מקבץ שאלות 4
-

flor77

New member
מקבץ שאלות 4
-

במקרה הזה מדובר על מערכת השחזה? או משחיז סכינים?
the work sharp knife sharpener is the most universal, most versatile, and best personal sharpening system money can buy.

flor77

New member
מספר מונחים

adjustable angle sharpening guide- לגייד המעצבן הזה, אולי אפשר לקרוא מנחה או כוון בינתיים אלך על כוון אז- כוון זווית השחזה מותאם/מתכוונן?

variable speed אמרנו שזה שינוי מהירות

premium flexible abrasive belts- אברסיב עוד מושג שאני תקועה איתו, ניסיתי לתרגם כך רצועות שיוף פרמיום גמישות?
sharpen כאן זה להשחיז?

The work sharp knife and tool sharpener, ken onion's addition with adjustable angle sharpening guide, variable speed and premium flexible abrasive belts is the ultimate solution to sharpen every knife you own

חן 1111

Active member
הצעות

adjustable angle sharpening guide- מוביל השחזה בעל זווית מתכווננת
variable speed מהירות משתנה
premium flexible abrasive belts- רצועות השחזה גמישות באיכות מעולה (abrasive הכוונה לרצועה מצופה גרגרים שוחקים, כמו נייר זכוכית, אבל בעברית עדיף פשוט רצועת השחזה).
sharpen כאן זה להשחיז? כן.
&nbsp
בקיצור: משחיז הסכינים והכלים של work sharp, בתוספת מוביל ההשחזה בעל הזווית המתכווננת, המהירות המשתנה ורצועות ההשחזה הגמישות המעולות של ken onion הוא הפיתרון האולטימטיבי להשחזת כל הסכינים שלך

flor77

New member
I've started out making

זה אומר- התחלתי לייצר סכינים או התחלתי בייצור? לדעתי זאת האפשרות הראשונה- לייצר, אשמח לאישור או תיקון. בנוסף עלתה בי תהיה אולי כשאומרים I've started out אולי יש גם כוונה לתחילת הקריירה בתחום המסוים?
I've started out making custom knives, handmade knives

flor77

New member
I mean, maintain

I mean נשמע לי "כאילו", אשמח לרעיון נוסף. to maintain זה לשמר או לתחזק את הסכינים מה מתאים יותר?
I mean how can I be a knife maker, and a designer for all them, all the big factories, and yet not offer a tool, to maintain those knives.

flor77

New member
מספר תהיות

יצרנית דרקס.. היתה בבעלות משפחתית וחברת ייצור? חדה ממוקדת (בעבודתה?) מאז 1973.
איך כדאי לתרגם כאן hand-built? לא בטוחה שבאופן ידני מתאים?
Derex maker of work sharp and drill doctor has been a family-owned and sharp and focused manufacturing company since 1973. Each tool is engineered hand-built...

flor77

New member
לא יודעת מתי sharpened זה מחודד או מושחז?

ניחוש שלי כאן- כל מה שצריך להיות מושחז? או לעבור השחזה?
it will sharpen everything from a lawnmower blade to a scalpel. It will sharpen everything that needs to be sharpened

flor77

New member
Based

מה יותר מתאים- בהתבסס על סוג הסכין או בהתאם לסוג הסכין?
you know you can change the angles of those knives to your needs, based on the type of knife that you're sharpening.

חן 1111

Active member
בהתאם, לפי...

אתה יכול לשנות את זווית השחזת הסכינים כרצונך, בהתאם לסוג הסכין שאתה משחיז.

flor77

New member
תהיות

לגבי מהירות, לא כל כך מצליחה לחשוב איך לתרגם כשיש לי "at" אולי לא העתקתי טוב? שמה קישור לקטע הרלוונטי 2:32
אולי יש לתרגם כאן at -כנגד? מהירות גבוהה כנגד רצועה גסה?

The grinding speed can also be adjusted. high speeds at a coarse belt will shape or repair a blade while low speed at a fine belt will hone the edge.

חן 1111

Active member
שוב לא שמעת טוב. זה with ובפעם השנייה and

בכל אופן התרגום:
ניתן לכוון גם את מהירות ההשחזה. מהירויות גבוהות עם רצועה גסה משמשות לעיצוב צורת הלהב או תיקונו, ואילו מהירות נמוכה ורצועה עדינה משמשות לליטוש סופי של הלהב.

flor77

New member
Abrasives

אני פשוט לא בטוחה עדיין מה זה אברסיב כאן. מנסה לתרגם את זה: אותם חומרי שיוף שאני שם במכונות הגדולות שלי, הם חומרי שיוף שנערמים כך שהאברסיב עצמו מתפרק וחושף קצוות להב חדים חדשים... אשמח להצעות ולתיקונים...

These are Norton Norax axe belts. These are the same belts that I use when I'm making custom knives. The same abrasives that I use on my big machines, they are an abrasive that is stacked up so the abrasive itself breaks down and exposes new sharp edges.

flor77

New member
abrasive off of them/ down to the cotton backing

מצטטת שוב את הפיסקה הקודמת כדי שיהיה הקשר. שני הביטויים האלה קשים מאוד להבנה אשמח לדעתכם...

These are Norton Norax axe belts. These are the same belts that I use when I'm making custom knives. The same abrasives that I use on my big machines, they are an abrasive that is stacked up so the abrasive itself breaks down and exposes new sharp edges. These belts will last until you've used all the abrasive off of them, and you're essentially down to the cotton backing

חן 1111

Active member
תשובה לשתי השאלות יחד

אברסיב זה החומר הגרגרי השוחק שמודבק על הרצועה ויוצר את רצועת ההשחזה. הרצועה היא רצועת בד שעליה מודבקים גרגרי החומר. הם מסודרים על הרצועה במבנה של ערימות או שכבות ולכן כשהשכבה הראשונה מתפוררת, השנייה ממשיכה לבצע את העבודה, וכן הלאה. עד שכל עובי החומר מתפורר. תסתכלי גם על הסרט, יש שם איורים שמסבירים את זה.
"אלו הן אותן רצועות בהן אני משתמש לייצור סכינים מיוחדות. אותם חומרי השחזה שאני משתמש במכונות הגדולות, החומר מסודר בשכבות כך שהוא מתפורר וחושף בכל פעם חודים חדשים. רצועות אלו מחזיקות עד לניצול כל החומר השוחק, ממש עד שמגיעים לגב הבד של הרצועה"

למעלה