מקבלות מצטרפות חדשות?

ברוכים הבאים../images/Emo70.gif

את ודאי יודעת ש"עקבתי" אחריך וכל כך שמחתי לשמוע על החויה המתקנת (אף אם המוזרה משהו). גיא מדהים. באמת. לגבי התפרים: ממש אוטוטו הם פחות יציקו ואז, בהדרגה, זה ילך ויעלם. עדיין זה עלול להיות מורגש גם חודשים רבים אחרי. מקווה שאת שייכת לאלו שלא תשאר להן המזכרת הזו. בינתיים, לשטוף ככל האפשר, אפילו 8-9 פעמים ביום. מים וסבון (אצלי השרותים קטנים, אז המקלח מגיע בקלות לאסלה וככה היה פשוט לשטוף בלי התפשטויות מיותרות). שמחה שבאת!

nubi

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

את התפרים הרגשתי טוב מאוד. למעשה כמעט חודש לא יכולתי ללכת. עכשיו (כמעט 7 חודשים אחרי) נשארה צלקת שכואבת אחרי XXX. מוזר שהכאב הוא רק אחרי ולא בזמן...

isidora

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בסוף לא יצא לנו להפגש בזמן שהיית בשמירה אבל אולי בזמן החופשה... אצלי היו מעט תפרים והם כאבו שבועיים והציקו עוד שלושה שבועות. היום אני כמעט לא מרגישה אותם, רק לפעמים (אבל עוד לא בחנתי אחרי XXX אני אדווח
) אני מזכירה לך את מפגשי האמהות והתינוקות בבית הפתוח (כשתרצי פרטים שלחי לי מסר...) התאוששות מהירה וחוויות חיוביות

isidora

New member
אני רואה שבסוף ילדת ברמב"ם

מוזר לי שזה היחס שקיבלתם מד"ר דרוגן, הוא היה אחר לגמרי בלידה שלי, מאד נחמד וקשוב... אני מקווה שהחוויה בכללותה היתה חיובית (האחיות במחלקה נהדרות וחדר ההנקה מאד נוח)

hagit2000

New member
הוא גם התנהג אחרת

כשעשיתי אצלו את המי שפיר באופן פרטי. אבל בחדר הלידה הוא היה ממש אנטיפת. הלכתי לרמב"ם בגלל הרופאים, ובקטע הזה התאכזבתי. הם יותר דאגו לכסות לעצמם את התחת, מאשר להקשיב לרצון שלי. אבל במחלקה היה לי נפלא. לקחתי ביות מלא. היתה לי מיטה ליד הים. נהניתי מכל רגע. כשרציתי להניק, קבלתי הדרכה צמודה. האחות באה אלי למיטה ועזרה לי שוב ושוב עד שקלטתי. אין ספק שהיתה לי חוויה מתקנת במלוא מובן המילה!

יעלי ס

New member
המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif

זוכרת אותך עוד מהפורום הריון ולידה. שמחה מאוד שמשכת את ההריון כל כך יפה! לא יכולה לצערי לעזור לך בקטע של צלקת,כי ילדתי בסוף בקיסרי

למעלה