מקבלות מצטרפות חדשות?

hagit2000

New member
מקבלות מצטרפות חדשות?

שלום לכולם, שמי חגית, ואני אמא שלי שני ושל גיא. שני נולדה בשבוע 28 במשקל קילו. היום היא כבר בת שנתיים ועשרה חודשים. גיא נולד ב- 16/6 במשקל 2.620 בשבוע 36+6 - חוויה מתקנת לכל הדיעות. בהריון הזה "ביליתי" כמעט 3 חודשים בשמירת הריון מלאה. הלידה עצמה לא היתה חוויה מדהימה, ויצאתי ממנה עם תפר גדול ומציק. רק אתמול הצלחתי לשבת... תגידו, התפרים האלה מתאחים לגמרי או שנשארת צלקת? מתי מפסיקים לחוש אותם?

Joy107

New member
חגית שני וגיא..

ברוכים הבאים
!! בטח שמקבלות מצטרפות חדשות ואפילו בשמחה!!

הי חגית ../images/Emo140.gif

מה שלומכם? איך שני מסתדרת עם גיא בבית? היא מפתיעה אותכם? מקווה שקל לך עם שניהם בבית (לי התקופה הראשונה הייתה מאוד קשה) ואיך גיא? רגוע? איך הולך עם ההנקה + שני? היא מקנאה? ובקשר לשאלה שלך: הפסיק לכאוב לי אחרי כמעט חודש אבל הרגשת "נמלים" ולפעמים כאב נמשכו עד שעופרי היה בן 9-10 חודשים. יש לי צלקת, אבל עשו את הניתוח כל כך למטה עד שלא רואים כלום, גם עם התחתונים הכי קטנים
. הרפואה הסינית אומרת שמי שעברה ניתוח קיסרי - כדי להיות מטופלת במחטים כדי לאזן את הגוף מחדש. מקווה שתרגישי יותר טוב עוד כמה ימים.

hagit2000

New member
לא ילדתי בקיסרי הפעם

כנראה שלא הייתי מובנת. קיסרי חירום היה לי עם שני. את הקטע הזה אני מכירה. הפעם ילדתי רגיל, אבל עם ואקום (מצרפת קישור לסיפור המוזר של הלידה שלי), ועשו לי חתך די גדול ודי מציק. שני מצד אחד שמחה אבל מצד שני קשה לה. היא מתווחכת איתנו על כל שטות, ואנחנו (בעיקר אם לא ישנו בלילה) נופלים בכל המלכודות אחת אחת. בינתיים קשה. השילוב הזה של כאבים עם חוסר שינה בלילה עם ילדה בגיל המרד מוריד לי שנים מהחיים. אני מקווה שבהמשך יהיה קל יותר. ההנקה בינתיים הולכת בסדר (8 ארוחות ביום). שני גם רצתה בהחלה לינוק, אבל זה עבר לה.

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

לא הצלחתי להבין-הם התחילו את הניתוח ובסופו של דבר יילדו רגיל? ילדת בהרדמה?

hagit2000

New member
סיפור הלידה

לא הייתי מספיק מובנת בהודעה שלי, אז הנה קישור לסיפור הלידה המוזר שלי.

קלריסה

New member
אכן מוזר. וכמובן מלחיץ

הרופאים האלה... העיקר שהכול נגמר, מה אני אומר לך? אז רגע, מי הכותב כאן עכשיו? כי הבנתי שאת סיפור הלידה כתב האב המאושר

hagit2000

New member
את הסיפור כתב ניר

האבא המאושר בפורום של הורים לפגים - הפורום שהחזיק לי אצבעות לכל אורך שמירת ההריון, שהפעם הלידה לא תיגמר בלידת פג - וזה עזר!!!
עכשיו אני (חגית) כותבת.

new mermaid

New member
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה!../images/Emo142.gif

פתחתי את הקישור בשתי ההודעות, רק כדי לגנוב עוד הצצה בגמדון החמוד שלך... יופי של סיפור!

yaelia

New member
מזל טוב להולדת גיא

יש לו גומה בסנטר? זה כל כך מקסים. תשובות אין לי, כי גם אני ילדתי בקיסרי, אבל ברוכה הבאה אלינו.

hagit2000

New member
כן, יש לו גומה בסנטר

ואין לנו מושג מאיפה הוא הביא אותה. אין לנו אף אחד במשפחה עם גומה כזאת...

גם לי היה תפר גדול ומציק....

אחרי שבועיים הוא התחיל להשתפר,והיום,תשעה חודשים אחרי,מורגש,אבל לא ממש מציק.

hagit2000

New member
סיפור מהזוית שלי?

לא חשבתי לכתוב. אולי בהמשך... כאן צרפתי באמת את מה שניר כתב, כדי שיבינו קצת יותר באיזה מצב אני נמצאת.

1במיה

New member
תפרים../images/Emo5.gif

זה מאוד כואב אבל זה יעבור. בלידה הראשונה עשו לי תפרים ועד שרוני הייתה בת 1.5 עדיין כאבה לי הצלקת לפעמים. נראה לי שיש שם שארית צלקת קטנה (2.5 אאחרי) עם שי תודה לאל לא חתכו אותי

hagit2000

New member
1.5???

חודש וחצי? שנה וחצי? בכל מקרה זה נשמע לי הרבה זמן
הצלקת המשיכה לכאוב לך ככה סתם או שבעקבות משהו (פיפי, יחסי מין וכו')?

1במיה

New member
../images/Emo9.gifשנה וחצי

היו ימים שפשוט הרגשתי את הצלקת וזה לא היה נעים ןהיו ימים שהיה לי כאב (לא יודעת להסביר את סוג הכאב)לא בעקבות יחסי מין ובוודאי שלא קשור לפיפי (רק בהתחלה שהתפרים טריים הפיפי שורף באיזור התפרים) אם זה מנחם אותך היו גם כמה ימים שלא כאב לי בכלל
זה יעבור. לי בכל אופן זה עבר ואפילו ילדתי שוב

hagit2000

New member
שנה וחצי ../images/Emo5.gif ???

אפילו את הצלקת של הניתוח קיסרי לא הרגשתי כל כך הרבה. אויש, אני ממש מקווה שאצלי זה יעבור מהר יותר...

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

ומקווה שהכאבים של החתך יעברו מהר (אצלי הוא בבטן, אז אין לי תובנות בנושא...) וכמובן, מזל טוב ללידתו של גיא המתוק!

למעלה