מקבץ שאלות OFF

ענבר1

New member
למישהו יש המלצה על מצלמה

דיגיטלית(כמובן) בטווח של 1300 שקל?

shay672

New member
מצלמת FUJI 5500 בעיות רבות

קניתי את המצלמה לפני חודש ויש בה בעיות שאני רוצה להדגים אשמח אם תעזרו לי לפתור אותן 1 - אי אפשר לצלם בצורה אנכית של כל הגוף זה יוצר תמונה כהה מדי ולא רואים טוב וברור 2 - פלאש חלש בצילום לילי יותר מ-3 מטר 3 - תמונות חושך בצבע ירוד ואיכות תמונה ירודה למדי 4 - בכללי האיכות לא משהו כמצופה ממצלמה של 2000 שקל מצלמה של CANON A85 שעולה כיום 1300 איכות הרבה יותר טובה מה שלא אמור להיות 5 - לא תמיד הפלאש תופס תתמונה והפלאש לא תמיד חזק 6 - הערות אלה בוצעו בצילום במצב AUTO מה שאמור להיות המצב הסטנדרטי שאפשר לצלם בו בכל מצב 7 - אי אפשר לצלם את כל הגוף בתצלום רגיל בלי להפוך את המצלמה אפשר רק בהרחקת הזום מה שיוצר תמונה קטנה ולא ברורה אין אפשרות שכל הגוף יהיה מצולם בבירור ובגודל שרואים

e y a l b

New member
עריכת סרט

ערכתי סרט וידיאו שצלמתי במצלמה דיגיטלית, סרט של 8 דקות שוקל 128 מגה איך ניתן להקטין בלי לפגוע באיכות (או לפגוע אבל שלא יפריע לצפייה) http://www.kfar-masaryk.org.il/privet/bikers/ כנסו לקישור הנ"ל " ... ליחצו על " להורדת הסרט עם הכפתור הימני וביחרו-שמירת יעד בשם DIVX הסרט הוא בפורמט www.divx.com- ניתן להוריד נגן ב [הסרט די כבד [128 מגה בהצלחה ותיהנו מהסרט

זקוק לעזרה ביחס למצלמת וידיאו

אינני מבין דבר מבחינה טכנית בתחום של מצלמות וידיאו ואני מחפש לרכוש מצלמה שתהיה קטנה מבחינה פיזית ושאפשר יהיה לערוך את הסרט, להציג במחשב וכו'. תקציב עד 3,000 ש"ח. על מה אתם ממליצים?

avik5

New member
שלום לכולם

אני זקוק לעזרה יש לי מצלמת אולימפוס c-50 וכל פעם שאני רוצה לראות את מה שצילמתי אני חייב לכבות אותה . האם זה ייתכן ? יש פיתרון למצב הזה ? בתודה .........

gold33

New member
איפה אני יכול למצוא טיפים טרם .....

רכישת מצלמת וידאו דיגיטלית אני לא יודע ם אני בפורום המתאים...... אם פה בפורום - אחלה ואם לווא אז היכן ? בגדול אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף (2000- 2500 ש"ח) מה אתם אומרים ? תודה

הורדת סרט ממצלמת MINIDV

1. כמה זמן לוקח להוריד סרט באורך 60 דקות, מהמצלמה למחשב דרך FIREWIRE משום מה אצלי זה כזמן הסרט, האם זה תקין או שיש דרך מהירה יותר לעשות זאת (תוכנה/הגרדה כלשהי במצלנה/במחשב) המצלמה היא PANASONIC NVGS35 2. הסרט תופס אצלי מעל 10 מגה - ונראה לי שאי אפשר לצרוב את זה על DVD אם מישהו יכול לעזור לי בעניין אודה מראש

IMAN14

New member
NIKON 5100

קניתי כזה לפני 3 חודשים בחו"ל. קודם כל מה דעתכם עליו?? והשאלה שלי היא- התריס שנסגר על העדשה שמכבים ונפתח שמדליקים נשבר שהוא(נמצלמה) קיבל מכה קלה מהשולחן אבל כל הדברים בסדר. אני רוצה לשאול אם זה ביעיה קריטית שחיבים לתקן אם כן איפה וכמה זה יעלה לי לתקן??? תודה מראש הפורום הזה באמת עוזר לתלמים חובביים.

כמובן ...

את יכולה להמליץ לי על מוצר כולשהו כאשר אין לך שום פרטים מה אני מצפה מימנו ומה חשוב ולא חשוב שיהיה לו ??? ( אני יתן לך רמז .. התשובה היא לא !! )

אילוניק

New member
תראה אי אפשר לקבל ביצועים

של מרצדס עם פיאט אונו מצלמה של 1000-1200 שח לא תניב תוצאות של מצלמה טובה ואו מקצועית לגבי בעיות הפלש האם יש לך פלאש חיצוני או עם הפלש המובנה של המצלמה

ran refael

New member
פנה לפורום הפקת וידאו

כאן עוסקים בעיבוד דיגיטלי לתמונות סטילס

ran refael

New member
תשובה

לא מכיר את דגם המצלמה, אך אם הבנתי אותך נכון, הבעיה היא לא קריטית, מכסה העדשה פשוט נשבר האפשרות שלך היא או לתקן את הנזק או לשמור עליה כעת יותר מהרגיל, ותמיד לאכסן אותה במקום סגור כאשר היא לא בשימוש. תיקונים: * תוכל לפנות לחברת הדר, יש להם מעבדה בת"א במיוחד לניקון (אם יש גם אחריות מה טוב) * בית הצילום ברמת גן * מצלמת הזהב באלנבי ת"א את הכתובות תוכל למצוא בחיפוש בגוגל

ch2856

New member
לא הפורום הנכון אבל....

זה הקצב בדיוק אורך הקלטת = אורך הלכידה. אתה מתכוון ל10GB אולי לא 10 MB בכל מקרה אתה צריך לקודד את הסרט למשל לMPEG-2 לפורמט DVD .

ran refael

New member
פנה לפורום הפקת וידאו

פורום זה עוסק בעיבוד דיגיטלי לסטילס

מה?!

באמת שאני לא מצליח להבין את התלונות שלך , בתור שאחד שלא מכיר את העולם הדיגיטלי אני יכול להגיד מספר דברים על מה ששכתבת ועל המצלמה הזו... 1.לא הבנתי את התלונה על צילום אנכי, תאמין לי ולחברת פוג'י ,אין שום הבדל בין איך שאתה מחזיק את המצלמה לתוצאות הצילום מבחינה טכנית ! 2.הפלאש אומנם לא משתווה לSB800 של ניקון או משהו , אבל בתפריט המצלמה אתה יכול לקבוע לו רמת עוצמה משתנה, דבר כשלעצמו נוח מאוד ... 3.לגבי האיכות ,תבדוק את עצמך שוב ותנסה לראות באיזה רזולוציה אתה משתמש המצלמה הזו יודעת להפיק יופי של תוצאות כללי, תנסה ללמוד את המצלמה לעומק, הפורום של תפוז מאוד ידידותי לדוגמא בכדי ללמוד כיצד לצלם טוב יותר וכיצד לבטא את עצמך טוב יותר עם המצלמה שלך ובכלל אם תעלה לטכני תמונה אני בטוח שהחברה יאפסו אותך קצת לפי הEXIF

למעלה