מקבץ שאלות

flor77

New member
מקבץ שאלות

לכאורה זה מתחום של מדיה חברתית (המשך מאותו תחום שפרסמתי בשרשור הקודם) בכל אופן אעתיק לכאן את המקטעים שיש לי לגביהם התלבטויות ואם במידה ולא יהיה מובן משהו אשים קישור לסרטון, לא מרגישה הכי בנוח לשים דברים הזויים כאן..
תודה לכל מי שיעזור :)

flor77

New member
are gonna be responsible

are gonna be resposible כתבתי שאנו נראה שיהיו הגורם העיקרי (בהשגת ביטקוין)

futurenet which is the next Facebook that pays the people in Bitcoin and things like that we're gonna see, are gonna be responsible for getting Bitcoin.

flor77

New member
כן חשבתי להשתמש בזה, מרגיש פחות "זורם"

וכנראה שמה שהצעתי לא בכיוון, ניסיתי

flor77

New member
incentivised and encrypted social media network

התהיה שלי היא עם incentivised מצאתי שזה אומר להמריץ, האם גם לכתוב "משתלמת" מתאים לדעתכם?

תרגמתי כך
רשת המדיה החברתית הראשונה בעולם שהיא ללא צנזורה, מוצפנת ומשתלמת שמשלמת לאנשים

it's a trillion dollar industry with YouTube and Facebook and all these companies out there, but the people are getting paid and at futurenet it is the world's first uncensored, incentivised and encrypted social media network that pays the people

לא בטוח, אבל לדעתי

זאת הפעם הראשונה שמי משמשלמת לאנשים היא מדיה חברתית שהיא לא מצונזרת, מבוססת על תמריצים ומוצפנת

flor77

New member
סוס נראה לי דרך טובה לעקוף את זה

בנוגע למילה שכתבתי כי מדובר על תמריצים, יפה

flor77

New member
front-liners

front-liners, כנראה מושג מהעולם העסקי שהכניסו לכאן וגם אם זה אומר "אלו שנמצאים מקדימה/בחזית" לא מבינה מה רצו להגיד עם זה (דקה 1:23)

...in Bitcoin that passively 100% came to him and you can see right here, it's this front-liners he didn't sign up a single person...

flor77

New member
we've actually taken gift codes out

ה- out תמיד מסבך, אכתוב את התרגום שניסיתי:

העלנו את הקודים של המתנות והשתמשנו בהם כדי לשדרג את בני משפחתו שיכנסו למעלה מתחתיהם
העניין של למעלה, למטה זה קשור למיקומים שמשתמשים נרשמים נכנסים אליהם (להבנתי)

you look at these numbers.. we've actually taken gift codes out and applied those towards upgrading his family members up underneath them

Lhuna1

New member
לא העלנו

יותר נכון "הוצאנו" (בשביל להשתמש ב..)
אבל במשפט הזה הייתי פשוט כותבת "השתמשנו בקודים ..."

flor77

New member
כן גם חשבתי להשתמש בזה אבל בהמשך יש

apply.. וחשבתי שנכון לתרגם בתור להשתמש, אז לשני אנסה לחפש משמעות קרובה אין ברירה יש להיות יצירתיים עם זה תודה :)

flor77

New member
got on board with us / tree by ten forced matrix

get on board with us אולי הפכו למשתתפים עסקיים פעילים? מדובר על כסף שמשתמשים משקיעים אבל מכיוון שאני לא מבינה לעומק מה קורה בתוכנה הזאת ומה הם עשו, לא בטוחה כיצד יש לנסח את המשפט הזה אמשיך לבדוק.

בנוגע למושג השני ממשיכה לחקור מה רוצים להגיד עם זה by forced

this wonderful lady and her husband they got on board with us and fell underneath in this tree by ten forced matrix that's what future net is about the compensation plan

AlteredBeast

New member
לגבי הראשון אפשר 'הצטרפו אלינו'

לגבי השני - לא ברור מה המושג הזה אומר, בכלל. לא מצאתי משהו מועיל.
&nbsp
במקרים כאלה יש שתי אפשרויות: או לתרגם מילולית (מטריצת/מערך כוח), לתת את המונח המקורי בסוגריים ושיסתדרו, או (ולא תמיד זה אפשרי/כדאי) להשאיר רווח או שלוש נקודות (בתיאום עם הלקוח) במקום המילה שלא מבינים מה היא אומרת, באופן שמציין שהייתה שם עוד מילה שלא יודעים איך לתרגם. ברור שזו אופציה פחות טובה, אבל לפעמים אין ברירה.

flor77

New member
לגבי השני

אני ממשיכה לחפש חומרים על התוכנה הזאת זה צריך להיות קשור "בשיח" הפנימי והמונחים שקשורים בתוכנה שלהם כבר שעות עם זה זה ממש מבאס. מקווה שאצליח תודה

flor77

New member
buy-in / paying out

ממספר מיליונים המשמעות של buy-in -קניית מניות, רכש מפצה,
מבחינת קניית מניות לא נראה לי שזו הכוונה הם לא קונים מניות, והמושג השני שכתבתי נשמע די כבד ולא ברור...
paying out - מייצר רווח?

who would not do this on a One-time buy-in of 185 dollars this is paying out 7.4 million dollars

flor77

New member
in the infancy stages , the birth of the social media

גם כאן יש את on board...

בכל אופן מעט מורכב לנסות להעביר את זה לעיברית ניסיתי כך אשמח לדעתכם:
הוכחה של הזדמנות להשיג הכנסה פסיבית בשלבי ההתפתחות הראשוניים של פיוצ'רנט שאנו פועלים במסגרתה מזה 21 חודשים בפיוצ'רנט שבה רואים את תחילת לידתה של המדיה החברתית

proof of the passive income opportunity in the infancy stages of future net where we are now 21 months into future net where the birth of the social media aspect and we now have 1.5 million users on board on this platform

flor77

New member
is taking place right

is taking place right הדרך המיטבית לתקשורת שקיימת כעת?

you saw the decentralization of money, and now the decentralization of communication in social media which is the ultimate form of communication is taking place right now

למעלה