מצתרפת רישמית וגם את דעתכם...

sweet pita

New member
בסוף היום אחרי הכול

אם אין לך מחסן ומערך ובסוג הסחורה שאני מוכרת הרווח הוא בין 10-20% נטו. שווה או לא שווה זה כבר שאלה אחרת . הסחורה היא החזרות של חניות כמו BestBuy, The Source, CircutCity, Walmart.Target וכו'. יש בדרך כלל כריש גדול שקונה מכולה במיליון דולר מאחד הרייטיילים הגדולים והוא "נפטר" ממנה בסקידים מתחיל בדר"כ ב 25K-15K ועולה מעלה. מקצוענים מקימים מחסן עם טסטרים ומתקנים ומחסנאים ושייפניג והם קונים סחורה ב 100,000 כול פעם. אחרים כמוני קונים פחות ועושים הכול לבד : מעלים ושולחים בups. בשבילי זה די מהצד כי יש לי די הרבה על הצלחת עכשיו. מכיוון שאנחנו עושים את זה כבר כמה שנים אני יכולה להגיד לך שלעשות כסף לדעתי באי-בי זה רק בפולטיים ובשביל זה צריך די הרבה כסף התחלתי לקנות סחורה ולהקים מערך : שוב דעתי האישית ב ל ב ד
מה חשבת למכור?

zoti

New member
חשבתי למכור דברים דומים כי תחום

המשחקים הוא התחום שממנו אני מגיע. עבדתי בעבר בפיתוח משחקים. אם את קונה החזרות, איך את מתקנת מכשירים מקולקלים ? אני מניח שלא כל ההחזרות הם מכשירים מקולקלים אבל חלק בטוח כן או שחסרים בהם דברים. איך את מגיעה ל"כריש" הגדול וקונה ממנו ?

sweet pita

New member
בנושא הזה של לתקן

אז בהתחלה היה לי בחור שתיקן את האקס בוקסים , אבל איפלו שעשינו להם טסטס היו החזרות שאחרי כמה פעמים הם לא עבדו. אז מה שעשינו התחלנו לשים אותם כ as is ולמרבה הפלא הם עדיין נמכרו ברווח(אומנם פחות מהתקינים) ולא היינו צריכים לשלם למתקן. במקרה של משחק אם הוא לא עובד אז הוא לא עובד והוא הולך לפח. אבל היה לו אולי שניים כאלה מתוך מאות. את הכריש מצאתי באינטרנט בגוגל על returns, lots, wholesale עד שעלה האתר שלו. אגב חלק המרווחים זה המשלוח. לנו יש עם ups דיל של הנחה של 40% על משלוח : כך שאנחנו מרוויחים גם אם אנחנו מוכרים בעלות.

duncken

New member
פיילוט

אם עלות המוצר אינה גבוהה אפשר לנסות פיילוט של 2-4 חנויות. לקחת תקופת זמן של 60 יום ולראות איך הגביה. גם אם תסכמי איתם על 30 יום מישהו הבטיח לך שבאמת תקבלי את הכסף? נישמע טיפשי במדינה שמחשיבה עצמה מערבית צריך לעשות כאלו דברים אבל בגלל זה אני לא פתחתי עסק בישראל..

sweet pita

New member
או! קלטת בול לחששות שלי!

זה רעיון לא רע הפיילוט של ה60 יום. אני אפנים : תודה!

afikiminfo

New member
לכי אחרי קוקה קולה/חברות הסלולר ו..

תמר שלום ישנו המודל של חברות שמתאמות תשלום עוד לפני קבלת הסחורה. אם ניקח לדוגמא את קוקה קולה בארץ, הנהגים לא פורקים סחורה לפני קבלת המזומן. דוגמא נוספת היא חברות הסלולר - לא תקבלי לא מכשיר ולא שרות טרם הסדרת התשלום. למה שלא תעבדי עם חברת כרטיסי אשראי ותגבי עבור הכל בכרטיס אשראי? תוכלי להתנות את אספקת הסחורה בתשלום מראש היות ואינך נמצאת כאן כדי לגבות. שיהיה בהצלחה אלי

sweet pita

New member
זה גם רעיון טוב.

שאלה אם רשתות כמו שילב משלמות מראש. מן הסתם עד שאני לא אשאל אני לא אדע

mentorit

New member
שילב זה כמעט מונופול

הם קובעים את התנאים ולא את... ולמיטב ידעיתי הם תמיד יעדיפו ייבוא עצמאי (כמו שעשו עם מותג טייני לאב)

dror101

New member
פטנט בתחום מוצרי תינוקות

הנני בעל זכויות שיווק בכל העולם של פטנט בתחום התינוקות . מדובר במוצר בטיחות מדהים זול ואיכותי. אשמח לקבל פניות לשיווק במסרים

הפצת מוצר לתינוקות בארץ.

הי תמר, כיועצת עסקית אני מבינה את החששות שלך. אני ממליצה שראשית תקבלי בלעדיות ליצוג בישראל מהחברה בחו"ל ואולי תהיה הנצחגה שלהם כנגד עמלה. מכיוון שאת שם ומכיוון שאין לך הכרות עם הענף בארץ הייתי מחפשת קשר עם מפיץ מוביל בתחום וחותמת איתו חוזה הפצה. קיימת אפשרות שהמפיץ יזמין מהחברה בחו"ל, דרכך, הוא יהיה אחראי לתשלום, ואת תהני מהעמלה שלך (BACK TO BACK)לאחר שהמפיץ ישלם ליצרן. במקרה הנ"ל את לא רצה לגבות וכו'. סביר שהמרווח שלך יותר נמוך, אך הכסף והשקט שלך מובטחים. אפשרות אחרת היא שוב לשתף פעולה עם מפיץ טוב ולהבתחלק איתו במרווחים. להפיץ לבד לא הייתי ממליצה לך בגלל חוסר ההכרות עם השוק ... בהצלחה, יעל גולדמן שי יועצת עסקית GOLD-WAY יעוץ, אימון והדרכה כל הדרך להצלחה www.goldway.co.il

למעלה