מקבלים יפה את יואב בארץ

אוהד 49

New member
הבנאדם כמעט מת שם!!

איך את יכולה להגיד את זה..את לא היית בסיטואציה עצמה! אני רוצה לראות מה את היית עושה עם היו באים מולך אנשים שמנסים לפגוע בך (ואת היית אחת).. הוא ניסה להגן על החיים שלו! מה ציפית? שהוא יפגע במישהו וייצא מהאותו לעזור לו? לשאול אותו "היי אתה בסדר?, אתה רוצה שאני אסיע אותך לבית חולים? שאני אזמין לך אמבולנס?" בזמן שבאים אחריו 10 איש שמנסים/רוצים לפגוע בו?? את לא היית בסיטואציה ואני גם מאחל לך לא להיות, לכן את לא יכולה לשפוט אותו!

Jen74

New member
לא, לא הייתי שם ועדיין, לדרוס בן אדם ולברוח

החוק קובע שזה תאונת פגע וברח ולא אני.

אוהד 49

New member
כן? שמעת על "הגנה עצמית"??

כשבאים אלייך 10 חבר'ה (ואמרו שהיה יותר) בשביל לנסות לפגוע בו..כל מה שחשוב לו זה להגן על עצמו, על החיים שלו.. כל עוד את לא היית בסיטואציה כמו שהוא היה בה, אל תשימי את עצמך בנעליים שלו...

Jen74

New member
what ever

זה לא רק ביינום, לא חסרים נהגים מטורפים על הכביש: עצבניים, עייפים, שיכורים. את כולם משחררים מוקדם מדי אם בכלל נותנים לנם עונש מאסר.

echerk

New member
יואב דווקא עושה רושם של בנאדם די אלים

כאילו כל הקטע עם הקוקוס שהוא ניפץ והכל...

אוהד 49

New member
חחח כן בואנ'ה פה הוא בכלל הרג אותייי../images/Emo6.gif

"כל אחד שיבוא לפה, אני אנצח אותו, ויעיף אותו הבייתה, אחרוט על הקוקוס את השם שלו, ויפצח אותו ל-2" דקה אחרי זה הוא כבר עף חחחחח...לא עבר אפילו מתמודד אחד...
שלא לדבר על זה שגם כשהוא ניסה לפצח את הקוקוס של מיה הוא בכלל לא הצליח! התפקשש לו
הקוקוס בכלל עףףף..חחחח (או שאולי הוא כן הצליח ופשוט לא ראיתי טוב
)

אוהד 49

New member
כשאני חושב על זה,

אז אסור לי לענות לך,שההוא לא יחשוב שהמצאתי עוד ניק......

AshkenaziAmiti

New member
תפסיק לעשות מהדברים שלי הגזמה

כשאתה עונה למישהו אחר כל פעם בשרשור שונה,אז סבבה ואתה כמו כל אחד אחר פה. כשאתה מנהל שרשור קבוע של "פוצי מוצי"(בערך מסכן את תוכן הדיאלוגים ההם) עם אותו בן אדם 5 פעמים רצוף ב5 שרשורים שונים,יש פה בעיה. ופסדר,צריך הפרעה קשה כדי לעשות את זה עם עוד ניק,פשוט בגלל שכבר ראיתי מרבי ניקים בתפוז שמגיבים על כל דבר עם כמה ניקים שלהם,נהייתי קצת פאראנואידי. וזה בכלל לא משנה אם זה אדם אחד או שניים,זה מציף את הפורום ולא קשור אליו בגרוש,שלא נדבר על זה שזאת שיחה פרטית לגמרי,אז צריך להפסיק עם זה

Jen74

New member
ממש בוגר

הבחור שירד על יואב שהיה בין הראשונים להיות מודח צריך להיות אידיוט מושלם. יואב הצליח להגיע למשחק מבין כל האנשים שניגשו למבחנים של התוכנית. הגיע לקבוצה של עשרים המתמודדים והצליח לשרוד על האי כמעט שבוע שלם והודח רק בגלל כישורים חברתיים ותו לא. לצחוק על בן אדם בגלל זה מראה על התנהגות מאוד לא בוגרת ומאוד לא חכמה.

LiRs Lullaby

New member
אך ורק בגלל כישורים חברתיים? ../images/Emo2.gif

אנחנו ראינו את אותה התכנית? הבנאדם טען שהוא למד חץ וקשת ואז פישל, כשהוא בכלל לא הצליח להחזיק אותם, שלא לדבר על לירות. כל היום הוא רק ישן ואכל ולא עזר להם בכלום. ביום הראשון כשכולם הגיעו לאי הוא היה הראשון להתמוטט. בחייאת, אפילו טינה לא נפלה כל כך מהר ושרדה את ההדחות הראשונות. להוסיף על כל זה את העובדה שהוא לא מודע בכלל למה שקורה סביבו - וניסה להדיח שלא בצדק את ליה!! - על זה הוא כבר קיבל בראש ועף.

נאלץ להסכים איתך.

לא שזה מצדיק "ירידה" של אנשים שיראו אותו, אך אין ספק שהאיש מרגיש מעצמו הרבה הרבה מעבר למה שהוא באמת מסוגל.

אוהד 49

New member
אולי הבנאדם שירד עליו סתם צחק איתו

והוא לקח את זה ברצינות..את לא יודעת כי לא היית שם.. גם אני לא יודע, אבל..אולי את צודקת. בכל מקרה, בגלל זה לפוצץ משחק כל כך חשוב? כאילו..בגלל החשיבות שהוא מסמל, לא בגלל המשחק עצמו.. זה משחק שהיה אמור להיות מכובד, לזכרו של מישהו (לא זוכר בדיוק מי) טוב, זאת המדינה שלנו...

למעלה