייחסים לחלקי גופם. אני פשוט מבין שלא כאן טמונה הבעיה, אבל אתה לא מצליח להבין. כשתתחיל להסתכל על העולם בעיניים ביקורתיות, ולא בעיניים של ילד מתבגר אולי תבין שחופש לא תלוי רק בפיסת בד.

למעלה