מצ'עמם!

RichardSmith

New member
גם אני יותר...

התכוונתי על מחסומים בשטחים (אף על פי שהם לא בדיוק מיעוט ישראלי כי אם שייכים לקבוצה פלשתינאית בלי מדינה...)

sagima

New member
הם לא אזרחים

ועל כן המושג "ישראל כמדינה יהודית" לא קשור אליהם, זה כמו שאתה תתרעם על זה שאתה צריך להוציא ויזה בשביל לנסוע לחופשה קצרה בניו-יורק, אבל אתה לא אזרח של ארה"ב ככה שהם לא חייבים לך שום דבר. אגב אם אתה תרצה לבקר בשטחים אף אחד לא יעכב אותך במחסום (אלא אם כן השטח מוגדר כצבאי סגור, ואז אסור לך להיכנס עפ"י חוק).

RichardSmith

New member
כמובן.

אפשר להביא את הדוגמה שטוענים שמשרד הפנים מפלה בין הרס בתים לא חוקיים במזרח ירושלים של אזרחים ערבים תושבי ישראל לבין יהודים. או רצח 13 הערבים במהומות אוק' אשר הוביל לאינתיפדת אל אקצה ב 2001, הם היו אזרחים גם כן.

sagima

New member
א. "טוענים" ... א.מ.ל

ב. אני לא אומר שאין הפליות אבל לא בהוראות הממשלה, לפעמים אנשים עושים מה שבא להם. ג. גם בהפגנת הסטודנטים כמה מפגינים הגיעו לבתי חולים, והם יהודים, נכון שהם לא נהרגו אבל באמת צריך להשוות בין רמת האלימות בהפגנת הסטודנטים לבין רמת האלימות במהומות אוקטובר? וגם שם, זאת לא הייתה הוראה של הממשלה. טוב, נראה לי שגלשנו כבר רחוק מידיי, רק רציתי להגיד שצריך לקחת את הדברים בפרופורציה ולהיות אוביקטיבים.

RichardSmith

New member
אי אפשר להיות אובייקטיבים...

אבל זה כבר מטה-פיזיקה.

dani california

New member
אזרחותתתת לאאאאאא:(

ותנ"ך, ומתמטיקה וספרות וכל הדברים האלו שצריך ללמוד אליהם :(((((( וללל לעלות לירושלים דווקא יעשה לי טוב :)

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

ללמוד זה נהדר! כל דבר! אילו אולמרט היה יודע את התנ"ך, הרי יש את הנבואה: "מצפון תפתח הרעה"!

אם אולמרט היה יודע תנ"ך...

אז הוא היה יודע ש"עם קשה עורף" הוא לא דבר חיובי... (למי שהקשיב לכל הנאומים שלו במשך המלחמה)

שאלה טובה...

אני, בכל מקרה, גרה בצפון. אז די היה איכפת לי מה הוא אומר.... (אחרי נאום או שניים כבר הבנו שאין מה לבזבז את הזמן והחשמל עליו...)

RichardSmith

New member
איך העובדה שאת בצפון משנה משהו?...

כאילו הוא היה אומר מידע חיוני בנאום...

majsbi

New member
נהממ

לא מצעמם בכלל! יש יותר מדי דברים על הראש.. עוד 28 ימים בגרות ראשונהההההההההההה במתמטיקה!! אבוי. והמורים חורשים את המוח אבל נחמד. תהנו עם השיעמום אני הולכת ללמוד תנ"ך. :(

mar blue sky

New member
התכוונתי:

שתנ"ך בטוח יותר טוב ממתמטיקה כי מתמטיקה זה השטן = המיקצוע הנורא ביקום!

למעלה