מקבלים יפה את יואב בארץ

מקבלים יפה את יואב בארץ

אתמול היה משחק כדורסל לזכרו של איזה שחקן ותיק, בין מכבי אוסישקין לקבוצה המקומית (שארחה את המשחק) ויואב שיחק מאחת הקבוצות. באמצע המשחק אחד השחקנים היריבים ירד על יואב שהוא גרוע שהוא המתמודד הראשון שעף מהתוכנית, והם התחילו ללכת מכות, והמשחק נעצר באמצע בגלל האלימות.

אוהד 49

New member
נכון, גם אני שמעתי../images/Emo6.gif

אבל אתה בטוח שהוא היה בקבוצה שמשחקת על הפרקת? אני דווקא חושב שהוא היה בקהל, ואיזה אחד ירד עליו באמת בגלל שהוא היה הראשון שעף, ואז התחממו העיניינים והלכו שם מכות והמשחק הופסק.. חחח..הזוי....

סאמוואן

New member
כן גם אני קראתי את הכתבה..

בתור אחת שחולה על כדורסלנים זה לא ממש שימח אותי...מסכן שלי..אבל בתכלס אני בטוחה שהוא לא רצה לפוצץ ככה את המשחק.. ותיקון קטן...זה היה הפועל אוסישקין לא מכבי..

סאמוואן

New member
היי לא לצחוק עליו...לא יפה..

בבקשה לא להתעסק עם שחקני מכבי...אחרת זה יעבור דרכי

אוהד 49

New member
ודרכי../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

האמת אבל..שמעת?? הוא שוחרר!! וואי איזה מסכן מה הוא עבר.. שמעון מזרחי יצא גבר, איך שהוא הצליח לשחרר אותו. ממש כאב לי על ביינום נישבע לך, לראות אותו ככה, ממש כאב הלב עליו..אני מניח שאפילו אלה שלא אהבו אותו (לפחות בהתחלה) התחברו אליו ברגעים האלה. אבל העיקר שזה ניגמר! במיוחד בשבילו..

סאמוואן

New member
כן וואי מסכנון שלי

אני כל כך אוהבת אותו...זה ממש לא מגיע לו כאילו תכלס לא נראה לי שהוא עשה משהו בכוונה..וחבל שכשהוא יעזוב לקבוצה אחרת יהיו לו כאלה זכרונות מהארץ שלנו...טוב מזל שהוא לא עוזב בינתיים..

אוהד 49

New member
כן../images/Emo24.gif...

ממש כאב לי הלב עליו..העיקר שהשתחרר, ונקווה שיהיה טוב

Jen74

New member
אני בטוחה שלבחור השני יותר כאב

כשהרכב של ביינום פגע בו ואז נמלט מהמקום.

Jen74

New member
הוא בושה למכבי

גם אם בית משפט יחליט שזאת הייתה תאונה ולא פגיעה במכוון, הבן אדם דרס וברח מהמקום.

למעלה