מצפים ללימודים ב
אנשים

אני חייבת להגיד שאני ממש לא זוכרת

כלום,בגלל זה שאלתי איפה אפשר להשיג פרקים
אבל לא נורא בטח ג'טיקס ישדרו שוב והכל כבר יתבהר

remundo

New member
אפשר להשיג את כל הפרקים באנגלית

דרך אתר מוכר , ובטח גם ביפנית אפשר אבל זה לא עוזר למי שלא מבין יפנית. אפשר להשיג את זה ביפנית עם כתוביות באנגלית מכמה אתרים, כמה מהם מוכרים, וכמובן שאפשר לנסות ולראות מה מכל זה נשאר ביוטיוב (הם מוחקים משם אנימציות בכמויות, אז אולי כבר לא נשאר, אבל פעם היה שם לפחות את כל ארבעת העונות באנגלית, ובטח היו גם די הרבה פרקים בשפות כמו ספרדית, גרמנית, צרפתית ואיטלקית.) (לדעתי שווה לראות את זה ביפנית- או בכל שפה אחרת שהיא לא אנגלית או עברית- רק כי יש להם את השמות המקוריים והפסקול הנהדר, ומצד שני האמריקאים שיפצו קצת את הטקסט ובישראל תרגמו את הטקסט האמריקאי ולא היפני, כך שלנו היה דיג'ימון הרבה יותר מצחיק וברור מהגרסה היפנית העמומה.) (בקיצור, לכל גרסה יש היתרונות והחסרונות שלה ולדעתי שווה לראות את שתיהן, אבל אם את רק רוצה להזכר זה לא משנה מה תראי.)

remundo

New member
תלוי איזה את רוצה לראות

יש שם שש פרקים מהעונה השלישית- טיימרס כל הפרקים של העונה הרביעית- פרונטייר וכל הפרקים של העונה החמישית- סייברס (שעדיין לא הגיעה לארץ, אבל כן הגיעה לארה"ב, מה שאומר שהיא בדרך, גם אם האנשים שייבאו אותה ארצה עדיין לא מודעים לזה.) ממה שהבנתי את דוקא רצית להזכר בשתי הראשונות, ואף אחת מהן לא מופיעה באנימה-עדן. (האתר עם ה-3 דיג'ימון)

Digi Lista

New member
עזבי מחמאות,ישר שוחד כספי../images/Emo3.gif

כלומר מה אני אוכל לעשות במחמאות?
עדיף מתנות חומריות(בדרך כמובן לעשיית המיליון הראשון שלי...)
תרגישי כאן ב
ובאמת פטאמון(של טי.קיי,זה עם הכובע הירוק וזה משעשע כי היום הוא עלה בהקשר אחר לגמרי אצל אח של ילד מהכיתה בה אני עובדת...)חמוד לאללה

Yuske

New member
*הולך עם שלטי מחאה ראנדומאלים*

(שבהם כתוב) "מחמאות הפכו להמחאות!" *הולך ראנדומאליות ברחבי בחדר*

יש לו צורות מתפתחות

"צורות מתפתוח"" חח מהזה פוקימון.. אבל יש לו את הדבר הזה שמתפתח למשהו עם קסדה וכנפיים אני מתה על הדמויות שלו חייב שיהיה פה שרשור רענון

chi12

New member
זה בידיוק מה שרציתי להגיד!

אבל אם כבר אמרת אני פשוט יצטרף לדבריך ^_^

Oukami Kun

New member
מכיוון שהשרשור נוצל

אז אין סיבה שיכעסו עליי, כי עשו זאת לפני... רק רציתי לקפוץ להגיד שלום
פורום דיג'ימון זה סוג של הבית כאן בתפוז. כ"כ הרבה דברים יצאו לי מהמקום הזה... יואו איך בא לי שרשור לילי D: אז סתם שתדעו שלא שכחתי אתכם. אני פשוט לא ממש נכנס לכאן יותר. אוהבים אותי עדיין?

meytar

New member
בטח../images/Emo24.gif

טוב לראותך אותך כאן. לפעמים יוצא לי גם לראות אותך בפורום פאנפיקים. ("ההודעה מנוסחת בלשון נקבה, אך מיועדת גם לנדב."
) אז, האממ, שלום^^

Digi Lista

New member
מי שעוזב הוא בוגד-כבר לא אוהבים אותך../images/Emo191.gif

ועוד מעיז לנצל שרשור תמים(זה שעשו זאת לפניך לא אומר כלום,כאילו מה אתה חסר אישיות משל עצמך שאתה מחקה אחרים כמו איזה צ'יפופו?
)
סתתתתםםםםםםםםםם
מה קורה נדבי,איך החיים?למה אתה לא מנסה איזה שרשור לילי לזכר הימים הטובים?

למעלה