מקבץ שאלות OFF

ztubul

New member
תגובה ,תקרא,תבין

אני לא יודע על מה כל התלונות האלה אבל אני אנסה לסתור קצת את התלונות ולעזור לך להבין... 1.תבין שיש מגבלה לעדשה...היא לא יכולה לתפוס לרוחב מה שהיא תופסת לאורך אחרי הכל התמונה היא מלבנית מלא מרובעת...אכן יש מגבלה ובכל מצלמה אפילו במקצועיות ביותר יש מגבלה על כן יש אלפי סוגי עדשות רק שבמצלמה שלך אין אפשרות להחליפה. 2.פלאש חלש- שמע...3 מטר זה הרבה לפלאש מובנה ולא חיצוני...אם אתה רוצה תופצאות טובות יותר קנה פלאש חיצוני, אני לא יודע אם יש בכלל חיבור לפלאש חיצוני אבל אלו תוצאות של הפלאש המובנה. 3.תמונות חושך בצבע ירוד..אם אתה מצלם באוטומט ולא מנצל כל מה שהמצלמה יודעת לתת אז יש לנו פה בעיה שהרדן מאשים את הרצפה שהיא עקומה, תן למצלמה צ'אנס בצילום הכל עניין של תאורה...תאורה לא נכונה...איכות לא טובה.... 4.בקשר להשוואתך הבלתי הגיונית... קנון A85 לא מתקרבת לתוצאותיה של ה S5500... מי שמכיר את המצלמה לעומק יוכל להווכח בהבדלים. אני רק יכול הגיד לך שלי בעבר הייתה פוג'י S5000 וצילמתי במועדונים המון זמן... אין מצלמה ואני מדגיד שאין מצלמת פוקט שעלתה באיכותה ובכמות הצבעים שהיה אפשר להוציא מהמצלמה. 5. כנס לתפריט תחזק את הפלאש. תקרא את הוראות ההפעלה. 6.אם אתה מצלם על אוטומט סביר להניח שלא תקבל תמונה מושלמת אין מה להתלונן במיוחד בתמונות לילה שאתה בחיים לא תשיג תמונה באיכות טובה באוטומט כמו ברוב מצלמות הפוקט. רק אני לא מבין למה לא הזכרת את הבעיה העיקרית באמת של המצלמה הזו.. קשה לה הרבה יותר מאחותה הקטנה S5000 לתפוס פוקוס בתנאי תאורה קשים. למרות כל זאת המצלמה ראויה לשבח בטח שלא מגיעה לה השוואה לקנון A85... מקווה שלמדת והשכלת, צבי טובול

zvikab1

New member
מצלמה עם בעיות

שלום שי ברוב המצלמות האילו הפלש הוא למקסימים 6 מ' לא יותר מזה ואולי פחות בכדי לתפוס את כל הגוף אתה צריך לצלם ממרחק גדול יותר ולכן הפלש לא מספיק אין קשר בין צלום אנכי או מאוזן למצב האור. כדי שתלמד לבחור את רזולוצית התמונה קיימת אפשרות כזו במצלמה

ענבר1

New member
אני מצפה ל..

מה שכולם מצפים ממצלמה דיגיטלית צילום איכותי ומקסימום זכרון

לגבי הזיכרון ...

זה בא בניפרד !!! ( כרטיס זיכרון ) יש בנפחים שונים מומלץ 512 מגה לפחות !!! (עולה כ 200 ש"ח הפשוטים ..) לגבי המצלמה תפרטי גודל רוולוציה וזום !!! (אם חשוב לך שתהיה קטנה , עם זום גדול וכו' ) יעזור מעוד גם אם תכתבי לאיזה מטרות המצלמה ...

DeathWing

New member
עופר ../images/Emo13.gif בלי לחץ ../images/Emo6.gif

כל הסימני קריאה נראים כאילו אתה צועק
אבל כן, ללא ספק, פירוט לגבי השימוש של המצלמה נדרש לפני המלצות.

ענבר1

New member
המצלמה לשימוש עצמי לא לסחר../images/Emo3.gif

ואני לא הכי מבינה בזום ורזולוציה..

DeathWing

New member
בשימוש אנחנו מתכוונים

צילומי טיולים, מקרו (פרחים מקרוב, חרקים - מקרו), משפחה ושימוש משפחתי... וכו'.

DeathWing

New member
אין לי משהו ספיציפי אבל

אבל הנה לינק המלצה. אני בעיקר ממליץ על חברות ניקון, קנון ופוג'י. לגבי כל שאלה אחרת, נשמח לעזור. בהצלחה!

למה 520 ???

510 למשתמש הביתי מספיקה בהחלט ובהפרש אפשר להשקיע בכרטיס יותר גדול !!!

174M4R

New member
ליגת ג'ימיקאנה-תמונה

היה נחמד מאוד הרבה מכוניות. הרבה כ"ס. הרבה חברים. יש פול תמונות. אני יעלה רק את זאת

למעלה